Home - Články - Jahodový úplněk přináší osobní růst

Jahodový úplněk přináší osobní růst

vloženo 24. 6. 2018
čas čtení: 5 minut

Jahodový úplněk přináší osobní růst

Červnový úplněk se odehrává pod taktovkou strategického Kozoroha a na obloze byste ho zahlédli ve čtvrtek 28. 6. v 6:53. Barva jahodového úplňku je lehce jantarová díky řídkému, letnímu vzduchu. Proto se někdy označuje také jako medový.

sdílet článek na facebooku

Kozoroh nabízí odrazový můstek pro nalezení disciplíny a řádu v současném chaosu. Učí sebekázni a trpělivosti. Umožňuje odpoutání od všeho, co člověka svazuje a ničí. Ambiciózním osobám nabízí šanci k profesnímu růstu a finanční stabilitě.

Jahodový úplněk značí začátek sklizně. Stejně jako v přírodě, tak i v lidském životě nastává doba, kdy lze sklízet sladké plody toho, co jsme zaseli v jarních měsících. Podle hvězd se právě v tomto čase dolaďují či naplňují naše osobní cíle, dochází k citové reminiscenci a přeladění mysli. Podle prastarých indiánských kmenů přináší červnový úplněk možnost oprostit se od starých ran a křivd, ponaučit se z dávných chyb a vstát z popela jako nová, lepší osobnost. Stačí uvědomit si své záměry a nebát se transformace.

Rituály pro tělo i mysl

Pusťte se do úklidu života, začněte s osobními věcmi a skončetě v duševní a emoční rovině. V této fázi roku se doporučuje především očista místa pro spaní. Nechte profesionálně vyčistit peřiny, zbavte se zbytečností v úložném prostoru své postele. Vyčistěte skříně, zásuvky i noční stolek. Pozornost zaměřte také na staré dokumenty a nepotřebné papíry. To vám pomůže zbavit se negativní energie a rozproudit kolem sebe pozitivní vibrace.


KDE NAJDETE SVOU DRUHOU POLOVIČKU? Hvězdy vám poradí! Volejte na tel.: 906 701 701. Kontaktujte astroložku a kartářku Bertu!


Chcete-li načerpat sílu z jantarově zbarveného měsíce, najděte si klidné, nikým a ničím nerušené místo, z něhož budete mít na úplněk dobrý výhled. Pohodlně se usaďte, nebo položte, zavřete oči a zhluboka, ale klidně dýchejte. Jediné, co byste měli mít v mysli, je nádech a výdech. Představte si, jak skrze zavřené oči vidíte zářící měsíc a snažte se absorvovat světlo a energii, kterou k vám vysílá. Cítíte, jak světlo obkružuje celé tělo a nabíjí ho pozitivní energií. Využijte zklidněnou mysl k tomu, abyste nalezli jasné odpovědi na to, co se vám obvykle nedaří rozluštit. Můžete soustředit na problémy, které vás trápí, nemoci, které se opakují stále dokola. Je-li to třeba, otevřete oči a propojte se s jasným měsíčním světlem. Hledejte odpovědi na otázky, které vás trápí a nechte měsíční svit, aby je vyléčil. Pokud vám po této terapii uvízly v myšlenky nějaké podnětné nápady či rady, zapište si je a dobře uschovejte.

Na co konkrétně se můžete těšit právě vy?

Berani se musí připravit na změny v oblasti zaměstnání. I když se vám aktuálně nehodí do programu, je třeba se jim přizpůsobit. A vězte, že nakonec za tyto novinky budete rádi! Býkům slibuje Luna v úplňku velmi společenský program, navíc vás může lákat na daleké cesty. Nechte se omámit a podnikněte neplánovanou dovolenou. V životě Blíženců se dostávají ke slovu sexuální pudy. Rázem se může změnit situace na poli vztahů. Na cestě je také důležitá informace týkající se majetku někoho blízkého. Raci by měli na dobu úplňku naplánovat jednání s bankou a finančními institucemi. Konečně najdete způsob, jak se zajistit do budoucna, nebo jak zhodnotit své úspory.

Děti narozené podle znamení úplňku. Síla úplňku má kouzelnou moc. Během této fáze měsíce dokonce snadněji otěhotníte. Děti narozené při úplňku mohou být dvojí povahy. Buď jsou citově nevyrovnané anebo si se vším poradí. Jedno mají ovšem společné. Umějí se zasmát svému vnitřnímu boji a oplývají smyslem pro humor.


Na Lvy je během úplňku kladena velká zodpovědnost. Nepodceňujte všední starosti, zejména jedná-li se o povinnosti v zaměstnání. Stějně sladké jako jahody bude v tento den milostný život zrozenců Panny. Je jasné, co by mělo být momentální prioritou. Váhy oproti tomu stočí pozornost k rodinnému životu. Nenecháte své příbuzné na holičkách a přispěcháte s pomocnou rukou. Štíři budou během úplňku řešit důležité písemnosti i prekérní záležitosti svých sourozenců. Věřte, že co je psáno, to je dáno.

Střelci
by se měli mít na pozoru před lukrativními nabídkami. Jahodový úplněk jim slibuje možnost zajímavého zisku, nesmí však klimbat na vavřínech. Luna ve vašem znamení se, milí Kozorozi, podepíše na vaší citovosti. Stáčíte pozornost k sobě sama a dokážete konečně pochopit své touhy a pohnutky. Přestanete si lhát do kapsy a půjdete za svým snem. Vodnáři se mohou díky přešlapům z minulosti vyhnout podobným chybám v současném životě. Zásadní vliv na rozhodování bude mít také starší generace. Nepodceňujte jejich zkušenosti a poslouchejte každé jejich slovo. Ryby se během čtvrtečního úplňku obklopí těmi nejlepšími přáteli. Chcete splnit dávné přání a užít si pohodový čas bez všedních starostí.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.