Home - Články - Velký letní tarot lásky

Velký letní tarot lásky

vloženo 30. 5. 2018
čas čtení: 10 minut

Velký letní tarot lásky

Léto, to je čas zamilovanosti, romantiky a žhavé vášně! Víte, co vás letos v létě čeká a nemine v lásce, na co se těšit a na co si naopak dávat pozor? Tarotové karty znají odpověď!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Velekněžka
je silnou kartou intuice, pocitů a věcí, které jsou mimo hranic naší každodenní reality. Prozrazuje vám, že v lásce se vám teď v létě budou ukazovat znamení a signály, které vám dají jasně najevo, co máte udělat, jak se zachovat a který protějšek je pro vás ten pravý! Jde jen o to, jestli jim budete naslouchat a jestli se vám povede skutečně se tímto tajuplným hlasem vaší intuice řídit i ve skutečném životě. Někdy to nemusí být úplně snadné, protože rozum vám bude říkat něco jiného. A co víc, znamení a váš vnitřní intuitivní hlas mohou být dokonce v rozporu i s vaším vlastním srdcem! Může se třeba stát, že budete do někoho až po uši zamilovaní, ale něco vám bude pořád říkat, že to není dobrý nápad. Měli byste tomuto hlasu věřit i navzdory síle zamilovanosti – později se totiž ukáže, že měl pravdu! Na druhé straně, může se stát i to, že vás to bude intuitivně k někomu táhnout, i když vlastně nebudete vědět proč – dotyčný protějšek třeba nebude vůbec váš typ. I na tom něco je a budete překvapeni, co se z toho nakonec vyklube!

Býk
Karta Eso mincí
je znamením velkého štěstí, spokojenosti a úspěchu! Budete prožívat krásné letní milostné štěstí, které však bude stát na pevných a praktických základech – co víc si ještě přát! Bude vám jasné, že na protějšek po svém boku se můžete spolehnout a věřit mu, že si společně dokážete vybudovat krásný domov a spokojený společný život. Zároveň však ve vašem svazku nebude chybět ani romantika, vášeň a sexuální přitažlivost! Taková láska pro vás bude velkým darem, který si budete vážit a těšit se z pocitu, že jste konečně našli opravdové, hluboké a dlouhodobé štěstí. Jak však jistě víte, letní lásky mohou být zrádné – jak tedy rozpoznat, jestli to je už skutečně ten pravý, nebo si ještě musíte chvíli počkat? Klíčem k odpovědi budou zcela praktické věci každodenního života, finance nevyjímaje. Pokud je dotyčný nebo dotyčná přesně tím člověkem, se kterým si dovedete představit dlouhodobé soužití po všech stránkách, pokud vidíte, že se vaše láska staví k životu odpovědně, že je mezi vámi důvěra a klape vám to, i když jste spolu delší dobu v kuse, pak je to ten pravý nebo ta pravá!

Blíženci

Karta Pět pohárů
ukazuje, že se trápíte nad rozlitým mlékem, i když ve skutečnosti se nic zas až tak špatného nestalo a pořád vám ještě zbývá víc než dost důvodů ke spokojenosti a štěstí! Budete mít sklon vidět svoji situaci v lásce zbytečně černě, a jen těžce si necháte vysvětlit, že není důvod k pesimismu, protože ve skutečnosti se jen stalo to, co se mělo stát, a nakonec je všechno špatné k něčemu dobré. Zadaní si mohou vyčítat nějakou partnerskou hádku, nebo vám bude líto, že jste se v určité situaci zachovali vůči partnerovi neférově. Ještě vždy vám však zbývá spousta příležitostí, jak to napravit! Nezadaným bude líto, že prošvihli nějakou příležitost, že ztratili nadějnou novou známost ať už z toho nebo onoho důvodu. Ale nejspíš to stejně nebyl ten pravý – kdyby totiž byl, tak jste pořád spolu a žádná maličkost ho jen tak snadno neodradí! Tak hlavu vzhůru, léto vám přináší nové možnosti a příležitosti, novou milostnou vášeň a šanci na romantiku, tak to neprošvihněte kvůli tomu, že se budete někde trápit výčitkami nad něčím, co již stejně nezměníte!


ZASADIL VÁM ŽIVOT TĚŽKÉ RÁNY? Nevíte, jak v lásce dál? Jsem tu, abych vám poradila! Zavolejte mi na tel.: 906 701 701! Kartářka Helga



Rak

Karta Královna mincí
vám věští velmi příjemný a zároveň prakticky založený partnerský svazek, na který se můžete spolehnout jak v hezkých chvílích, tak i v těžkostech. S protějškem vás bude bavit vytvářet si společně krásný a útulný domov, a teď v letních měsících tomu budete věnovat spoustu času a energie, možná dokonce i na úkor dovolené. V pohodlí a klidu svého domácího zázemí se budete společně cítit zkrátka nejlépe! Pokud je váš vztah teprve v začátcích, začnete právě teď uvažovat o pořízení společného bydlení jako další krok k prohloubení a upevnění vašeho vztahu. Nezadaní Raci se budou ohlížet po vážném partnerském svazku, důležité pro vás budou vyhlídky na pozdější společný domov a rodinu, to bude prvořadé kritérium, ještě důležitější než přitažlivost a zamilovanost – ty totiž rychle pominou, zatímco to, co si spolu dokážete vybudovat, přetrvá! To dobře víte, a podle toho si nastavíte i své seznamovací priority. Na letní románek na jednu noc vás jen tak někdo nenaláká, potřebujete spolehlivost, stálost a pocit bezpečí!

Lev
Karta Král pohárů
ukazuje, že vaše srdce je připravené dávat lásku, že toužíte sdílet romantiku i smyslnou vášeň, a zároveň umíte partnerovi nabídnout pocit, že se na vás může kdykoliv spolehnout, že mu budete oporou a jistotou. To je přímo ideální situace, která ukazuje, že ve vašem srdci a duši konečně uzrály podmínky pro navázání opravdu dlouhodobého, vážného a perspektivního vztahu. Není totiž důležité pouze to, koho potkáte jako svůj protějšek, ale také kdy ho potkáte. To byl také důvod některých vašich minulých neúspěchů v lásce – zkrátka ještě nebyla ta správná doba a jeden nebo druhý z vás nebyl na vztah vnitřně připraven! Teď v létě však bude všechno jinak – lepší a krásnější! Pokud jste sami, je ideální doba najít toho pravého člověka a sblížit se opravdu hluboce a trvale. Zadaní Lvi zas mají ideální podmínky k tomu, abyste svůj vztah zlepšili, prohloubili, obnovili v něm láskyplné pouto a vyřešili minulé konflikty. Chcete a můžete dávat, milovat, být velkorysí, pomáhat a být oporou, a to je skvělé!

Panna
Karta Milenci
patří mezi nejkrásnější karty lásky v celém tarotu, takže se letos v létě můžete těšit na opravdu horkou vášeň, něžnou romantiku a úžasný pocit milostného souznění! Lásku si budou užívat zadaní i nezadaní – ti první obnoví vášeň ve svém dlouholetém vztahu, druzí zas konečně potkají ten pravý protějšek, se kterým pocítíte to, co již dávno ne! Milostné radovánky si budete užívat plnými doušky. Pokud stojíte o krátkodobý letní románek, i k tomu budete mít dostatek příležitostí! Ale pozor, nic totiž není úplně zadarmo, a platí to i pro milostné štěstí. Je potřeba si uvědomit, že ruku v ruce s láskou vždy jde i odpovědnost vůči druhému člověku a určité závazky, ať už větší nebo menší. Dokonce i v případě známosti na jednu noc je nezbytné myslet na to, co protějšek chce a očekává a jestli bude šťastný – v opačném případě z toho nebude mít ani jedna strana dobrý pocit, tak na to myslete a snažte se být odpovědní a féroví. V dlouhodobých a vážných vztazích je pak odpovědnost na prvním místě i za cenu, že tomu budete muset něco obětovat!

Chcete se dozvědět více o budoucnosti vaší lásky a překážkách, které vás mohou na cestě za štěstím potkat? Spolehněte se na MAGICKÝ TAROT LÁSKY, který se stane důvěrným průvodcem ve světě lásky a vztahů. Nečekejte na další rány osudu a vytáhněte si svých 5 karet, které vám pomohou odhalit, co vás ve světě lásky čeká a nemine. 


Váhy

Karta Věž
vám věští velmi zajímavé, a hlavně nečekané události v lásce, a to vás může zpočátku hodně zaskočit. Připravte se na to, že vývoj událostí vám trochu naruší vaše sny a plány. Možná je dokonce budete muset přehodnotit zcela od základu! Je úplně v pořádku, že si děláte určité představy a plány o tom, jak se bude v budoucnu vyvíjet váš partnerský vztah, co si společně vybudujete a jak si uspořádáte život. Život však někdy dokáže pořádně zamíchat karty, a tak se připravte na to, že v realitě bude nakonec všechno vypadat úplně jinak – ať už žijete v dlouhodobém partnerském vztahu, máte novou známost, se kterou si děláte velké plány, nebo jste nezadaní a rozhazujete sítě. Lpět příliš na svých představách o tom, jaké by věci měly být, se vám teď ani trochu nevyplatí, právě naopak, může to vést jedině tak ke zklamání! Otevřete se novým možnostem, nečekaným změnám a všemu, co vám život přinese. Důležité přece je, že se s partnerem máte rádi, a nikoliv to, jestli se všechno vyvíjí přesně podle vašeho naplánovaného scénáře!

Štír
Karta Královna mečů
vám ukazuje, jak moc je v lásce důležité být upřímný nejen k partnerovi, ale také sám sobě – možná dokonce v první řadě, protože od toho se pak odvíjí všechno ostatní! Ať už toužíte najít ten pravý vztah, který vám vydrží, nebo si přejete vylepšit své existující partnerství či manželství, základem bude začít sám od sebe a udělat si vlastní soukromou vnitřní inventuru svých pocitů, tužeb a přání. Teprve když budete přesně vědět, kdo jste a co v životě chcete, můžete na tomto základu vybudovat skutečně trvalý, hluboký a opravdový svazek. Jak totiž můžete čekat, že vás partner bude znát a vědět, co skutečně chcete, když si tím občas ani vy sami nejste jistí? Zadaní Štíři mohou využít volné letní dny k práci na sobě i ve dvojici – pak to bude mít ještě výraznější efekt. Možná budete překvapeni, co všechno jste o svém partnerovi doposud nevěděli, nebo jste si to prostě jen nevšimli, či to pro vás nebylo důležité. Je čas konečně si přestat na něco hrát a brát na sebe různé role, buďte zkrátka sami sebou!

Střelec

Karta Páže mečů
vám přináší nové čerstvé a svěží podněty do vašeho partnerského a milostného života – platí to jak pro zadané, tak i pro nezadané! Pokud již svého partnera máte, vašemu vztahu velmi prospěje, když společně budete zkoušet nové věci, dopřejete si nějakou změnu a osvěžení – a to hlavně v běžném životě nebo ve volném čase, rozhodně není řeč jenom o posteli! Například neobvyklá společná dovolená upevní a prohloubí váš vztah a umožní vám vidět svůj milý protějšek v úplně novém světle! Nezadaní Střelci si zas mohou dopřát trochu jiný přístup k seznamování, než jste měli doposud. Najděte svého nového partnera na místech, kde by vás předtím nikdy nenapadlo, že můžete někoho zajímavého potkat! Zkuste taky troch přehodnotit svá kritéria – co je pro vás na protějšku opravdu důležité, a bez čeho se můžete v klidu obejít? Když si na tuto otázku odpovíte skutečně upřímně, možná budete i sami překvapeni, a rozhodně se posunete o velký kus dál k nalezení opravdového milostného štěstí!

Tajemství spokojeného vztahu. Páry, které žijí ve spokojeném vztahu, poznáte na první pohled. Nezáleží, zda se jedná o mladý či již postarší pár. Takové páry jednoduše poznáte. Pokud také toužíte po takovém vztahu a zatím se vám ho nedostává, připravili jsme pro vás několik jednoduchých rad, které by vám mohly pomoci.

Kozoroh

Karta Sedm mincí
vám připomíná, že zamilovanost není ani zdaleka všechno – pokud má vztah skutečně fungovat, je potřeba ho budovat a pracovat na něm, ať už se vám to líbí nebo ne. Nečekejte tedy na zázraky ani na všemocné Amorovy šípy, ale vezměte věci do svých rukou. Není to možná tak lákavé, a zajisté, bude to námaha – ale vyplatí se to! Trpělivost bude klíčem k úspěchu, ať už jde o hledání toho správného protějšku pro vybudování dlouhodobého vztahu, nebo o vyřešení partnerských potíží a obnovení toho krásného, co je ve vašem stávajícím partnerství. Je to především na vás, nespoléhejte se příliš na aktivitu svého partnera – konec konců, jediné, co můžete opravdu změnit, je váš vlastní přístup, a zbytek se pak od toho bude dál odvíjet. Výsledky se možná nedostaví hned, ale z dlouhodobého hlediska se vám vaše aktivita a snažení vyplatí a přinesou své sladké ovoce trvalé a spolehlivé lásky plné vzájemné důvěry, pocitu bezpečí a spolehlivosti!

Vodnář
Karta Osm holí
vám věští velmi rychlý a dynamický vývoj událostí ve vašem milostném životě, až tím budete sami kolikrát překvapeni! Dlouho jste vyčkávali a snažili se smířit s tím, že věci zkrátka nejsou podle vašich představ, a teď se najednou dá všechno samo od sebe do pohybu! Zkrátka konečně přišel ten správný čas a osud zařídí, že se stane všechno to krásné a přínosné, co se má stát! A někdy to bude v takovém tempu, že budete mít pocit, jako kdyby vám chtěl vynahradit i všechno to, na co jste v minulosti marně čekali! Pokud si ovšem libujete ve svém pocitu bezpečí, jistoty a příjemného pohodlného každodenního života, pak vás mohou nadcházející změny celkem slušně zaskočit! Bude totiž nutné, abyste s rychlým vývojem událostí směrem k lepšímu zvládali držet krok! Po svém boku budete mít velmi dynamického a činorodého člověka, který i vás potáhne k tomu, abyste si konečně splnili svá přání a abyste si společně vytvořili život, o kterém oba dva sníte. A bude to nakonec jedno velké a krásné dobrodružství!

Ryby
Karta Devět holí
ukazuje, že ve vašem životě existuje napětí a pocit něčeho nevyřešeného, co souvisí s láskou. Během léta se tento pocit bude postupně stupňovat, a to vás povede k pochybnostem a mírné nejistotě. Jako kdybyste stáli proti nějakému nepřáteli, ať už viditelnému nebo neviditelnému, který má proti vám přesilu. Přitom ve skutečnosti čekáte příjemné souznění, harmonii, klid a společnou romantiku ve dvou v krásných dnech letního odpočinku – tedy přesný opak! Napětí, které vás trochu potrápí, může pramenit z různých zdrojů. Nebude to ovšem pouze mezi vámi dvěma, ale do hry budou zapleteny ještě i jiné okolnosti a zájmy jiných lidí – ať už se to týká práce nebo rodiny a příbuzných. Nebude snadné najít s partnerem společnou řeč v některých důležitých otázkách, ale rozhodně byste se o to měli pokusit. Budete k tomu potřebovat vnitřní sílu a odhodlání některé věci zkrátka udělat, ale pak se energie konečně pročistí, napětí opadne a všechno bude opět v pořádku!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.