Home - Články - Týdenní čínský horoskop 28. května - 3. června

Týdenní čínský horoskop 28. května - 3. června

vloženo 27. 5. 2018
čas čtení: 4 minuty

Týdenní čínský horoskop 28. května - 3. června

Poslední květnový týden začíná, ale čínský horoskop samozřejmě nekončí. Naopak, už teď se můžete dočíst, co vás čeká v prvních červnových dnech! Jak už to tak bývá, přelom dvou měsíců bude znamenat také spoustu přelomových událostí v našich životech. Více už ale v novém čínském horoskopu.
sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, na sklonku měsíce vás dostihne neutěšená atmosféra v mezilidských vztazích. Bojujete s pocitem osamělosti a zadaní by si jej rozhodně neměli nechávat pro sebe. Drahá polovička se nedovtípí, v čem je problém. Svou zaneprázdněnost si... VÍCE ZDE!

Buvol

Přelom měsíce přináší zrozencům Buvola odlehčení do profesních záležitostí. Příliv energie spolu s inspirativními myšlenkami vás ženou k netušeným výsledkům. Největší úspěchy zažívají kreativní profese a ti, kteří pracují... VÍCE ZDE!

Tygr
Začátek června je zapeklitý pro tygří vztahy. Máte pocit, že jste ustrnuli na mrtvém bodě a láska se nikam nevyvíjí. Drahá polovička má na celou situaci jiný názor, takže se kýžené změny nedočkáte. Neházejte flintu do žita, o to víc, pokud... VÍCE ZDE!

Zajíc
Jestli jste měli pocit, že se kolem vás nic neděje, pak na přelomu května a června změníte svůj názor. Okolí totiž prahne po vaší společnosti a zahrne vás pozvánkami na jednu zajímavější akci za druhou. Rostoucí zájem o vaši maličkost... VÍCE ZDE!

Domov vytvořený podle hvězd. Zařizování domu je náročné na finance i fantazii. Někdo si potrpí na luxusní vybavení, jiný dává přednost praktické domácnosti. Jak bydlí Beran, Panna anebo Býk? Pojďte na návštěvu...

Drak
Ještě než se žezla chopí léto, dospějete k zásadnímu poznání. Smíříte se s tím, co nelze změnit a uvědomíte si, že jste se trápili úplnými malichernostmi. Konečně se od nich dokážete odstřihnout, čímž ušetříte energii na podstatnější... VÍCE ZDE!

Had
Přelom měsíce má báječné zprávy pro nezadané Hady! Na obzoru se rýsuje osudové seznámení, jehož naplnění však ještě nějakou dobu potrvá. Obrňte se trpělivostí a věřte, že vám nic neuteče. Vám ve vztahu radí hvězdy udržet za každou cenu... VÍCE ZDE!

Kůň
Můžete se těšit na fantastický týden, kdy budete konečně spokojeni sami se sebou. Malichernosti hodíte za hlavu a přestanete se trápit tím, co si myslí nebo vám radí okolí. Poznáte, jak pohodlné a uspokojující je řídit se... VÍCE ZDE!.

Koza
Milé Kozy, v závěru května se řiďte heslem, štěstí ve hře, neštěstí v lásce. Vsaďte si na svá čísla, nebo zkuste přihlásit do soutěže svůj kreativní výtvor. Zdá se, že by se na vás mohla usmát Štěstěna! Zato v milostném životě to ... VÍCE ZDE!


MŮŽETE MU VĚŘIT? Není vám nevěrný? Ohleduplně vám odpovím, karty mi odhalí všechny skryté události! Zavolejte mi na tel. č. 906 701 701! Kartářka Lena



Opice

Do života Opic se vrátí osoba, s níž vás pojí společná minulost. Může jít o bývalého spolužáka nebo lásku z mateřské školy. Ať se vám to zdá jakkoliv bláznivé, hvězdy ví, co dělají. Nemáte-li žádné závazky, nebraňte se romantice, která se... VÍCE ZDE!

Kohout

Ani červen nebude po milostné stránce skoupý na slovo! Vesmírní velikáni slibují lákavé erotické menu, při němž se sliny sbíhají i jindy extrémně věrným Kohoutům. Svobodní nemusí své city skrývat. Jděte vstříc svému štěstí a podlehněte rozvášněným... VÍCE ZDE!

Pes
Svobodní Psi zatouží na přelomu měsíce po lásce. Problém je ovšem v tom, že se v okolí nenechází žádný vhodný protějšek. Kvůli tomu byste mohli skončit v náruči někoho, kdo se k vám vůbec nehodí. Poslechněte rady svého okolí a z románku... VÍCE ZDE!

Vepř
Pro zadané Vepře má závěr května romantickou příchuť. S drahou polovičkou se navzájem rozmazlujete a soutěžíte v tom, kdo koho víc miluje. Není divu, že vám v mysli nezůstane prostor na nic jiného. Kvůli tomu můžete přehlédnout důležité... VÍCE ZDE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.