Home - Články - Láskohled 28. května - 3. června

Láskohled 28. května - 3. června

vloženo 25. 5. 2018
čas čtení: 4 minuty

Láskohled 28. května - 3. června

Jaro je za námi a nastává čas letních lásek! Budou to velké romantické příběhy, nebo krátké záležitosti? V obojím může být krása, záleží jen na vás, čemu půjdete naproti. Zadaní by měli naplánovat alespoň pár dní strávených ve společnosti svého partnera. A vůbec nemusí jít o drahou zahraniční dovolenou. Hlavně ale užívejte slunce a když bude zataženo, proměňte se ve sluníčko vy. Jak? Přece vaším krásným úsměvem!

sdílet článek na facebooku

Beran
Touha po letním románku zamotá hlavu zadaným, kteří budou mít těžké rozhodování. Nezadaní se do něj mohou pustit. Musí však počítat s tím, že někteří zájemci jim nebudou po chuti.

Býk
Pokud budete rozvážní a nenecháte se partnerem hned vyprovokovat, pak pro vás bude tento týden celkem klidný. Nezadaní se budou poohlížet spíše po flirtu, než po vážném vztahu.

Blíženci
Ve svém vztahu se budete snažit docílit harmonického souznění a pohody. Celkem úspěšně! Nezadaní budou mít zvýšené množství šancí na nalezení vhodného protějšku, někdy i nečekaně.

Rak

Nedovolte partnerovi, aby vám vnucoval svou vůli. Důrazně, ale slušně se ohraďte. A ani vy nedělejte totéž! Nezadaní mohou potkat svou lásku blíže, než by čekali. Stačí se dívat!

Jarní sexuální apetit rozkvétá jako stromy. Hřejivé teploty a vůně květin přirozeně probouzí naše těla, podněcují libido a touhu po lásce. Každé znamení má ale jiné erotické potřeby, romantické sny či útlum jarní únavou. Jak na tom na jaře bude váš milostný partner? Staňte se pro svého partnera sexuální bohyní!

Lev
Zachovejte si v tomto týdnu klid i ve vypjatých chvílích a bude vše v pohodě, dokonce zavládne romantika! Tu si budou při namlouvání vychutnávat i ti, kteří hledají novou lásku.

Panna

V partnerských vztazích to bude chtít trochu romantiky, abyste vaše vzájemné vazby trochu prohřáli. Svobodní budou mít v tomto týdnu zvýšenou šanci potkat svou osudovou lásku.

Váhy
U zadaných se objeví myšlenky na zajímavé dobrodružství. Zda s nimi budete bojovat nebo si přání splníte, je na vás a vašem svědomí. O nezadané se bude ucházet více lidí najednou!

Štír
Vztah bude pro vás v tomto týdnu velice důležitým útočištěm před starostmi a únavou. U svobodných se objeví potenciální partner, který je hodně nesmělý. Bude potřebovat vaši pomoc.


NEOPĚTUJE VAŠI LÁSKU? Hvězdy, čísla a karty mi o něm prozradí vše, co potřebujete, abyste byla neodolatelná! T. 906 701 701. Vaše astroložka Hana


Střelec
Zapřemýšlíte, co děláte ve vašem vztahu špatně a rozhodnete se to napravit. To je dobré rozhodnutí! Single osoby by měly přestat přeceňovat význam osobního půvabu pro pevný vztah.

Kozoroh

Budete si ventilovat své vnitřní napětí kritikou partnera, tak se připravte na zhuštěnou atmosféru. Nezadaní pocítí nechuť do komunikace a nezájem o randění a potenciální partnery.

Vodnář

Jste vážně okouzlující a budete si užívat souznění s partnerem plnými doušky. Radostný týden čeká také na nezadané, kteří dostanou příležitost k flirtu i k navázání vážného vztahu.

Ryby

Budete se snažit projevovat svému protějšku city v maximální míře. U svobodných nebude tentokrát seznamování žádný problém, jejich sexappeal a spontánní projev jim vše usnadní.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.