Home - Články - Jaký šperk nosit dle znamení zvěrokruhu?

Jaký šperk nosit dle znamení zvěrokruhu?

vloženo 22. 5. 2018
čas čtení: 4 minuty

Jaký šperk nosit dle znamení zvěrokruhu?

Každičké znamení zvěrokruhu má své specifické povahové vlastnosti. Znáte však šperk, který je jako stvořený dle období vašeho narození. Pojďme se podívat na nejvhodnější klenot zdobený drahým kamenem, jež byste měli nosit!

sdílet článek na facebooku

Beran
S Beranem je spojena energie, odvaha a touha po moci. Nezávislost, optimismus a kuráž mu dodá luxusní prsten s diamantem. Tento šperk upevňuje vztahy a dopomáhá k bohatství. Rubínové náušnice anebo přívěšek pomohou Beranovi v novém začátku, posilují jeho charakter a potlačují jeho sebestřednost.

Býk
K Býkovi se nejlépe hodí klenoty symbolizující jeho temperament. V tomto případě je uspokojí přívěsek či prsten se smaragdem či safírem. Smaragdový šperk mu pomáhá odrýt temné stránky života, podporuje komunikaci a posiluje vnitřní sílu. Safír je nositelem štěstí, úspěchu, trpělivosti a víry.

Blíženci
Přátelský, inteligentní a nápaditý Blíženec by si měl pořídit skvost s citrínem anebo jantarem. Ženy narozené v Blížencích mile rády odhalí sílu perel. Prsten s citrínem značí sebeúctu a vnitřní stabilitu, kterou Blíženec moc potřebuje. Jantar značí pohodu, snižuje strach a nervozitu. I on vyrovnává psychiku a silné emoce.

Rak
Citlivá a nevyrovnaná povaha Raka vezme sílu z drahokamů, které jsou doplněny o očistný růženín. Šperky s perlami značí pocit klidu, bezpečí, porozumění, rodinného štěstí a vnitřní rovnováhy. Smaragd je zase symbolem regenerace a věčného mládí. Značí i štěstí v lásce, dopřává naději a ukazuje reálný směr života.

Vytvořte si z run svůj ochranný amulet. Runy se vyrývají či malují na nejrůznější předměty, díky čemuž se mohou tyto předměty stát amulety. Ty odpradávna chrání své majitele magickou silou. Vytvořit si takový amulet můžete i vy sami!

Lev
Ideální klenot pro ohnivého Lva? Prsten, přívěšek anebo náušnice extravagantního ducha. Samozřejmostí je doplnění o žhavý rubín a přepychový diamant. S rubínovým drahokamem okusí Lev úspěch, a přitom dopřeje blaho svým nejbližším. Diamant v něm vzbuzuje moc, jistou cestu i splnění nejtajnějších snů.

Panna
Co může být pro Pannu perfektnější nežli klenot se safírem anebo jantarem? Věřte, že jasnou mysl a intuici, eliminaci kritiky, schopnost pracovat s rozumem a pocit bezpečí jí dopřeje safírový prsten či přívěšek. Jantarové náušnice značí velkorysost, schopnost pomoci bližnímu, realizaci tajných přání i rovnováhu v životě.

Váhy
Vyrovnané a po lásce toužící Váhy nebudou zklamány silou blyštícího se turmalínu anebo jemností perly. Turmalín otevře nevěřící Váze nové obzory. Dokáže eliminovat její váhavost a negativní myšlení. Zároveň dopomáhá k lepším komunikačním schopnostem. Perla slibuje smíření se s prohrou i pochopením všeho na zemi.

Štír
Bystrost úsudku, jasné myšlení, ale také nepochopení, to jsou jasné vlastnosti Štíra. Pomocí šperku s opálem najde konečně vnitřní rovnováhu a vymaní se ze své prázdnoty. Opál motivuje a dopřává Štírovi ještě větší charisma. Topaz je nekonvenční a umí navést na správnou cestu. Je spojen s věrností, láskou a loajalitou.


NEROZUMÍTE SI S VLASTNÍM POTOMKEM? Pomohu vám získat jeho důvěru! Tel. 906 701 701. Kartářka Emanuela



Střelec
Společnost milující, aktivní a optimističtí Střelci budou na koni s klenoty obsahujícími topaz anebo olivín. Topaz je spojen se Střelcem stejně jako bohatství a štěstí. Dopomáhá k dobré náladě a dodává vnitřní harmonii. Olivín přeje odvahu, sebedůvěru a snižuje aroganci. Zároveň pomáhá prosadit se a bystří mysl.

Kozoroh

Ve stále stejných kolejích jdoucí Kozoroh potřebuje podporu klenotu s granátem. Právě on mu dodává flexibilitu, autoritu a významné postavení. Granát ho navede na správnou cestu a pomůže řešit náročné situace. Šperky s křišťálem pro něj značí uzdravující účinky, optimismus, mystičnost i zbavení se tvrdohlavosti.

Vodnář

Vodnářova povaha je nevyzpytatelná, nesourodá a prahne po poznání nových věcí. Akvamarín je pro něj symbolem mořských hlubin i dech beroucích pláží, proto v něm vyvolává pocit harmonie a jasné mysli. Tyrkys ohromí jeho duši láskou, soucitem a pravdou, zároveň pomáhá uspět v pracovních záležitostech.

Ryby
Soucitné, jemné a tolerantní Ryby uhrane na první pohled šperk s ametystem. Klíč ke štěstí, harmonii, a sebedůvěře má rovněž uklidňující a povzbuzující účinky. Akvamarín oslní tajemnými dálkami, až někde za obzorem. Tam, kde je moře a teplo. Akvamarínové náušnice či prsteny pomohou přijímat lásku a svobodomyslnost.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.