Home - Články - Týdenní čínský horoskop 21. - 27. května

Týdenní čínský horoskop 21. - 27. května

vloženo 20. 5. 2018
čas čtení: 4 minuty

Týdenní čínský horoskop 21. - 27. května

Když se člověk podívá do kalendáře, ani se mu nechce věřit, že už je tu konec května. Také vám to tak rychle utíká? Nedá se nic dělat, čas neúprosně běží, proto musíme naplno využít každou minutku. Jak to udělat? Nejlepší je hezky si všechno naplánovat. V tom vám skvěle pomůže nový čínský horoskop!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Předposlední týden května přináší Krysám neopodstatněnou nejistotou. Všechno se vyvíjí podle plánu, a tak se nenechte nahlodat zbytečnými obavami. Přiletí první vlaštovky úspěchu za již odvedenou práci. Pokud přemýšlíte nad profesní... VÍCE ZDE!

Buvol

Milí Buvoli, na začátku týdne propadnete panice kvůli pocitu, že vám všechno důležité uniká skrz prsty. Pravdou je, že v zaměstnání se ocitnete pod tlakem a kolegové ani nadřízení nebudou zrovna přátelsky naladění. Naštěstí domácí... VÍCE ZDE!

Tygr
Vyhlížíte báječný týden, kdy jste si z balíčku karet vytáhli samá esa. Citelné to bude především v lásce a mezilidských vztazích. Poslední májová dekáda pofouká šrámy na duši a s drahou polovičkou najdete společnou řeč. Platí to dokonce i... VÍCE ZDE!

Zajíc
Tak jako váš zvířecí patron, milí Zajíci, v závěru května neustále někde hopsáte. Potřebujete být v pohybu, vyhledáváte zajímavé akce, rušná místa a nové zážitky. Doma nedokážete sedět s rukama v klíně, což bude ostatní... VÍCE ZDE!


CÍTÍTE VE VZTAHU NEJISTOTU?
Toužíte po splynutí duší? Pomohu vám dát vše do pořádku! Nabízím precizní poradenství! Provádím vklad karet, Feng-Shui, I - Ťing i Numerologii. T. 906 701 701. Vaše Karmen


Drak
Klíčovým tématem tohoto týdne jsou finance. Příjmy a výdaje Draků se ocitnou v nerovnováze a snahy o nalezení většího přivýdělku se bohužel míjí s úspěchem. Naštěstí se řídíte heslem, nemusí pršet, hlavně když kape. Přijmete proto i... VÍCE ZDE!

Had

Jaké jiné téma v poslední květnové dekádě mohou Hadi očekávat, nežli právě lásku? Náročné období bohužel nekončí a vám se přes veškerou snahu nedaří najít lék na vztahové bolístky. Celou záležitost možná zkomplikuje ještě další... VÍCE ZDE!

Kůň

Milí Koně, v závěru měsíce vás dožene touha po rozšiřování obzorů. Lačníte po vědění a poznávání světa. Třetí oko navíc láká ke studiu věcí mezi nebem a zemí. Dokážete mnohem lépe porozumět svým pocitům a vydat se správnou... VÍCE ZDE!

Koza

Nadcházející týden dodává Kozám odvahu nechat za sebou všechno, co je přežité. Znát to bude nejvíce ve vztazích, kde se konečně rozhoupete k rozvodu či rozchodu. Obava ze samoty vás opustí hned, jak učiníte první krok. Změny se však... VÍCE ZDE!

Karma jako očista duše. V životě se nám stále dokola opakují situace s nápadně podobnými těžkostmi. Vrací se, dokud naši pozornost nezaujmou natolik, abychom se zamysleli nad jejich původem. Vrací se, dokud nevypátráme příčiny a nevyřešíme je. Tomuto spravedlivému vesmírnému řádu říkáme karma. Jak karma funguje?


Opice
Poslední májová dekáda má báječné zprávy pro zrozence Opice, kteří už nějakou dobu vyhlížejí posun v partnerském vztahu. Prahnete po společném bydlení, zásnubách nebo založení rodiny? Pak máte uskutečnění svého snu... VÍCE ZDE!

Kohout
Kohoutí temperament může v tomto týdnu nadělat víc škody, než užitku. Spojí se totiž s nevalnou náladou, která vás od pondělí provází. Partner i rodina kolem vás chodí po špičkách, aby nerozdmýchávali kotel rozbouřených... VÍCE ZDE!

Pes

Milí Psi, poslední májová dekáda je naplněná láskou a romantikou až po okraj. Zamilovanost dostihne dokonce i ty z vás, kteří románek nepovažovali za nic vážného. Najednou se ukáže, že k dané osobě cítíte mnohem víc, než je pouze... VÍCE ZDE!

Vepř

V partnerském vztahu máte každý zařazenou jinou rychlost. Proto bojujete s pochybností o tom, jak to mezi vámi vlastně je. Nejhorší to bude u čerstvě zadaných Vepřů, kteří se s drahou polovičkou nestačili poznat. Zatímco vy se... VÍCE ZDE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.