Home - Články - Láskohled 21. - 27. května

Láskohled 21. - 27. května

vloženo 18. 5. 2018
čas čtení: 4 minuty

Láskohled 21. - 27. května

Začíná kalendářní léto a třeba pro nezadané zrozence Ryb to znamená, že jestli se jim někdo líbí, neměli by již dále váhat a své city vyvolené osůbce projevit. Je třeba vědět, na čem jste. A to ostatně platí pro všechny. Právě proto je tu další Láskohled!

sdílet článek na facebooku

Beran
Vaše snaha více porozumět partnerovi bude korunována úspěchem. Podaří se vám upevnit vzájemnou důvěru. Nezadaní jedinci dají ke své smůle teď více na vzhled, než na charakter.

Býk

S partnerem po boku si vychutnáte absolutní pohodu, která se obejde bez jakékoliv výměny názorů. Nezadaní by měli zapracovat na své sebedůvěře, komplikuje jim hledání nové lásky.

Blíženci
Do vašeho vztahu se přižene čerstvý vítr a přinese s sebou pořádnou dávku vášně a smyslnosti. Užijte si to! Single osoby budou mít tendence pohrávat si s city druhých. Není to fér!

Rak
I když se v jinak pohodovém a harmonickém týdnu objeví drobné neshody, s partnerem je vyřešíte v klidu. Nezadaným bude v seznamování pomáhat osobní půvab, kterým okouzlí okolí.


PRECIZNÍ VĚŠTBA! Láska – peníze – budoucnost. Rychlé a jasné odpovědi zkušené kartářky na tel. č. 906 701 701! Paní Teodora



Lev
Mezi partnery se podaří v klidu přejít i momenty, které budou jiskřit emocemi a hrozit výbuchem. U těch, kteří nového partnera teprve hledají, se objeví lehčí komunikační problémy.

Panna

Svobodní si tentokrát musí pohlídat, aby tajemnost jejich potencionálního protějšku nepřekročila únosnou mez. Zadaní budou dost přemýšlet nad svým vztahem a v duchu ho hodnotit.

Váhy
Připravte se na to, že ve svém vztahu budete v tomto týdnu řešit různé záležitosti. Mnohé nebudou příjemné. Porvete se s tím se ctí. Nezadaným nabízí planety lásku na první pohled.

Štír

Stačí maličkost a už bude oheň na střeše. Přesně tohle bude v tomto týdnu charakterizovat dění ve vašem vztahu. Nezadaní často vzbudí marné naděje a sami se stanou podobnou obětí.

O mocné síle bylinek se nedá ani chvíli pochybovat. Někomu sedí čaje, koupele, odvary anebo obklady. Jiný podlehne kouzlu masážních olejů či alkoholových výtažků z léčivých rostlin. Jaká bylinka je pro vás nejlepší podle znamení zvěrokruhu?


Střelec

Zaměříte se na dořešení drobných neshod, které jsou spolehlivou rozbuškou denních konfliktů. Svobodní potkají někoho, s kým si budou od první chvíle rozumět a bude to moc fajn.

Kozoroh

Buďte rádi, že máte tak pohodového partnera. Vaši aktuální rozmrzelost hravě skousne. Ti, kteří partnera teprve hledají, by měli počkat, až se jejich nálada více stabilizuje.

Vodnář

Povedete diskuze s partnerem, který vás bude přesvědčovat o tom, že byste měli méně pracovat. Má pravdu. Je toho na vás moc. Srdce nezadaných zasáhne člověk ve znamení Blíženců.

Ryby

Zadaní se v tomto týdnu projeví jako vášniví a náruživí milenci. Vzroste v nich také touha po žhavém dobrodružství. To platí i pro svobodné. Ti musí projevit své city bez otálení. 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.