Home - Články - Týdenní čínský horoskop 14. - 20. května

Týdenní čínský horoskop 14. - 20. května

vloženo 13. 5. 2018
čas čtení: 4 minuty

Týdenní čínský horoskop 14. - 20. května

Začíná druhá polovina května, takže je načase posvítit si na stagnující záležitosti. Důležité bude zamyslet se nad tím, co vás stále drží v minulosti a kvůli čemu se nemůžete posunout dál. Takové věci je potřeba vyřešit, jinak vás budou tížit donekonečna. To přece nechcete! Přejeme vám týden plný sil a příjemné čtení!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Krysy mohou vyhlížet rušný týden plný nových tváří. Nezadaným se blýská na májovou lásku, jedince ve vztahu políbí múza, nebo objeví poklad mezi kamarády. Neodmítejte proto žádnou pozvánku do společnosti, dokonce ani tu, na kterou se... VÍCE ZDE!

Buvol
Druhá polovina května dá konečně sbohem jarní únavě. Buvoli se mohou pustit do akce, je pouze otázkou, jakým směrem svou energii vyšlete. Vesmír hlásí příznivé období pro mezilidské vztahy. Nezadaní si musí nechat na nový... VÍCE ZDE!

Tygr
Tygři vyhlíží náročný týden, kdy toho budou mít mnohdy nad hlavu. Jak velí vaše povaha, chcete mít všechno tip, ťop, dobře si uvědomujete, že to není ve vašich silách. Netrapte se, pokud musíte někoho odmítnout, nebo zajímavé projekty... VÍCE ZDE!

Zajíc
Druhá polovina máje otevírá v životě Zajíců téma vztahů. Dost možná se ocitnete na životní křižovatce, kdy si budete muset vybrat jen jednu z nabízených cest. Panika není na místě, hvězdy prozrazují, že vaše rozhodnutí bude správné. Pro nezadané... VÍCE ZDE!


CHCETE JISTOTY V BUDOUCNOSTI? Svými výpočty ve spojení s východním učením vám ukážu cestu. Zavolejte mi na 906 701 701! Vaše Rozita


Drak
Milí Draci, v tomto čase s vámi nespolupracuje mentalista Merkur. V zaměstnání a na cestách zůstávejte obezřetní a raději se nepouštějte do žádných velkých akcí. Zkuste se vykroutit ze služebních cest a důležitých jednání. Ohnivá povaha by vám... VÍCE ZDE!

Had

Milí Hadi, stejně jako váš zvířecí předchůdce se svléknete z kůže a ucítíte příval jarní energie. Vesmír slibuje obrat k lepšímu, kdy se vleklé potíže vytratí jako pára nad hrncem. Setřepete ze sebe pesimistickou náladu a začnete se... VÍCE ZDE!

Kůň
Zrozenci Koně jsou rádi v pohybu a nenechají se spoutat otěžemi. Jestliže cítíte, že se v pracovním životě potřebujete pohnout z místa, druhá polovina května k tomu nabízí ideální startovní pole. Nabídek máte několik, tak si s jejich selekcí... VÍCE ZDE!

Koza
Na začátku týdne vás nepotěší vývoj událostí, jimž jste nepřikládali zvláštní význam. Ukáže se, že to byla chyba a drobnost přeroste v něco mnohem závažnějšího. Teď už nezbývá, než přiložit ruku k dílu. Naštěstí máte za zády podporu ze... VÍCE ZDE!

Jací jste podle Čínského horoskopu? Přes pět tisíc let starý astrologický systém a jeden z nejstarších dochovaných na světě vám prozradí mnohé o vaší osobnosti. Na rozdíl od naší západní astrologie zde vládne 1 znamení celý 1 rok. Jací jste podle čínské vědní disciplíny?

Opice
Zatímco zrozenci Opice by se rádi pustili do řešení partnerských záležitostí, ostatní znamení čínského zvěrokruhu takové nadšení nesdílí. Počítejte s tím, že na konstruktivní kritiku nebudou reagovat nadšeně, čímž atmosféra v... VÍCE ZDE!

Kohout
Klíčovým tématem tohoto týdne jsou vztahy ve všech podobách. Zatímco nezadaní Kohouti načechrají barevná pera a vyrazí na úspěšný lov nového partnera, jedinci ve vztahu musí počítat s menšími komplikacemi. Už nedokážete mlčky přehlížet... VÍCE ZDE!

Pes

Milí Psi, vyhlížíte fantastický týden, kdy ve vztahových záležitostech máte jednoznačně navrch. Objeví se ctitel, který by vám snesl modré z nebe. Platí to dokonce i pro ty z vás, kteří už jste zadaní. Dotyčnému to vůbec nevadí, zatímco drahá... VÍCE ZDE!

Vepř
Druhá polovina května otevírá v životě Vepřů příležitost k dalšímu vzdělání. Rozšiřování obzorů může mít nejrůznější podoby, od pracovního školení, přes jazykové kurzy, až po volnočasovou zábavu ve formě kurzu vaření. Menší mráčky na nebi... VÍCE ZDE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.