Home - Články - Láskohled 14. - 20. května

Láskohled 14. - 20. května

vloženo 11. 5. 2018
čas čtení: 4 minuty

Láskohled 14. - 20. května

Na lásku není nikdy pozdě! Měsíc lásky navíc zdaleka nekončí, takže toho můžete využít. Záleží ovšem na tom, co o vaší situaci říkají hvězdy, protože zbrklé jednání se většinou nevyplácí. Je třeba jednat, nebo musíte ještě týden počkat? Všechno zjistíte v novém láskohledu!

sdílet článek na facebooku

Beran
Budete se snažit zharmonizovat vztahy mezi vámi a partnerem a bude se vám to docela dařit. U nezadaných je šance na získání pozornosti zajímavé osoby. Vsaďte na své osobní kouzlo!

Býk

Pokud si dáte pozor na to, abyste přemýšleli nad věcmi, které říkáte, pak prožijete pohodový týden. Nezadaní budou středem pozornosti. Láska může přijít v podobě dávného přítele.

Blíženci
Váš partner ocení vaši podporu a dá vám to patřičně najevo. Ve vztahu zavládne harmonie. U nezadaných planety signalizují příchod nové lásky, která bude silná a objeví se nečekaně.

Rak

Tento týden bude třeba projevit toleranci. Budete mít s partnerem málo času a napjaté nervy. Nezadaní se mohou spolehnout na sílu svého sexappealu. Přiláká k nim nové známosti.

Jaký vliv má na první rande síla úplňku. Láska je pro člověka nesmírně důležitá, nelze bez ní žít. Když se zamilujeme, nejraději bychom chtěli být s drahým protějškem každou minutu. Předtím si ovšem musíme domluvit první rande. Jeho úspěšnost určuje další pokračování vztahu. V jakém znamení úplňku nás čekají nejlepší vyhlídky?

Lev

Bude nutné více se věnovat partnerovi a přesvědčit ho, že vám na něm záleží. Jinak hrozí odcizení ve vztahu. U nezadaných se bude naopak flirtovat a svádět se střídavým úspěchem.

Panna

Nezadané osoby, toužící po nalezení lásky si musí dát dobrý pozor na to, s kým v tomto týdnu jednají. Hrozí faleš a pohrávání si s jejich city! U zadaných se objeví častější hádky.

Váhy

I na zadané v tomto týdnu často dolehne pocit osamělosti. Svěřte se partnerovi, pomůže vám s tím. Nezadaní se musí připravit na to, že jim hledání nové lásky teď nepůjde snadno.

Štír
V partnerských vztazích to v tomto týdnu bude jako chůze po minovém poli. Jeden špatný krok a hned přijde exploze. Svobodní zažijí průtahy a nedorozumění, připravte se na to.


TOUŽÍTE PO LEPŠÍM ŽIVOTĚ? Pomohu najít štěstí i vám! Díky rozsáhlým znalostem astrologie vás navedu na správnou cestu! Tel. č. 906 701 701. Vaše Marion!



Střelec

Dočkáte se podpory od partnera ve chvílích, kdy to budete nejvíce potřebovat. Nezadaní nesmí vzdávat hledání nového protějšku. Budou se také muset vypořádat s nevítaným ctitelem.

Kozoroh
Mezi partnery to bude vypadat místy jako na bojišti. Bude proto třeba držet na uzdě své emoce. Single osoby by se měly rozhlížet kolem sebe a potenciální partnery si prověřovat.

Vodnář
Vaše uštěpačnost bude v tomto týdnu důvodem, proč to mezi vámi a partnerem často zajiskří. Mnoho nezadaných využije možnosti vychutnat si při hledání lásky také žhavý románek.

Ryby

V partnerském vztahu se tentokrát projevíte umírněně a zvládnete svou náladovost i podezřívavost. U svobodných se objeví více možností k seznámení a bude těžké vybrat tu pravou.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.