Home - Články - Týdenní čínský horoskop 7. května - 13. května

Týdenní čínský horoskop 7. května - 13. května

vloženo 6. 5. 2018
čas čtení: 4 minuty

Týdenní čínský horoskop 7. května - 13. května

Plánujte svou budoucnost pečlivě s čínským horoskopem! Zjistíte v něm, co zásadního vás čeká následujících sedm dní. Bude to hitparáda, nebo týden smůly? Odpověď najdete na následujících řádcích. Nenechte se napínat a pusťte se do čtení!
sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, druhý květnový týden začíná harmonicky. Díky přátelské atmosféře v domácnosti máte polovinu úspěchu v kapse. Vychutnáváte si pozornost drahé polovičky i porozumění s ostatními členy rodiny včetně pubertálních... VÍCE ZDE!

Buvol

Stále se můžete radovat z romantické májové atmosféry, která svědčí zejména zadaným Buvolům. Singles budou muset na svého vyvoleného či vyvolenou ještě chvíli počkat. Přesto cítíte, že změna visí ve vzduchu a ... VÍCE ZDE!

Tygr

Tygři jsou podle svého zvířecího patrona zvyklí vystupovat jako vedoucí smečky, což se v tomto týdnu nemusí setkat s pochopením. Nejspíš zasahujete do soukromí druhých lidí víc, než je zdrávo. Rozdáváte sice dobře míněné... VÍCE ZDE!

Zajíc

Zajíci se ve druhém květnovém týdnu musí připravit na souboj s černou Lunou. Ta připomene nedořešené záležitosti z minulosti. Nemusíte se děsit, dost možná sklidíte ovoce za dřívější dřinu. A pokud se vrátí nepříjemnosti, můžete je... VÍCE ZDE!

To, s jakými vrozenými dispozicemi přicházíme na svět, je ovlivněno naším předchozím životem. Díky karmickému tarotu se dozvíte, čím jste se provinili v minulých životech a jaká je vaše karmická energie. Jasněji budete mít i o svých karmických kořenech a o tom, co vás z minulých životů zatěžuje aktuálně. Nečekejte a vytáhněte si svých 5 karet teď!


Drak
Dráčkové mohou roztáhnout křídla a vznést se k výškám. Májová atmosféra je vám ušita na míru a slibuje tolik lásky, kolik tito obrové dokážou pobrat. Pokud jste čerstvě po rozchodu nebo svou spřízněnou duši stále hledáte, v tomto... VÍCE ZDE!

Had

Had leze z díry, vystrkuje kníry. Tato dětská říkanka v sobě skrývá víc, než se v první polovině května může zdát. Necháte se zlákat vonící jarní atmosférou a popustíte uzdu fantazii. Hvězdy slibují týden plný lásky, a to... VÍCE ZDE!

Kůň

Zrozenci Koně se ve druhém květnovém týdnu dostávají zpátky do obvyklého tempa. Pokud jste bojovali s jarní únavou nebo chronickými zdravotními obtížemi, začnou se rychle zlepšovat. Vitalita je na vzestupu stejně jako vaše nálada. Přesto se... VÍCE ZDE!

Koza

Už nějakou dobu si stýskáte po klidu a hvězdy vaše touhy konečně vyslyší. Nemějte špatný pocit kvůli tomu, že většinu týdne prolenošíte v kruhu rodiny. Odděláno máte na několik dní dopředu, takže si můžete vzít i dovolenou. Ve společnosti nejbližších... VÍCE ZDE!


CÍTÍTE VE VZTAHU NEJISTOTU?
Toužíte po splynutí duší? Pomohu vám dát vše do pořádku! Nabízím precizní poradenství! Provádím vklad karet, Feng-Shui, I - Ťing i Numerologii. T. 906 701 701. Vaše Karmen



Opice

Zrozenci Opice někdy mluví rychleji, než je zdrávo. To se v tomto týdnu projeví v plné kráse a nadělá nemalé potíže. Nehrajte si na uražené a raději přiznejte chybu. Uleví se vám a snížíte možné následky své prostořekosti. Víkend investujte... VÍCE ZDE!

Kohout

Zadaní Kohouti by měli být opatrní na to, kdo se jim snaží vetřít na dvorek. Hvězdy posvítí na konkurenci v lásce a rozhodně byste jejich varování neměli brát na lehkou váhu. Nechcete-li miláčka ztratit, začněte se ve... VÍCE ZDE!

Pes
Druhý májový týden otevírá Psům báječné profesní vyhlídky. Nebuďte stejně jako váš zvířecí patron přehnaně věrní svému zaměstnavateli, především není-li schopný vás docenit. Zvažte lukrativní nabídku a vydejte se vstříc šťastnější... VÍCE ZDE!

Vepř

Klíčovým tématem tohoto týdne je široká rodina. Pnutí na domácí půdě je spojené s rodinnými sešlostmi a oslavami, kterým se pokuste vyhnout. Raději investujte čas a energii do pracovních záležitostí a klidně si naplánujte pracovní... VÍCE ZDE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.