Home - Články - Láskohled 7. května - 13. května

Láskohled 7. května - 13. května

vloženo 4. 5. 2018
čas čtení: 5 minut

Láskohled 7. května - 13. května

Měsíc lásky se rozeběhl a události nabírají obrátky! Pokud zatím čekáte na pozvání na rande, a přitom jdete štěstí naproti, obrňte se trpělivostí, už v příštím týdnu se totiž věci mohou radikálně změnit. Zadaní by si měli uvědomit, že prvním májem všechno neskončilo, na vztahu je potřeba pracovat pořád. Ani láska není zadarmo!
sdílet článek na facebooku

Beran
Budete se intenzivně zaobírat myšlenkami, týkajícími se vaší a partnerovy společné budoucnosti. Nezadaní by se měli po nové lásce rozhlížet ve svém okolí. Někdo tam na vás už čeká!

Býk
Uvidíte v tomto týdnu svého partnera v lepším, objektivnějším světle. Rozhádané páry se usmíří. U nezadaných se rýsuje jarní románek. Pokud se vám někdo líbí, je čas ho oslovit!

Blíženci
Do partnerských vztahů se vrátí vášeň a zavládne milé souznění. Budete schopni mluvit o čemkoliv. Single osoby okouzlí okolí svým půvabem a od komplimentů je krůček k seznámení.

Rak
Vaše mrzutost bude důvodem, proč to mezi vámi a partnerem v tomto týdnu často zajiskří. Naštěstí je váš protějšek trpělivý, takže to ustojíte. Nezadaní se do seznamování nepoženou.

Využijte při sexu tajemnou sílu svého těla! Že sex je mocná zbraň, o tom není pochyb. Věděli jste však, že má magickou sílu? Správným zaměřením sexuální energie si přičarujete nejen děťátko, ale také splnění vašich přání. Řeč je o sexuální magii s vašim vlastním partnerem! Zkusíte to?


Lev
Přes pohodové období se ve vašem vztahu častěji vyskytnou mráčky a dokonce i bouřky. Pokud nechcete, aby hřmělo moc, ovládejte se! U single osob přijde prima nabídka na nový vztah.

Panna
Zatímco v partnerských vztazích to nebude úplně růžové, nezadaní budou mít sklony tuto barvu vidět naopak všude. Zůstaňte více nohama na zemi. A oslovte osobu, která vás zaujala!

Váhy
V partnerské komunikaci bude třeba upřímnosti a férovosti. Dejte si pozor na své momentální sklony k nadřazenosti. Svobodní nesmí podcenit žádnou příležitost k navázání vztahu.

Štír
Útočiště v ne právě vlídném období vám v tomto týdnu poskytne váš partnerský vztah. Váš protějšek vás podpoří. Nezadaní by neměli tolik dát na vzhled, ale dívat se i na vlastnosti.


PROHLUBUJE SE PROPAST, KTERÁ JE MEZI VÁMI? Pomohu vám dát partnerský vztah do pořádku! Zavolejte mi na 906 701 701! Astroložka Gita!


Střelec
Tento týden bude plný pokušení pro zadané i nezadané. Ti první budou zároveň vyvíjet snahu o osvěžení svého vztahu. Druhá skupina pak bude flirtovat na všechny strany a bavit se.

Kozoroh
Pokud jste zadaní, budete se snažit užívat si s partnerem každou společnou chvilku naplno. Bude vám spolu fajn. U nezadaných to vypadá dobře, jen pozor na zbytečnou nervozitu.

Vodnář
Partnerské a hlavně manželské páry to budou mít v tomto týdnu trochu náročné. Budou často létat blesky! Nezadaní budou opatrní při navazování vztahů, nestojí totiž o zklamání.

Ryby

Ve vašem vztahu zatoužíte v tomto týdnu po dvou věcech. Po romantice a po nastoletí vzájemné důvěry. Svobodní budou plní radosti ze života a to k nim přiláká spoustu obdivovatelů.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.