Home - Články - Týdenní čínský horoskop 7. května - 13. května

Týdenní čínský horoskop 7. května - 13. května

vloženo 6. 5. 2018
čas čtení: 4 minuty

Týdenní čínský horoskop 7. května - 13. května

Plánujte svou budoucnost pečlivě s čínským horoskopem! Zjistíte v něm, co zásadního vás čeká následujících sedm dní. Bude to hitparáda, nebo týden smůly? Odpověď najdete na následujících řádcích. Nenechte se napínat a pusťte se do čtení!
sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, druhý květnový týden začíná harmonicky. Díky přátelské atmosféře v domácnosti máte polovinu úspěchu v kapse. Vychutnáváte si pozornost drahé polovičky i porozumění s ostatními členy rodiny včetně pubertálních... VÍCE ZDE!

Buvol

Stále se můžete radovat z romantické májové atmosféry, která svědčí zejména zadaným Buvolům. Singles budou muset na svého vyvoleného či vyvolenou ještě chvíli počkat. Přesto cítíte, že změna visí ve vzduchu a ... VÍCE ZDE!

Tygr

Tygři jsou podle svého zvířecího patrona zvyklí vystupovat jako vedoucí smečky, což se v tomto týdnu nemusí setkat s pochopením. Nejspíš zasahujete do soukromí druhých lidí víc, než je zdrávo. Rozdáváte sice dobře míněné... VÍCE ZDE!

Zajíc

Zajíci se ve druhém květnovém týdnu musí připravit na souboj s černou Lunou. Ta připomene nedořešené záležitosti z minulosti. Nemusíte se děsit, dost možná sklidíte ovoce za dřívější dřinu. A pokud se vrátí nepříjemnosti, můžete je... VÍCE ZDE!

To, s jakými vrozenými dispozicemi přicházíme na svět, je ovlivněno naším předchozím životem. Díky karmickému tarotu se dozvíte, čím jste se provinili v minulých životech a jaká je vaše karmická energie. Jasněji budete mít i o svých karmických kořenech a o tom, co vás z minulých životů zatěžuje aktuálně. Nečekejte a vytáhněte si svých 5 karet teď!


Drak
Dráčkové mohou roztáhnout křídla a vznést se k výškám. Májová atmosféra je vám ušita na míru a slibuje tolik lásky, kolik tito obrové dokážou pobrat. Pokud jste čerstvě po rozchodu nebo svou spřízněnou duši stále hledáte, v tomto... VÍCE ZDE!

Had

Had leze z díry, vystrkuje kníry. Tato dětská říkanka v sobě skrývá víc, než se v první polovině května může zdát. Necháte se zlákat vonící jarní atmosférou a popustíte uzdu fantazii. Hvězdy slibují týden plný lásky, a to... VÍCE ZDE!

Kůň

Zrozenci Koně se ve druhém květnovém týdnu dostávají zpátky do obvyklého tempa. Pokud jste bojovali s jarní únavou nebo chronickými zdravotními obtížemi, začnou se rychle zlepšovat. Vitalita je na vzestupu stejně jako vaše nálada. Přesto se... VÍCE ZDE!

Koza

Už nějakou dobu si stýskáte po klidu a hvězdy vaše touhy konečně vyslyší. Nemějte špatný pocit kvůli tomu, že většinu týdne prolenošíte v kruhu rodiny. Odděláno máte na několik dní dopředu, takže si můžete vzít i dovolenou. Ve společnosti nejbližších... VÍCE ZDE!


CÍTÍTE VE VZTAHU NEJISTOTU?
Toužíte po splynutí duší? Pomohu vám dát vše do pořádku! Nabízím precizní poradenství! Provádím vklad karet, Feng-Shui, I - Ťing i Numerologii. T. 906 701 701. Vaše Karmen



Opice

Zrozenci Opice někdy mluví rychleji, než je zdrávo. To se v tomto týdnu projeví v plné kráse a nadělá nemalé potíže. Nehrajte si na uražené a raději přiznejte chybu. Uleví se vám a snížíte možné následky své prostořekosti. Víkend investujte... VÍCE ZDE!

Kohout

Zadaní Kohouti by měli být opatrní na to, kdo se jim snaží vetřít na dvorek. Hvězdy posvítí na konkurenci v lásce a rozhodně byste jejich varování neměli brát na lehkou váhu. Nechcete-li miláčka ztratit, začněte se ve... VÍCE ZDE!

Pes
Druhý májový týden otevírá Psům báječné profesní vyhlídky. Nebuďte stejně jako váš zvířecí patron přehnaně věrní svému zaměstnavateli, především není-li schopný vás docenit. Zvažte lukrativní nabídku a vydejte se vstříc šťastnější... VÍCE ZDE!

Vepř

Klíčovým tématem tohoto týdne je široká rodina. Pnutí na domácí půdě je spojené s rodinnými sešlostmi a oslavami, kterým se pokuste vyhnout. Raději investujte čas a energii do pracovních záležitostí a klidně si naplánujte pracovní... VÍCE ZDE!

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.