Home - Články - Týdenní horoskop 14. - 20. května 2018

Týdenní horoskop 14. - 20. května 2018

vloženo 12. 5. 2018
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 14. - 20. května 2018

Nový týden přináší nové radosti a nové výzvy! Polovina května je za námi a jaro pomalu dosahuje vrcholu. Tak jej nepromarněte a plánujte co nejvíc venkovních aktivit, které posílí tělo i ducha. Teď už opravdu není čas vymlouvat se na jarní únavu, lenivé nálady musíte překonat. Dejte se do akce!

sdílet článek na facebooku

Beran
V tomto týdnu budete prosazovat své názory velmi razantně. Každého budete chtít přesvědčit o své pravdě a o pevnosti svých postojů. Také se zamyslíte nad tím, jestli by vám neprospěly nějaké menší změny v životě. Začnete je také zvolna plánovat.

Býk

Všeho moc škodí. Je sice skvělé, že si umíte prosadit svou, v tomto týdnu ale moc netlačte na pilu. Budete mít také sklony vracet se v úvahách do minulosti. Přijde k vám i informace, která zahýbe vašim soukromým životem. Zemětřesení to ale nebude.

Blíženci
Pokud budete v tomto týdnu vnímaví, dokážete mnohé informace využít ve svůj prospěch. A nebude jich málo! Planety kladou také důraz na mezilidské vztahy. Nepodceňujte lidi kolem sebe, mohou vás překvapit. Slabším pomozte, když to budou potřebovat.

Rak
Tento týden vám přinese každý den něco nového. Bude nabitý událostmi. Pokud přece jenom budou některé věci stagnovat, ponesete to velmi těžce. Ale i s tím je třeba se smířit. Převládat však bude hektické tempo, které vás na konci týdne docela unaví.


Vyberte si svůj HOROSKOP NA MÍRU a nechte si profesionálním astrologem vypracovat váš jedinečný průvodce životem podle data a času vašeho narození.


Lev
Počátkem týdne bude třeba, abyste zvýšili své úsilí všude tam, kde chcete něčeho dosáhnout. Zabojujete za svá přesvědčení a vyplatí se vám to. V zaměstnání zvládnete více úkolů, než kolik je vaše povinnost. Měli byste se však více ohřát také doma!

Panna
V tomto týdnu bude důležité, abyste ovládali své emoce. Vnitřní nejistota, frustrace a nervozita budou vašimi největšími nepřáteli. Pokud se vám podaří je ukočírovat, vše ostatní budete mít výrazně ulehčeno. O víkendu si dopřejte příjemný odpočinek.

Váhy

Budou s vámi cloumat city. A to dokonce tak, že vám místy znemožní objektivní uvažování. Vliv hvězd způsobí, že budete muset začít v druhé polovině týdne počítat finance a šetřit. Snažte se také více věnovat partnerovi a své rodině, dlužíte jim to.

Štír
Tentokrát bude třeba věnovat více pozornosti signálům, které vám dává vaše tělo. Někdy se to podobá volání o pomoc. A to byste měli vyslyšet, ať předejdete vážnějším problémům. V práci budete úspěšní, doma to bude o něco horší. Jste zbytečně náladoví.


KDY SKONČÍ VAŠE TRÁPENÍ? Z horoskopu vyčtu to nejlepší řešení vaší situace! Existuje východisko! Zavolejte mi na 906 701 701. Paní Sofie


Střelec
Vaše energie bude téměř nevyčerpatelná a budete o krok dopředu před všemi kolem vás. Pokud potřebujete něco řešit, v tomto týdnu se vám bude dařit. Planety naléhají, abyste nezanedbávali své nejbližší a byli k nim vstřícní. Plánujte letní dovolenou!

Kozoroh
V centru vašeho zájmu budou pracovní záležitosti a snaha o expanzi. Je jedno, jestli jste zaměstnanci nebo podnikáte, budete mít řadu nabídek a hlavně prima nápady. V určitých momentech bude třeba, abyste krotili své emoce. Ale to hravě zvládnete!

Vodnář

Budete se zabývat tím, jak naplnit své kariérní i životní cíle. Možností je hodně, ale v první řadě si musíte začít více věřit. Nejenom vás, ale i vaše okolí potrápí výkyvy vašich nálad. Je to tím, že jste dost unavení, měli byste více odpočívat.

Ryby

Čeká vás rozhodování o budoucí kariéře, nejvíce vzrušení si však v tomto týdnu užijete na domácí půdě. Planetární konstelace vás zásobují různými nedorozuměními a vzájemným nepochopením jako na běžícím pásu. Bude to náročné, ale víkend přinese úlevu.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.