Home - Články - Slunce vstupuje do znamení Blíženců

Slunce vstupuje do znamení Blíženců

vloženo 16. 5. 2018
čas čtení: 5 minut

Slunce vstupuje do znamení Blíženců

Blíženci nám přinášejí šanci se sblížit! Najděte pod jejich vládou své spřízněné duše!

sdílet článek na facebooku

Doba sdílení názorů a hledání nových témat

21. května 2018 ve 4:15
ráno opustí Slunce znamení Býka a na celý nadcházející měsíc vstoupí do znamení Blíženců, kteří nám budou vládnout až do letního slunovratu 21. června. Blíženci jsou zasvěceni živlu vzduchu a planetě Merkur, a to dohromady znamená jednu jedinou věc – na prvním místě v našich životech bude komunikace! Bude se jednat o komunikaci na úrovni slov, myšlenek, názorů, budeme fungovat spíše v hlavě než v srdci. To znamená příležitost ujasnit si, s kým máte podobné představy o životě, najít nové přátele nebo snad i lásku se stejným pohledem na svět, vyjasnit a vykomunikovat si své existující vztahy a posunout se v nich na novou úroveň!

V přírodě je období Blíženců časem pozdního jara, kdy je jarní rozkvět pořád ještě v plném proudu, ale zároveň se již začínají pomalu objevovat první plody, začíná být jasné, z čeho něco bude a z čeho nikoliv, krystalizují se témata tohoto roku a celkově daného životního období. V lidském životě se Blíženci přirovnávají k období dospívání. Je to čas najít sám sebe, své místo v životě a skupinu lidí, mezi které opravdu patříte. I když si každý z nás tohle již v minulosti absolvoval, v tomto jarním období roku je ten správný čas všechno si to připomenout a zopakovat!

Jistě se vám již podařilo potkat člověka, kterého jste nikdy neviděli, ale který přesto vám byl podvědomě znám. Právě takoví lidé mohou být vaší spřízněnou duší, která vás ovlivní a povede životem. Tarot spřízněných duší nám přitom pomáhá najít odpovědi v těch důležitých oblastech lidského života, kterými jsou vztahy a komunikace.

Rozhovorů a setkání nikdy není dost!

Lidé narozeni ve znamení Blíženců jsou rození diskutéři! Baví je poznávat názory a myšlenky jiných lidí, rozšiřovat si obzory a srovnávat jednotlivé ideje mezi sebou. Ve svém životě rádi hledají nové zajímavé a perspektivní směry, a díky své intelektuální aktivitě pomáhají také ostatním k tomu, aby se seznámili se širokými možnostmi, které svět nabízí. Dokáží si dlouhé hodiny povídat o abstraktních věcech nebo o „nesmrtelnosti chrousta“, ale není to ztráta času, jejich rolí totiž je obohatit všechny zúčastněné o nový pohled na věci a otevřít světu nové obzory.

V době vlády Blíženců budeme všichni moct těžit z dobrých vlastností tohoto znamení – ať už jste se narodili kdykoliv v roce! Čas Blíženců je jako stvořený pro společenský život a poznávání nových lidí, ale také pro hlubší a zajímavé rozhovory s přáteli nebo známými. Právě teď si můžete více ujasnit, jaké jsou vaše životní cíle a směr, o co se vlastně chcete v životě snažit a na čem pracovat, mohou se vám objevit plány a nápady do budoucna. Ale pozor, nic z toho nedosáhnete o samotě! Komunikace je klíčovým znakem Blíženců – proto platí, povídat si, psát si, hodně číst, zkrátka být v kontaktu s myšlenkami jiných lidí, ať už jsou vám podobní, nebo jsou naopak úplně jiní! Jedni i druzí totiž pro vás mohou být přínosní, každý svým vlastním způsobem!


MÁTE STAROSTI? Naučím vás životem procházet šťastně! Disponuji schopnostmi, jež mi umožní vidět za horizont! Volejte kartářku Anežku na tel. č. 906 701 701



Užívat si sluneční dny a pozorně naslouchat lidem

Jak si období Blíženců nejlépe užít – a zároveň z něj toho co nejvíc získat? Odpověď je jednoduchá – ať v práci nebo ve volném čase, snažte se trávit co nejvíce času mezi lidmi a co nejvíc si povídat. A to nejen o drobných každodenních věcech, ale také o těch zásadnějších, klidně i o otázkách smyslu života, o názorech, o víře, o tom, co je pro koho důležité. Hlavně nezapomínejte, že pokud mají člověka rozhovory skutečně obohatit, je mnohem důležitější pozorně naslouchat než mluvit. Jistě je příjemné moct svůj názor říct ostatním, ale mnohem více získáte, když se budete naopak vyptávat jich, a budete o jejich názorech přemýšlet do hloubky dřív, než řeknete ten svůj. Teď nejde o to, kdo má pravdu a kdo nikoliv. Klíčové v Blížencích je umět se podívat na věci z různých úhlů pohledu a srovnat je. Právě to vás posune nejvíce kupředu, jak v osobních vztazích, tak i v těch pracovních!

Krásné a teplé jarní dny na přelomu května a června by však byla velká škoda prosedět jen tak zavřeni doma nebo v kanceláři, ať už v jakkoli zajímavém a přínosném rozhovoru! Odpověď, jak skloubit poznávání nových myšlenek, společenský život a užívání si krás jara naplno je jednoduchá – vyrazte za kulturou! Může to být například koncert či divadelní představení pod širým nebem, nebo třeba nějaká tvořivá dílna, nejlépe spojená s vycházkou do přírody. Možností, kde potkat nové lidi se společnými zájmy nebo podobným vkusem je spousta, a kromě rozhovorů si užijete nezapomenutelné zážitky a nabijete se novou energií!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.