Home - Články - Jak poznáte, že je to pravá láska?

Jak poznáte, že je to pravá láska?

vloženo 17. 5. 2018
čas čtení: 5 minut

Jak poznáte, že je to pravá láska?

Láska je krásná a snad každý po ní touží. Něžné polibky, romantika při svíčkách, dlouhé procházky parkem a pozorování západu slunce k tomu prostě patří. Víte, jak projevují láskyplné činy jednotlivá znamení? Mrkneme se tomu na zoubek, třeba budete překvapeni.

sdílet článek na facebooku

Beran
Jakmile cítí tvrdohlavý Beran pravou lásku, ihned se z něj stane milý beránek, který nešetří romantickými gesty a činy. Objekt své touhy obletuje jako blázen a prahne po tom, aby ho jeho protějšek miloval stejně tak silně jako on sám. Pozornost mu není cizí, a to po všech stránkách.

Býk
V případě Býka je pouto lásky vždy silné. Váží si každičkého okamžiku, protože si svůj protějšek velice dlouho vybírá a požaduje od něj silné projevy citů. Romantická nálada je dlouhodobá, většinou trvá do konce života. Svůj objekt touhy potěší básničkami, něžnými dotyky a hromadou dárků.

Blíženci

Když už získáte Blížence do své moci, což je velmi složité, zahrne vás nepřebernou škálou romantických gest a slovíček. Blíženci si potrpí na sladká slůvka lásky a noci plné sexuality. Tryská z nich romantika a vášeň na každém kroku, sami mnohokrát neví, kdy už s ní přestat.

Rak
Pokud najdou Raci spřízněnou duši, poslouchají jako hodinky. Celý život prahnou po klidném rodinném krbu, ale láskyplná vyznání jsou jim cizí. Sice moc dobře vědí, že se bez nich spokojený vztah neobejde, ale mají problémy s jejich vyjádřením. Raději vás vezmou na večeři anebo do přírody.


PŘIVOLEJTE K SOBĚ LÁSKU DÍKY SILÁM VESMÍRU! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! 906 701 701. Vaše Pavlína


Lev
Lev potřebuje lásku k životu jako každodenní chléb. Pakliže se zamiluje, nemá problémy s veřejným přiznáním, protože zbožňuje publikum. Jen tak všichni uvidí, jak je romantický a neuvěřitelně milý. Lev je ochoten za lásku položit život. Zkrátka a dobře. Bez hrdinských skutků se jeho život neobejde.

Panna

Pro Panny je láska spíše tabu. Jen stěží se bezhlavě zamilují, za vším hledají něco praktického a při svých činech jsou systematické. Velkou romantiku nečekejte. V žádném případě ovšem nezapomenou na pěkný dárek k výročí, narozeninám a svátku. Panny dokážou potěšit maličkostmi a starostlivostí.

Váhy

Pro Váhy je dokazování lásky samozřejmostí. Nikdy nevíte, kdy se projeví. Svůj protějšek obdarovávají téměř denně. Když jsou Váhy opravdu zamilované, potřebují něžné doteky, sladké polibky i milá slůvka. Starají se o partnera na plný plyn, tak jako kdyby měl být každý den tím posledním.

Štír

Štírovy projevy lásky jsou mířeny sexuálně. Na milostné akty si moc potrpí, takže je bere jako pravý důkaz svých citů. Romantické činy se ke Štírovi nehodí, ale když se zamiluje, dokáže být milý, něžný a plný vášně. Štír je žárlivý. Pokud se za vámi pořád otáčí a hlídá si vás, touží na sto procent.

Marně přemýšlíte, jak vzrušit svého partnera? Rozpálíte ho laskáním ušních lalůčků, vášnivým polibkem anebo snad příjemným hlazením ve vlasech? Podívejte se, co se líbí jednotlivým mužům podle horoskopu, a zajistíte si cestu k jistému úspěchu!


Střelec
Se Střelci je to zvláštní. Prahnou po velké lásce, ale když dojde na věc, většinou vycouvají. Na druhou stranu jim není romantika cizí a často se vyznávají se svých citů. Střelci jsou samý vtípek. Když vtipkují na váš účet, mají vás skutečně rádi. Pokud se smějete, je to pro ně lepší než sex.

Kozoroh

Něžná slůvka a flirtování nejsou pro Kozorohy snadné. Pakliže se jim skutečně líbíte, zahrnou vás drahými dary a zajištěním. Nezapomenou na jediné výročí a narozeniny. Kozorozi dokážou mile překvapit, třeba pozváním na dovolenou či přípravou romantické večeře při svíčkách.

Vodnář

Vodnáři nešetří láskyplnými slovy a obdivem k protějšku. Umí zaujmout a postarat se o teplo domova nenuceně. Každý den vám budou dávat najevo, že je jejich cit pravdivý a jedinečný. Vodnáři rádi pomáhají, proto vyjadřují svou lásku všemi možnými způsoby. Každá z nich je neobyčejná a silná.

Ryby

Když Rybička opravdu miluje, v projevech lásky je nevinnost sama. Možná se i červená. Většinou své city nedá ihned najevo a začne procházkou, večeří anebo návštěvou kina. Nato přijde překvapení v podobě romantického vyznání, kterému nechybí emoce, smích i tajuplné pohledy.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.