Home - Články - Myslete na partnera. Víme, co se mu líbí!

Myslete na partnera. Víme, co se mu líbí!

vloženo 1. 9. 2021
čas čtení: 5 minut

Myslete na partnera. Víme, co se mu líbí!

Marně přemýšlíte, jak vzrušit svého partnera? Rozpálíte ho laskáním ušních lalůčků, vášnivým polibkem anebo snad příjemným hlazením ve vlasech? Podívejte se, co se líbí jednotlivým mužům podle horoskopu, a zajistíte si cestu k jistému úspěchu!

sdílet článek na facebooku

Beran
Ohnivé znamení Berana zbožňuje vášnivý a sex, který se může odehrávat na jakémkoli místě. Milostné hrátky nesmějí postrádat nudu. Beran je pyšný na svou tvrdohlavou hlavu, proto se zaměřte na ušní lalůčky, ústa a laskání ve vlasech. Jen málokteré znamení miluje líbání tak, jako kreativní Beran.

Býk
Máte v posteli Býka? Očekávejte nekonečné ložnicové radovánky se zaslouženým vyvrcholením. Ano, máte se na co těšit. Ale pozor. Možná po vás bude chtít sex častěji, než je vám libo. Pokud chcete Býka uspokojit, soustřeďte se na jeho krk a šíji. Nepohrdne příjemnou masáží celého těla. Je to náročný a hravý milenec.

Blíženci
S Blížencem se vydovádí dychtivá žena toužící po splnění svých sexuálních chtíčů. Zapomeňte, že zůstanete s Blížencem jen u jedné polohy. Zbožňuje rozmanitost a hravost. Nebrání se erotickým hračkám a své uspokojení často oddaluje. Laskejte ho u zadečku, na ramenou i pažích a máte našlápnuto k blahu.


Rak
S Rakem je těžké pořízení, to platí i v posteli. Nesmíte na něj zhurta, prahne po romantickém milování. Preferuje uspokojení své osoby, ale po očku sleduje, jak jste na tom vy! Raka hlaďte po břichu a vydejte se až k bradavkám. Když zabrousíte k zadečku a ušním lalůčkům, otevře se vám brána do ráje. Je to mazlíček.

Lev
Zbožňuje líbání a parádní masáž, po které roztaje jako led. Laskejte mu celé tělo a vískejte ho ve vlasech. Dávejte mu neustále najevo svou náklonnost a vášeň. Klidně buďte dominantní, škrábejte a předvádějte akrobatické kousky. Se Lvem se nemusíte bát nezvyklých sexuálních poloh a milování v přírodě. Hlavně buďte vždy sexy!

Panna
Máte někdy pocit, že se Panny nerady milují? To je pouhý klam. Věnujte se jejich bříšku a loktům. Nebojte se zajít ještě dál a soustřeďte se na jejich přirození. Panny nejsou stydlivé, jen nedávají na odiv svou pýchu každé, která se právě namane.


Váhy
Milenec ve znamení Vah patří k nejlepším. Je pěkný fajnšmekr, zbožňuje vášeň a kreativitu. Ženě nechává volnou ruku a nakonec ji přivede do ráje. Potrpí si na sklenku šampusu, dokonalé prostředí a žhavý striptýz. Dopřejte mu masáž zad i kostrče a padne k vám na kolena. Miluje upravené ženy!

Štír
Teď a tady. To je Štír. Milování má v krvi. Nečekejte, že přijde první vyznání lásky a potom sex. Je to právě naopak. Pěkně si vás vyzkouší! Nejraději by ochutnal všechny ženy najednou. Nestydí se za to. Zamiřte rovnou k zadečku a přirození, nemá cenu otálet! Prostě si to užívejte!

Střelec
Toto vzdušné znamení má potřebu se pořád někoho dotýkat. Honem ho chyťte za stehna anebo boky. Vybírá si zajímavé a nevšední partnerky. Prahne po dlouhé předehře a ještě delším milování. S žádnou rychlovkou nepočítejte. Těšte se na atypické sexuální pozice a nové poznatky erotiky.


Kozoroh
S Kozorohem nemáte šanci na vášnivý románek, leda tak na vřelou věrnou lásku. Jen pak se vám dostane originálního sexu s plnou vášní. Kozoroh je vytrvalý a zbožňuje doteky na kolenou. Potřebuje vás vidět poníženou? Neberte to tak, čeká na vás rozkoš s úžasným vyvrcholením.

Vodnář
Smyslnost se ve Vodnáři nezapře. Sexuální radovánky dokáže okořenit různým způsobem, hlavně střídat polohy a experimentovat. Zapomeňte na to, že budete ležet jako placka. Rozmazlujte jeho nohy a odvažte se až k chodidlům.

Ryby
Připadají vám Ryby spíše odměřené? Zdání klame. S Rybou pocítíte něhu, vášeň a blaho v dlouhém temperamentním milování. Dopřejte jim pestrou předehru a klidně se ujměte iniciativy. Roztrhají vás zato na kusy. Věnujte se jejich chodidlům, taková masáž je skvěle nažhaví.

 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.