Home - Články - Čínský horoskop na týden 30. srpna - 5. září

Čínský horoskop na týden 30. srpna - 5. září

vloženo 29. 8. 2021
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 30. srpna - 5. září

Přinášíme vám nový čínský horoskop. Draci se musí vrátit zpět do pracovních kolejí a Vepři prožijí se svým životním partnerem dny jedinečného souznění v sexu i duchovních otázkách. Vsaďte na čínský horoskop a přečtěte si, na co se těšit!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Zrozence Krysy čekají zásadní změny v milostném životě! Pokud ve stávajícím vztahu nejste spokojení, s koncem prázdnin ucítíte nutkání odstřihnout se od něj a vyrazit vstříc lepší budoucnosti. Konstelace je… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Přelomový týden může Buvolům leccos napovědět o budoucnosti. Jestliže v nějaké životní sféře tápete, nebojte se zeptat hvězd, jakou cestou se vydat. Následujte intuici a znamení shůry neberte na… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Milí Tygři, prázdniny se pomalu chýlí ke konci, ale hvězdy doporučují vydržet o pozvolného tempa. Nezapomínejte na aktivity, které vám dělají radost a umí pohladit na duši. Zároveň se začněte věnovat… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Mezilidské vztahy se s postupujícím týdnem uklidňují a zejména v rodinném kruhu zavládne dlouho chybějící pohoda. Když za vámi někdo přijde s omluvou, nebudete dělat cavyky. Důležitá je psychická… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Po letním režimu je na čase vrátit se zpět do pracovních kolejí. Menší komplikace se ukazují při výchově ratolestí. Uvolněné otěže utahujte pozvolna a hlavně důsledně. Pomůže i pozitivní motivace… ČTĚTE VÍCE!

Had
V domácím prostředí vládne na přelomu srpna a září zvláštní nálada. Abyste si uhájili jisté stanovisko, budete se muset hodně snažit. Nečekejte, že se drahá polovička přikloní na vaši stranu, protože se… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Nedá se říct, že se kolem vás neděje nic zajímavého. Potkáte spoustu zajímavých tváří, které mohou zamíchat kartami ve vztazích. Singles si užívají četné schůzky a přemýšlí, který z amantů by se k nim… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Milé Kozy, na konci prázdnin bojujete s nervozitou a roztěkaností. Stačí málo, abyste propadli panice, což ovlivňuje všechny životní oblasti od rodiny, přes práci i volný čas. Aktivity pro dobrou náladu by měly… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Mezilidské vztahy přináší nejednu svízelnou situaci! Zatímco v již existujícím partnerství to pořádně skřípá, objevuje se na scéně chápavý a velmi sympatický protějšek. Dost možná jde o expartnera, který… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Štěstí si musíte v tomto týdnu vybojovat, ale nejde o nic, co byste nedokázali zvládnout, milí Kohouti. Z vesmíru k vám proudí dostatek energie, abyste ustáli náročné zkoušky a vyšli z nich vítězně. Zadaní by… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Na začátku září překypujete energií a odhodláním vzít život do svých rukou. Věříte, že všechno dobře dopadne. Pouštíte se do odvážných aktivit, k nimž vám scházela sebejistota. Může to být pracovní… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Kolem Ryb je erotické dusno. Najednou si uvědomujete svou sexualitu a nestydíte se chovat svůdně. Ženy rozvlní boky a upozorní na silné stránky. Muži nenechají projít bez povšimnutí žádnou atraktivní… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.