Home - Články - Týdenní horoskop 30. srpna - 5. září

Týdenní horoskop 30. srpna - 5. září

vloženo 28. 8. 2021
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 30. srpna - 5. září

Než jsme se nadáli, končí nám měsíc srpen! Posmutněli hlavně myšlenky školou povinných, kteří si uvědomují konec volna a odpočinku. Čtěte nový týdenní horoskop a dozvíte se víc!

sdílet článek na facebooku

Beran
Jste plní elánu a chuti do života. Babí léto milujete a umíte si užít deštivé dny i chvíle zalité sluncem a vonící po lučních květech. Léto je pro vás milým obdobím, ale nyní navíc očekáváte jisté záležitosti, které pro vás budou úplnou novinkou.

Býk
Poslední dobou máte pocit, že se vám nic nedaří a utápíte se v negativních emocích a náladě. Zkuste si pořídit deníček, kde si budete zapisovat fajn věci, které se vám za den staly. Uvidíte, že vám to pomůže vnímat svět okolo zase trošičku jinak.

Blíženci
Potkáte osobu z minulosti, která vám otevře mnohé rány. Nakonec se však bude jednat o velice očišťující setkání, z kterého si odnesete mnohé dobré. Bylo to sice pro vás dost namáhavé, ale přistupujete k životu se značnou pozitivitou a to vám pomáhá.

Rak
Rodina vás umí potrápit. Máte pocit, že si hodně zvykli na to, že je pořád obsluhujete a využívají toho. Přitom jsou to všichni schopní lidi, ale z vás si dělají služku. Někdy by vás zajímalo, co by vaši nejbližší dělali, kdybyste odjeli na dovolenou.


Lev
Potřebujete si tento týden odpočinout od všech všedních starostí a někde se pořádně zrelaxovat. Vyrazíte si na víkend se svými přáteli, ale nebudete z toho nadšení. Vůbec s nimi nebudete naladění na stejnou vlnu a už vůbec se nebudete dobře bavit.

Panna
Utrácení vám jde v tomto týdnu jedna radost. Máte před sebou období, kdy dětem začíná škola. Je třeba začít myslet na přicházející podzim a vybavit si tak šatník. Až se pak dokonce vylekáte, když se konečně troufnete podívat na zůstatek na účtu.

Váhy
Merkur tento týden vstupuje do vašeho znamení, milé Váhy. Vaše rozumové schopnosti jsou díky tomu vybičovány na maximum. Můžete například učinit rozhodnutí, které nebude úplně jednoduché, ale díky vašemu výrazně autoritativnímu postoji se to podaří.

Štír
Dokážete si jisté záležitosti v hlavě utřídit. Teď ale záleží, zda i ostatní ve vašem okolí jsou ochotni začít fungovat systematicky a nevytvářet kolem sebe chaos. Mnohdy si říkáte, že vaši kamarádi stále jen spoléhají na vás a vy vše zařizujete.


Střelec
Jste plni očekávání z nové životní etapy, která vás potkala. Doufáte, že se ve vašem životě hodně věcí změní a taky byste nejraději někde začali úplně odznova. Dříve jste si ze změn dělali starosti, nyní je ale vítáte pozitivně a s otevřenou náručí.

Kozoroh
Jste na sebe někdy až moc přísní. Chcete mít vše perfektní a dokážete dlouho uvažovat, jak některé věci provedete. Není to s vámi úplně jednoduché. Zase na druhou stranu si vaše okolí může být jisté, že neděláte věci jen napůl a jste spolehliví.

Vodnář
Nejste moc nadšení ze změny zaměstnání. Na pohovoru vám naslibovali hory doly a nakonec se nic z toho nestalo. Atmosféra je v nové práci také dost tíživá. Dokonce přemýšlíte, že budete zase hledat něco nového, ale upřímně už toho hledání máte dost.

Ryby
V pracovní oblasti vás může potkat báječná nabídka. Jste schopní jedinci, kteří se dokážou uplatnit kdekoliv. Nejste ale ochotni jít za kariérou přes mrtvoly. To je na vás vidět a vedení i kolegové si toho na vás cení. Dělá to z vás sympatickou osobu.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.