Home - Články - Týdenní horoskop 21. - 27. května

Týdenní horoskop 21. - 27. května

vloženo 19. 5. 2018
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 21. - 27. května

Přemýšlejte tento týden nad tím, po čem doopravdy toužíte a čeho chcete dosáhnout. Až budete mít jasno, zamyslete se pro změnu nad tím, jak svých cílů a tužeb můžete dosáhnout. Určitě sami zjistíte, že při troše snahy to není nemožné. Síly v sobě máte víc, než si myslíte. Jděte do toho a začněte si plnit své sny!

sdílet článek na facebooku

Beran
V pracovní oblasti budete vystaveni různým zkouškám a rušivým vlivům, ale všechno bez problémů a se ctí zvládnete. Budete se snažit více času věnovat i své rodině a také posilovat vazby se svými přáteli. O víkendu si dejte pozor na výkyvy nálad.

Býk

Budete jednoduše okouzlující a ohromíte okolí projevy své inteligence a brilantní komunikací. Také díky tomu se vám podaří přiblížit se k mnohým vytýčeným cílům. Dokážete si velmi dobře poradit i v situacích, kdy se budete muset rychle rozhodnout.

Blíženci
Budete pilní a úspěšní a všechny překvapíte svou energií. Přesto se uprostřed týdne budete muset potýkat se splínem a bolestínským rozebíráním vlastních problémů. Až vám dojde, že tudy cesta k řešení nevede, opět se pustíte do všech svých aktivit.

Rak

V tomto týdnu můžete počítat s harmonií a pohodou. Práce vám půjde od ruky, dokonce budete překvapivě kreativní. Trochu nervozity ve vás vzbudí nutnost seznámení s novými lidmi, ale zvládnete to nakonec bez problémů. Tak, jak bývá u vás obvyklé.

Cyklický horoskop aneb jak na vás působí doba narození. Povahy lidí jsou posuzovány většinou podle data narození a konstelace hvězd, ale často se zapomíná na sílu přírody. V cyklickém horoskopu záleží na období, ve kterém jste se narodili, protože příroda někdy tvrdě spí a jindy je v rozkvětu.

Lev
V centru vaší pozornosti bude v tomto týdnu náprava narušených mezilidských vazeb. Podaří se vám uvést řadu věcí do pořádku. Svým přátelským vystupováním také zabodujete v mnoha vypjatých situacích. Máte na to jednoduše talent, buďte na sebe pyšní!

Panna
Tento týden vyzkouší vaši trpělivost a prověří vaši toleranci. Ve vztazích s lidmi okolo to bude složité, na pracovišti se setkáte s intrikami a doma si nebudete příliš rozumět s členy rodiny. Naštěstí máte zkušenosti a víte, že to nepotrvá věčně.

Váhy
Budete muset zabojovat s chybami druhých i se sebou samým. Vyzkoušíte si, jak jste na tom se sebeovládáním a taktem. Ve sféře rodiny a domova vás čeká řešení rodinných problémů i spousta milých chvil s vašimi nejbližšími. Bude to celkem pestrý týden.

Štír

V tomto týdnu budete hodně zahloubaní. Budete přemýšlet nad prací, její změnou, nad vlastní budoucností i vztahy mezi lidmi. A mnohdy nepůjde o nejveselejší myšlenky. Potřebujete změnit pohled na život a hned se vám změní i vnímání okolního světa.


NEMŮŽETE ZAVADIT O POŘÁDNOU PRÁCI? Chcete více peněz? Mé karty vám ukáží správný směr! T. 906 701 701. Kartářka Rozárka



Střelec
Ve vašem životě se objeví noví lidé. Kromě toho budete také řešit své dávné přešlapy a pokoušet se o nápravu. Zapracujete rovněž na své kondici a vyrazíte do přírody načerpat nové síly. To je skvělý nápad, tvrdí se, že uzdravuje lépe, než lékař.

Kozoroh

V tomto týdnu zabojujete s únavou a problémy v práci. Postavíte se k nepříjemnostem čelem a nebudete se před nimi schovávat. Tento přístup vám zaručí úspěch i uznání. Doma se projeví vaše únava z práce, blízcí ale všechno pochopí a povzbudí vás.

Vodnář

Čekají vás v tomto týdnu problémy se soustředěním. Nebude to jediná nepříjemná věc, se kterou musíte počítat. Čáru přes rozpočet vám udělají i vaši kolegové na pracovišti, kteří vytvářejí dusnou atmosféru. Naštěstí se vždy odreagujete na domácí půdě.

Ryby

Bude třeba prokázat soutěživost, dravost a odvahu. Tato kombinace je nutnou výbavou na cestě k úspěchu. Ovládejte své emoce, jinak se stanete zranitelnými vůči svým protivníkům. Například z řad konkurence. Úspěšně zvládnete i rodinné majetkové spory.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.