Home - Články - Cyklický horoskop aneb jak na vás působí doba narození

Cyklický horoskop aneb jak na vás působí doba narození

vloženo 4. 7. 2019
čas čtení: 4 minuty

Cyklický horoskop aneb jak na vás působí doba narození

Povahy lidí jsou posuzovány většinou podle data narození a konstelace hvězd, ale často se zapomíná na sílu přírody. V cyklickém horoskopu záleží na období, ve kterém jste se narodili, protože příroda někdy tvrdě spí a jindy je v bujarém rozkvětu.

sdílet článek na facebooku

Doba probuzení – 21. 3. – 19. 4.
Lidé narození v tomto období přicházejí na svět s energií Slunce. Vše se probouzí k životu, proto jsou čerství, vitální, aktivní, podnikaví a ctižádostiví. Jsou předurčeni k velkým činům, protože jim nechybí odvaha. Často se v nich probouzí ješitnost, arogance a egoismus. V lásce věrně milují, ale jsou majetničtí a přebírají iniciativu do vlastních rukou.

Doba růstu – 20. 4. – 20. 5.
Znamení země je výživné, úrodné a jeho energie ho obdařuje mocnou silou dosáhnout úspěchů. Lze zmínit i vynalézavost, ješitnost a žádostivost po dobrém postavení, majetku i jídle. Zrozenci doby růstu jsou trpěliví, ohleduplní, pozorní, ale také bezohlední při dosahování vysněných cílů. V láce jim nechybí věrnost, oddanost a chtíč.

Doba rozkvětu – 21. 5. – 20. 6.
Tímto úsekem končí jarní čas, už je vše voňavé, jiskřivé a svěží, proto jsou i lidé zrození v době rozkvětu vitální, příjemní, inteligentní, všestranně nadaní, ale také nestálí a občas sobečtí. Nejsou jim cizí ironické poznámky. Mnohdy chybí vytrvalost. Nemohou být dlouho na jednom místě. Mají problémy s uzavřením pevného partnerského svazku.

Doba dlouhých dní – 21. 6. – 21. 7.

První znamení léta je symbolem plodnosti, vnímavosti, stesku v duši i netečnosti. Zrozenci doby dlouhých dní jsou praktiční, mají smysl pro rodinu, svým citům dávají volný průběh a pyšní se neutuchající fantazií. Občas se neumějí poprat se svými starostmi, bojí se pohledu do budoucnosti. Ve vztahu jsou pozorní a starostliví.



Doba zrání – 21. 7. – 21. 8.

V každém případě je na všech jedincích podepsána síla intenzity Slunce, proto jsou energičtí, sebevědomí, odpovědní, činorodí a autoritativní. Nesvedou sedět v koutě jako nicky. V životě potřebují dosáhnout úspěchů, jinak vše ztrácí smysl. Doba zrání, to je vášeň, věrnost, rodinné jistoty, ale také žárlivost a velkorysost.

Doba žní – 22. 8. – 21. 9.

S posledním letním znamením je spojena odpovědnost, talent, píle, ohleduplnost, odstup k jiným i samota. Často jsou kvůli své velkorysosti podvedeni. Vidí to, co jiní ne. Nebojí se fyzické ani psychické zátěže. V životě musí být zajištění, na tom si zakládají. Jejich partner musí být věrný, oddaný, pozorný a nekonfliktní, protože oni často moralizují.

Doba padajícího listí – 22. 9. 22. 10.

První znamení podzimních dní je spíše neaktivní, jakoby mu ubývaly síly. Zapouští se do svých myšlenek, ze kterých čerpá vitalitu. Nicméně mu nechybí rozvážnost, houževnatost i dobrosrdečnost. Doslova z něj tryská smysl pro spravedlnost a z duše nesnáší konflikty a bezpráví. Zrozenci této doby neumí být sami. Bez partnera prostě nevydrží.

Doba prvních mrazů – 23. 10 – 22. 11.
Vitální, energičtí, smyslní, bystří i tak trochu lakomí jedinci se nedovedou smířit s temnotou přicházejících zimních dní. Mají bujnou představivost, jsou inspirativní a tvořiví. Nikdy nevíte, jak budou reagovat a rychle si lížou rány. Jen pozor na jejich mstivost a žárlivost, když nevynikají, je zle. V partnerství jsou nestálí a umínění.



Doba dlouhých nocí – 23. 11. – 21. 12.

Poslední část podzimu se ukládá ke spánku, ale ještě bojuje z posledních sil. Zrozenci dlouhých nocí jsou přemýšliví, citliví, mají smysl pro humor a jasnou představivost. Pracovitost, přesný pohled na svět, velké plány a touhy, dobrodružnost, tajemnost i rychlé překonání překážky mají v krvi. Může se zdát, že se pevnému svazku vyhýbají, milují volnost.

Doba hlubokého spánku – 22. 12 – 19. 1.
Vše utichá a usíná. Nastává temno, proto jsou zrozenci hlubokého spánku silní, vytrvalí, tvrdohlaví, praktičtí a k dosažení cíle vynaloží značné úsilí. Spolehlivost, houževnatost, inspirace, dodržení slibu, to jsou jejich priority. Nesnesou lenost a lehkomyslnost. Komplikace a překážky skvěle zvládají. Láska pro ně znamená věrnost a oddanost. Flirty jsou pro ně tabu.

Doba ticha – 20. 1. – 18. 2.
V jedenáctém období roku je čas na vzdělání, přemýšlení a moudrosti. Lidé narození v době ticha jsou dynamičtí, originální, nekonvenční, nemají předsudky pro nové objevy a myšlenky. Lze je definovat jako vnímavé, obětavé, ale i vzpurné a tvrdohlavé. Neradi poslouchají staré formy a hledí do budoucnosti. Partner musí být ve všem dokonalý jako oni.

Doba obnova – 19. 2. – 20. 3.
Konec zimy už se konečně blíží a s ním roste síla. Tito jedinci hledají v životě světlo z temnoty a využívají k tomu sílu přírody. Jsou citliví, vnímaví, obětaví, soucitní a vřelí. Špatně snášejí kritiku a k okolí jsou nedůvěřiví. Neradi se svěřují a nechtějí být litování. Láska je pro ně touha i prokletí, hledají upřímnost a stálost.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.