Home - Články - Cyklický horoskop aneb jak na vás působí doba narození

Cyklický horoskop aneb jak na vás působí doba narození

vloženo 4. 7. 2019
čas čtení: 4 minuty

Cyklický horoskop aneb jak na vás působí doba narození

Povahy lidí jsou posuzovány většinou podle data narození a konstelace hvězd, ale často se zapomíná na sílu přírody. V cyklickém horoskopu záleží na období, ve kterém jste se narodili, protože příroda někdy tvrdě spí a jindy je v bujarém rozkvětu.

sdílet článek na facebooku

Doba probuzení – 21. 3. – 19. 4.
Lidé narození v tomto období přicházejí na svět s energií Slunce. Vše se probouzí k životu, proto jsou čerství, vitální, aktivní, podnikaví a ctižádostiví. Jsou předurčeni k velkým činům, protože jim nechybí odvaha. Často se v nich probouzí ješitnost, arogance a egoismus. V lásce věrně milují, ale jsou majetničtí a přebírají iniciativu do vlastních rukou.

Doba růstu – 20. 4. – 20. 5.
Znamení země je výživné, úrodné a jeho energie ho obdařuje mocnou silou dosáhnout úspěchů. Lze zmínit i vynalézavost, ješitnost a žádostivost po dobrém postavení, majetku i jídle. Zrozenci doby růstu jsou trpěliví, ohleduplní, pozorní, ale také bezohlední při dosahování vysněných cílů. V láce jim nechybí věrnost, oddanost a chtíč.

Doba rozkvětu – 21. 5. – 20. 6.
Tímto úsekem končí jarní čas, už je vše voňavé, jiskřivé a svěží, proto jsou i lidé zrození v době rozkvětu vitální, příjemní, inteligentní, všestranně nadaní, ale také nestálí a občas sobečtí. Nejsou jim cizí ironické poznámky. Mnohdy chybí vytrvalost. Nemohou být dlouho na jednom místě. Mají problémy s uzavřením pevného partnerského svazku.

Doba dlouhých dní – 21. 6. – 21. 7.

První znamení léta je symbolem plodnosti, vnímavosti, stesku v duši i netečnosti. Zrozenci doby dlouhých dní jsou praktiční, mají smysl pro rodinu, svým citům dávají volný průběh a pyšní se neutuchající fantazií. Občas se neumějí poprat se svými starostmi, bojí se pohledu do budoucnosti. Ve vztahu jsou pozorní a starostliví.



Doba zrání – 21. 7. – 21. 8.

V každém případě je na všech jedincích podepsána síla intenzity Slunce, proto jsou energičtí, sebevědomí, odpovědní, činorodí a autoritativní. Nesvedou sedět v koutě jako nicky. V životě potřebují dosáhnout úspěchů, jinak vše ztrácí smysl. Doba zrání, to je vášeň, věrnost, rodinné jistoty, ale také žárlivost a velkorysost.

Doba žní – 22. 8. – 21. 9.

S posledním letním znamením je spojena odpovědnost, talent, píle, ohleduplnost, odstup k jiným i samota. Často jsou kvůli své velkorysosti podvedeni. Vidí to, co jiní ne. Nebojí se fyzické ani psychické zátěže. V životě musí být zajištění, na tom si zakládají. Jejich partner musí být věrný, oddaný, pozorný a nekonfliktní, protože oni často moralizují.

Doba padajícího listí – 22. 9. 22. 10.

První znamení podzimních dní je spíše neaktivní, jakoby mu ubývaly síly. Zapouští se do svých myšlenek, ze kterých čerpá vitalitu. Nicméně mu nechybí rozvážnost, houževnatost i dobrosrdečnost. Doslova z něj tryská smysl pro spravedlnost a z duše nesnáší konflikty a bezpráví. Zrozenci této doby neumí být sami. Bez partnera prostě nevydrží.

Doba prvních mrazů – 23. 10 – 22. 11.
Vitální, energičtí, smyslní, bystří i tak trochu lakomí jedinci se nedovedou smířit s temnotou přicházejících zimních dní. Mají bujnou představivost, jsou inspirativní a tvořiví. Nikdy nevíte, jak budou reagovat a rychle si lížou rány. Jen pozor na jejich mstivost a žárlivost, když nevynikají, je zle. V partnerství jsou nestálí a umínění.



Doba dlouhých nocí – 23. 11. – 21. 12.

Poslední část podzimu se ukládá ke spánku, ale ještě bojuje z posledních sil. Zrozenci dlouhých nocí jsou přemýšliví, citliví, mají smysl pro humor a jasnou představivost. Pracovitost, přesný pohled na svět, velké plány a touhy, dobrodružnost, tajemnost i rychlé překonání překážky mají v krvi. Může se zdát, že se pevnému svazku vyhýbají, milují volnost.

Doba hlubokého spánku – 22. 12 – 19. 1.
Vše utichá a usíná. Nastává temno, proto jsou zrozenci hlubokého spánku silní, vytrvalí, tvrdohlaví, praktičtí a k dosažení cíle vynaloží značné úsilí. Spolehlivost, houževnatost, inspirace, dodržení slibu, to jsou jejich priority. Nesnesou lenost a lehkomyslnost. Komplikace a překážky skvěle zvládají. Láska pro ně znamená věrnost a oddanost. Flirty jsou pro ně tabu.

Doba ticha – 20. 1. – 18. 2.
V jedenáctém období roku je čas na vzdělání, přemýšlení a moudrosti. Lidé narození v době ticha jsou dynamičtí, originální, nekonvenční, nemají předsudky pro nové objevy a myšlenky. Lze je definovat jako vnímavé, obětavé, ale i vzpurné a tvrdohlavé. Neradi poslouchají staré formy a hledí do budoucnosti. Partner musí být ve všem dokonalý jako oni.

Doba obnova – 19. 2. – 20. 3.
Konec zimy už se konečně blíží a s ním roste síla. Tito jedinci hledají v životě světlo z temnoty a využívají k tomu sílu přírody. Jsou citliví, vnímaví, obětaví, soucitní a vřelí. Špatně snášejí kritiku a k okolí jsou nedůvěřiví. Neradi se svěřují a nechtějí být litování. Láska je pro ně touha i prokletí, hledají upřímnost a stálost.

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.