Home - Články - Čínský horoskop na týden 24. - 30. června

Čínský horoskop na týden 24. - 30. června

vloženo 23. 6. 2019
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 24. - 30. června

Blížící se prázdniny působí nejen na ty školou povinné, ale i na všechny ostatní. V horkých letních dnech bude pro mnohé velmi složité motivovat se k pracovním povinnostem. Nejvíce přemlouvání to bude stát ty, kteří se narodili ve znamení Draka a Psa. Přečtěte si týdenní čínský horoskop a zjistěte, co vás čeká!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Na konci června se Krysám zdá, jako by se svět kolem vás zbláznil. Chování lidí z okolí je nad vaše rozlišovací schopnosti a nejraději byste jim od plic řekli, co si o nich myslíte. Hlavně se nerozčilujte, protože protistrana se… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Ještě než odstartují letní prázdniny, začnete se více starat o to, jaké jsou vaše kompetence. Nejspíš se na vás někdo z kolegů nebo nadřízených snaží přehodit povinnosti, do kterých se mu nechce. Stejně tak vás může přetěžovat… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Jako správná šelma se v džungli světa neztratíte. Jste připraveni na všechny výzvy, které před vás tento týden postaví. Jenom dejte pozor, abyste si toho nevzali na svá bedra víc, než v klidu zvládnete. Práci si před dokončením… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Závěr června připomene Zajícům resty, před nimiž jste zkoušeli marně kličkovat. Neberte to tragicky a věřte, že s trochou důvtipu se problémů zbavíte raz dva. Stačí více naslouchat ostatním, empatie je prvním předpokladem k úspěchu. Pokud si… ČTĚTE VÍCE!



Drak
Milí ohniváci, v posledním červnovém týdnu trochu zvolněte tempo. Odpočinek prospěje vám i vašemu okolí, protože odpočatí budete o poznání příjemnější! Zamyslete se nad tím, co by vás v životě bavilo a naplňovalo. Tedy aspoň v případě, jestli… ČTĚTE VÍCE!

Had
Milí Hadi, před začátkem letních prázdnin máte energie na rozdávání. Bohužel drahá polovička by spíš potřebovala transfuzi. Netlačte na ni, pokud ji není do smíchu a nejraději by se prospala celým dnem. Nejlepších výsledků… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Klíčovým tématem posledního červnového týdne je v případě Koní jejich duševní pohoda. Tu se snaží narušit hned několik jedinců z blízkého okolí. Každý něco potřebuje a nikdo přitom nerespektuje váš osobní prostor. Chraňte hranice svého… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Milé Kozy, rada pro tento týden je velice prostá. A totiž méně je někdy více. Snažíte se tak moc, až je to ke škodě. V zaměstnání i při studiu vás kolegové nebo dokonce nadřízení považují za rozumbradu, který všechno ví a zná. Rozumnější bude… ČTĚTE VÍCE!



Opice
Opičí rozvernost je tatam a vy se pořád pitváte v dávno přežitých záležitostech. Změňte to, ještě než odstartují prázdniny. Vždyť o čem jiném by měla být letní dovolená, než o radosti ze života? Vesmír na vás spiklenecky pomrkává a přináší… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Milí Kohouti, největší díl pozornosti si v tomto čase vyžádá milostný život. Dokonce i páry, u nichž to vypadalo na beznadějnou rutinu v intimnostech, chytí druhý dech. Nepátrejte po tom, kde se v miláčkovi najednou vzala… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Dovolená klepe na dveře a dokonce i Psi, kteří se turistickým výpravám zarytě brání, přepadne cestovní horečka. Potřebujete změnit vzduch a líbí se vám představa, že ujedete daleko od starostí a všedního programu. Pokud ještě nemáte… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Ještě než odstartuje prázdninová sezóna, hvězdy naladí Vepře na vážnější notu. Zamyslete se nad tím, co je ve vašem životě klíčové a bez čeho můžete fungovat. Je čas zbavit se přežitých vztahů, koníčků i neperspektivního zaměstnání. Možná vás… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.