Home - Články - Velký tarotový horoskop na dovolenou

Velký tarotový horoskop na dovolenou

vloženo 20. 6. 2019
čas čtení: 10 minut

Velký tarotový horoskop na dovolenou

Konečně je tady léto a dovolená! Zeptali jsme se tarotových karet, co vám letos přinese letní odpočinek – podle vašeho znamení!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Čtyři meče
ukazuje, že plánování dovolené se pro vás letos neobejde bez kompromisů, takže pokud má všechno proběhnout hladce, budete muset trochu slevit ze svých ideálních představ ve prospěch těch, kdo pojedou s vámi – ať už je to váš partner, rodina nebo přátelé. Přesto se však můžete těšit na nádherné zážitky a skvělou atmosféru, takže vás nakonec ani nebude mrzet, že jste byli nuceni ustoupit. Ale pozor, hlavně už nemluvte o tom, že jste to původně chtěli jinak a nevyhazujte svým společníkům na oči, jak jste se museli přizpůsobit, a jak byste raději byli někde úplně jinde nebo dělali věci jinak. Nechejte si to pro sebe, i když vás tyto myšlenky možná budou chvílemi pronásledovat. Ale vytahovat je na světlo světa k ničemu nepovede, pouze ke zbytečnému napětí a sporů, a to je něco, co na své dovolené určitě nechcete zažívat! Konec konců je jedno, kdo měl nakonec po svém, protože nakonec se bude konečná domluva líbit všem a všichni zúčastnění budou spokojeni!

Býk

Karta Dva poháry
vám věští, že letos na dovolené zažijete lásku jako trám! A pozor, pokud jste zadaní, váš zákonitý protějšek nemá důvod k žárlivosti – bude to totiž s ním nebo s ní! Díky tomu, že na sebe konečně budete mít více času, se vám povede opět spolu prožít nejen pocit zamilovanosti, ale opravdu hluboké lásky, spolupatřičnosti a vzájemného propojení. Budete spolu mnohem více než jindy sdílet pocity a konečně se jeden do druhého doopravdy vžijete a pochopíte se navzájem i ve věcech, které vám doteď unikali. Kam společně vyrazíte, nebude zas až tak podstatné – nemusí to být ani nikam daleko, hlavně ať jste spolu a bez stresu! Pro nezadané Býky má tarot ještě lepší zprávy – letošní vášnivá letní láska se totiž vyvine do něčeho mnohem hlubšího, pevnějšího a stálejšího. S velkou pravděpodobností právě letošní dovolená pro vás bude znamenat seznámení s tím pravým nebo tou pravou! Že je to skutečně on či ona poznáte podle toho, že váš vztah se bude rozvíjet pomalu, postupně, něžně a láskyplně. Když to spolu myslíte vážně, není kam spěchat!

Blíženci

Karta Milenci
znamená vzrušující a vášnivou dovolenou plnou zážitků, zamilovanosti, silných citů a emocí! Prožijete něco jedinečného, co bude mít dopad i na váš další život a může to pro vás znamenat nové životní směrování. A to všechno díky letní lásce a seznámení! Ale pozor – věci nebudou zdaleka tak jednoznačné a přímočaré, jak by se mohlo zdát. Hlavně pro zadané to může být komplikované, protože Milenci nemluví pouze o zamilovanosti, ale také o zodpovědnosti, rozhodování a závazcích! Zřejmě tedy prožijete platonickou letní zamilovanost, která vám pomůže některé věci si ujasnit a podívat se na ně z jiného úhlu pohledu – i když sama o sobě to nebude pro vás nijak perspektivní známost. Uvědomíte si však, co je pro vás ve skutečnosti důležité, a díky tomu vylepšíte svůj vztah a prohloubíte pouto se stávajícím partnerem. Milostná dilemata čekají na dovolené hlavně na nezadané Blížence. Jste připraveni na vztah s cizincem se vším, co to obnáší? Myslíte to oba dva skutečně vážně? Jste ochotni změnit vůli protějšku svůj život? To jsou otázky, na které budete hledat odpověď!



Rak
Karta Mág
ukazuje, že co se týče plánování dovolené, nenecháte raději nic náhodě a snažíte se mít všechno pod kontrolou. Víte totiž, že dobře si věci zorganizovat je základem úspěchu, abyste pak již nemuseli nic řešit a mohli si v klidu vychutnávat zasloužený odpočinek. Díky tomu se vám povede užít si dovolenou vašich snů, kdy bude všechno klapat tak, jako má, a věci půjdou jako po másle. Mág naznačuje, že lépe než výpravu s cestovní kanceláří si budete užívat individuálně zorganizované cestování, kdy nebudete na nikom závislí a budete si moct všechno vymyslet po svém. Možná to bude stát trochu námahy navíc, zjistit si všechny informace, ale vyplatí se to a odměnou vám bude letní odpočinek přesně na míru podle vašich představ, s programem, který jste si vysnili – a navíc ještě za přijatelnou cenu! Víc než lenošení při moři vás bude lákat poznávání cizích zemí, takže rozhodně zařadíte do svého itineráře výlety po místních pamětihodnostech a necháte se fascinovat bohatou historii země, kterou navštívíte.

Lev

Karta Sedm pohárů
prozrazuje, že definitivní rozhodnutí o podobě vaší letní dovolené záměrně odkládáte, protože máte pořád pocit, že se určitě ještě objeví nějaká nová a lepší příležitost, třeba v podobě last minute slevy nebo něčeho podobného. Přemýšlíte hned nad několika alternativami, ale ne a ne se k něčemu upsat, protože zkrátka chcete být flexibilní až do poslední chvíle. Ale pozor, protože se to nakonec snadno může obrátit proti vám – takže trochu více rozhodnosti by určitě neškodilo! Možná se přehrabujete nekonečnými nabídkami levných letenek, abyste nakonec ve chvíli, když už budete rozhodnuti ke koupi, zjistili, že všechny vaše vysněné destinace mezitím zdražily! Bude lepší zaměřit se na jeden plán a tomu věnovat plnou pozornost, než čekat na příležitosti. Když budete přesně vědět, co chcete, taky si to nakonec lépe užijete, protože budete mít více času zorganizovat si opravdu kvalitní program a najít si všechny dostupné informace, aby vaše dovolená dopadla skutečně perfektně!

Panna
Karta Císařovna
obrací vaši pozornost do rodinného kruhu, takže kamkoliv se letos rozhodnete vyrazit, nejlépe si to užijete, pokud pojedete ve společnosti vašich nejbližších. Rodinná dovolená dopadne nejlépe, když přizpůsobíte program v maximální možné míře dětem, a věřte tomu, že nakonec si to užijete i vy dospělí, například návštěva zábavného parku s vašimi ratolestmi vás nakonec bude bavit více než stereotypní obíhání místních muzeí a galerií. Jestliže děti nemáte, zkuste pro jednou vyrazit nikoliv s přáteli, ale třeba se sourozenci nebo dokonce zkuste pozvat své rodiče, ať se k vám připojí – možná budete překvapeni, jaká to bude nakonec zábava! A pokud je váš rozpočet omezený, zvažte možnost vzdát se letního cestování a užít si volné dny v pohodlí domova nebo na chatě! Má to své nesporné výhody, všechen komfort budete mít po ruce tak jak jste zvyklí, a vyhnete se dlouhému a stresujícímu cestování. Navíc vás domácká atmosféra bude bavit a nejlépe v ní načerpáte nové síly!



Váhy

Karta Devět mečů
ukazuje, že blížící se dovolená vám přináší hodně velké starosti, ať už z jakéhokoliv důvodu. Přemýšlíte nad tím, jak si věci zorganizovat, kolikrát kvůli tomu ani nemůžete pořádně usnout, a stejně se neobjevuje vyhovující řešení. Navíc vám někdo z okolí ještě přidává negativní a pesimistické myšlenky o tom, jak věci, které si představujete, zkrátka nemají šanci vyjít. Ale hlavu vzhůru, dovolená zde není proto, abyste se kvůli ní trápili, ale abyste si ji užili! A tak vyměňte pesimistické a černé myšlenky za trochu optimismu, i když to možná bude zpočátku těžké změnit přístup. Ale konec konců, to kam pojedete, kde se ubytujete a kolik vás to celé bude stát, není to nejdůležitější. Mnohem podstatnější je, jak si to celé užijete! Tak se zkuste otevřít novým nápadům a podnětům – a hlavně pokud by něco nevyšlo, rozhodně si to nedávejte za vinu! Naopak, zkuste hledat v dané situaci především pozitiva! Dovolená není práce, která musí být odvedena perfektně, je to v první řadě relaxace, zdroj krásných zážitků a způsob, jak načerpat energii – tak si kvůli tomu nedělejte výčitky!

Štír
Karta Páže pohárů
naznačuje, že volné letní dny pro vás budou znamenat příležitost k obnovení a oživení mezilidských vztahů, nebo také k navazování nových přátelství a známostí. V běžných pracovních dnech vám na to nezbývá čas, takže pro vás bude prioritou, abyste mohli volné dny prožít s lidmi, které máte rádi, a konkrétní destinace a program budou pro vás hrát až vedlejší roli. Klidně proto přenecháte organizační stránku dovolené někomu jinému, koho to bude více bavit, a vy se budete věnovat lidem a vztahům. To je konec konců taky důležité, protože nezbytnou podmínkou spokojené dovolené je příjemná atmosféra bez hádek a sporů – a právě vy teď budete umět takovou vykouzlit díky své empatii a pochopení pro pocity a náladu ostatních. Letní volno si tedy užijete v příjemné a pohodové atmosféře a poklidném duchu. Pokud jste však nezadaní, můžete se těšit i na trochu vzrušení v podobě slibného nového seznámení! Nebude to však pouze letní flirt, bude se jednat o pomalu a opatrně se rozvíjející známost, která má velkou šanci přerůst do dlouhodobého partnerského svazku!

Střelec
Karta Rytíř holí
vám přináší energii a nadšení podnikat nové věci, takže svoji letošní dovolenou si představujete hodně akčně a dynamicky – konec konců u vás jako Střelců to není ani žádné překvapení! Budete kolem sebe potřebovat společnost, která bude zvládat držet krok s vašimi akčními nápady, protože nějaké lenošení u moře vás rozhodně uspokojovat nebude a pak byste byli jen zbytečně nervózní a podrážděni. Dopřejte si tedy dobrodružné cestování, sport a pohyb ve společnosti přátel, se kterými sdílíte stejné koníčky, přesně to pro vás bude nyní ideální způsob odreagování! Bude vás bavit turistika po horách, výlety na kolech, lození po skalách nebo třeba potápění v moři. Skvělý nápad, pokud si to můžete aspoň trochu dovolit, je vyrazit do nějaké opravdu daleké a exotické země, o které jste vždy snili. Pasivní odpočinek a lenošení vás totiž bude spíš ubíjet než nabíjet energii a naopak nejlépe si léto užijete, když přijmete nějakou opravdovou výzvu a vykročíte za hranice své komfortní zóny!


Vyberte si svůj HOROSKOP NA MÍRU a nechte si profesionálním astrologem vypracovat váš jedinečný průvodce životem podle data a času vašeho narození.


Kozoroh
Karta Slunce
patří mezi ty nejkrásnější a velmi radostné karty, a přesně taková bude i vaše dovolená! Můžete se těšit na krásné zážitky a spoustu zábavy v kruhu lidí, se kterými si skvěle rozumíte a se kterými si vždy užijete legraci! Pokud máte děti, budou vám na dovolené dělat pouze radost a krásně si to společně s nimi užijete, bude vás bavit vymýšlet pro ně různé zábavy a hry, které budou nakonec bavit nejen vaše ratolesti, ale i vás samotné! Štěstěna vám bude přát po všech stránkách, takže organizačně a finančně zvládnete dovolenou a přípravu na ni bez nejmenších problémů, všechno půjde tak nějak samo, jakoby vám nějaká neviditelná ruka vždy přinášela do cesty to, co zrovna potřebujete k úspěšné realizaci svých plánů. A to včetně zdraví a dobré atmosféry ve vztazích z vašimi blízkými! Na vás už pak bude jen v klidu a pohodě si to všechno užít, hodně se smát a udržovat v rodině nebo kruhu přátel pořád dobrou náladu. Letošní léto pro vás bude znamenat skutečný odpočinek, relaxaci a odreagování, a načerpáte spoustu nových sil!

Vodnář
Karta Čtyři hole
vám věští, že počínaje letošní dovolenou vám osud konečně umožní posunout se v životě kupředu a budete ji vnímat tak trochu jako mezník jak v osobním životě, tak i v kariéře. Povede se vám dokončit a uzavřít některé věci, plány a projekty ještě před odjezdem, takže je budete moct v klidu pustit z hlavy. Díky tomu vám zůstane dostatek energie pro nové plány a nápady, a to jak ve volném čase na cestách, tak i do budoucna. Své volné dni si naplánujete tak, abyste je prožili co nejvíce naplno, dopřejete si spoustu výletů, cestování, poznávání, ale také sportu a v neposlední řadě večírků a kultury! Zkrátka z toho, co vás baví asi všechno, z každého rožku trošku – a hlavně se nenudit! Budete si užívat dobrou společnost v podobě příjemného a dobře sladěného kruhu přátel, mezi kterými se budete cítit ve svém živlu. Volné letní dny budete vnímat jako odměnu nejen za celoroční práci, ale ještě dlouhodoběji, takže si ji opravdu užijete a do zaslouženého odpočinku bez váhání investujete více času, peněz i energie než obvykle, takže to bude opravdu výjimečné!

Ryby

Karta Svět
jasně ukazuje, že vaše letošní letní volno, to nebude jen taková obyčejná dovolená jako každý rok, ale něco mnohem výjimečnějšího a neopakovatelného po všech stránkách! Nasvědčuje tomu celkový vývoj situace ve vašem životě! Nacházíte se v období, které je pro vás jistým způsobem přelomové, ať už po osobní nebo pracovní stránce, nebo snad dokonce obojí. Letošní léto se pro vás zřejmě bude spojovat s důležitými změnami, které uzavírají starou životní kapitolu a umožní vám úspěšný start k novým začátkům. Může to být například změna zaměstnání, ukončení studia, stěhování, sňatek, přípravy na příchod nového člena rodiny nebo cokoliv podobného. S předchozí kapitolou svého života budete spokojeni, uzavřete ji s pocitem spokojenosti, že jste všechno udělali správně, ale teď je čas se posunout dál kupředu. A co může být lepší oslavou nových začátků, než dopřát si vysněnou dovolenou a cestovat někam, kde si to opravdu užijete naplno! Bude to takové symbolické období mezi něčím starým a něčím novým, užijete si spoustu zábavy, bezstarostnosti a dokonale načerpáte novou energii pro své nové plány!



Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.