Home - Články - Sexuální magie – využijte tajemnou sílu svého těla!

Sexuální magie – využijte tajemnou sílu svého těla!

vloženo 19. 6. 2019
čas čtení: 6 minut

Sexuální magie – využijte tajemnou sílu svého těla!

Že sex je mocná zbraň, o tom není pochyb. Věděli jste však, že má magickou sílu? Správným zaměřením sexuální energie si můžete přičarovat nejen děťátko, ale také skvělou práci, peníze nebo splnění vašich přání. Ne, nemluvíme o prodávání svého těla – řeč je o sexuální magii s vašim vlastním partnerem! Zkusíte to?

sdílet článek na facebooku

Ohnivá energie vášně

V lidském těle se ukrývá posvátná a tajemná síla. Je to energie sexuality – vzbuzuje vášně, neodolatelně nás láká, ale někdy i děsí. Tajuplná moc sexuální vášně může být plamenem, jenž vám osvětlí cestu – nebo vás spálí. Je jen na vás, jak ji využijete! Se sexuální energii se musí umět zacházet, pak dokáže nevídané věci. A přesně o tom je sexuální magie!

Když se muž nebo žena dostanou do stavu vzrušení, jejich tělo i mysl fungují jinak než obvykle. Milostné vyvrcholení je magický okamžik, kdy se soustředí všechny fyzické, duševní a duchovní síly do jednoho bodu. Za normálních okolností je tímto bodem, za nímž směřujeme, naše vlastní potěšení nebo potěšení protějšku. Pak tato síla opadá, tělo i duše se opět uklidní a vše se vrátí do starých kolejí. Co takhle zkusit to jinak? Ten magický okamžik lze totiž využít!

Sex jako rituál


V pradávných dobách, co si budeme povídat, patřil k magickým rituálům sex. Teprve příchod křesťanství ho tabuizoval. Na rituální styk se však lidé dívali jinak než na to, co prováděli s manželem či manželkou doma v posteli. V rituálech často vzal za své i požadavek na partnerskou věrnost, a to už je co říct!



Ve starověké Indii a Babylonu vzkvétala takzvaná chrámová prostituce. Účastnily se jí počestné mladé dívky, které tím, že se oddaly neznámému muži, vykonaly posvátnou službu bohyni. U mnoha národů byly o významných svátcích běžné otevřené milostné radovánky, které byly přístupné i ženatým a vdaným. Pozoruhodné je, že s výjimkou těchto rituálních příležitostí se nevěra trestala. Na sex v zájmu magie se prostě vztahovala jiná pravidla!

Neláká vás taková promiskuita? Ještě častější bylo provozování magického sexu se stabilním partnerem. Pokud si například kdysi chtěli manželé-venkované přičarovat velkou úrodu, šli si to spolu v přesně určený den „rozdat“ ven na pole. Věřilo se, že tím přenesou svou plodnost i na pozemky, že svou sexuální energií tímto aktem předají Zemi, která je za to odmění plody.

Sex ustálené dvojice neodmyslitelně patřil i k mnoha pohanským rituálům. Kněz a kněžka svým spojením uctívali božské posvátné síly, bylo to symbolické spojení boha a bohyně, mužského a ženského principu. Tvořivá sexuální síla, kterou tímto aktem uvolnili, měla jejich kmenu zaručit štěstí a prosperitu. Jistě to bylo i příjemné – ale to je až druhořadé!

Slyšeli jste již slovo „tantra“? Toto tajemné indické učení sice není jen o sexu, ale sex je jeho důležitou součástí. Pracuje se zde s posvátnou mužskou a ženskou energii, a mezi důležité techniky patří oddalování orgasmu, což má zvýšit a vystupňovat magickou energii. V tantře je tělo pouze zprostředkovatelem pro mnohem hlubší záležitosti, které se odehrávají na úrovni duše a neviditelných sil.



Muž a žena mají odlišné energie a proto mezi nimi existuje právě ono jiskření, které je k sobě táhne jako opačné póly magnetu. Ženská energie je pasivní, přijímající a mužská aktivní, dávající. Na jiných úrovních neviditelného světa se však role obracejí, žena dává a muž přijímá. Píše se o tom špatně – tajemné síly sexuality je třeba prozkoumat na vlastní kůži!

Naučit se tantře je dlouhá cesta, ale inspirovat se od ní můžete i vy! Jak? Stačí nespěchat k vrcholu a vnímat všechny energie, které se během sexu objeví, pozorovat je, jak se stupňují a nenechat se jimi ovládnout, naopak dostat je do své moci! Tak poznáte jejich sílu!

Ne každé dvojici to ovšem v sexu klape stejně dobře. Máte problém se uvolnit a naladit na stejnou vlnu? Nechte si u nás vypracovat svůj partnerský horoskop na míru – prozradí vám, kde je problém a jak ho řešit!


Milování nebo čarování?

A jak se dostat ke slíbeným penězům a splnění snů? Jednoduše! Klíčem k sexuální magii je proměna sexuální energie na tvořivou sílu. Ta vám pomůže naplnit vaše osobní přání, ať jsou jakákoliv. Stačí se během sexu soustředit nikoliv na vzrušení jako takové, ale na svůj cíl, a intenzivně na něj myslet. Je to náročné, ale zkuste tuto myšlenku a přání udržet ve své hlavě i během orgasmu!

Můžete to samozřejmě zkusit i sami, aniž by protějšek něco tušil, ale účinek bude mnohem větší, když se domluvíte a půjdete do toho spolu. Přejete si krásné společné bydlení? Bohatství? Rodinné štěstí? Soustřeďte se na to v posteli – a máte vyhráno!

A kdyby to náhodou nevyšlo napoprvé, zopakujte to klidně i stokrát. Konec konců, není nad to, spojit příjemné s užitečným!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.