Home - Články - Láskohled 24. - 30. června

Láskohled 24. - 30. června

vloženo 21. 6. 2019
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 24. - 30. června

Berani, zbystřete! Po celý týden si budete připadat jako v ráji. Oproti tomu Raky nečeká žádný velký milostný úspěch. Přečtěte si týdenní horoskop lásky od profesionální astroložky a zjistěte, co čeká vás!

sdílet článek na facebooku

Beran
Příjemné období plné romantické lásky a harmonie je to, co vás teď čeká. Se svým protějškem jste naladěni na stejnou vlnu a užíváte si společných chvil. Máte opravdu štěstí v lásce.

Býk
Štěstí stojí při vás a provází vás na každém novém kroku a příznivě vám osvětluje vaše dny. Nejen, že se lásce nemusíte ničeho obávat, ale můžete se dokonce těšit na překvapení.

Blíženci
Každý den se s radostí vracíte z práce, protože vás doma čeká láskyplná atmosféra plná porozumění a tolerance. Úsměv vám nemizí z tváře a toho si dokonce začne všímat i vaše okolí.

Rak
Stále jen prezentujete svou pravdu a nesnažíte se poslouchat názory ostatních. To se vám může vymstít zejména v milostných vztazích. Zkuste více naslouchat a nemyslet jen na sebe.


VYKLUBE SE Z VAŠEHO FLIRTU OSUDOVÁ LÁSKA? Dám vám odpověď, zabývám se astrologií partnerských vztahů! Volejte na t. 906 701 701 a žádejte paní Barboru!


Lev
Víkend věnujte své lásce. Poslední dobou jste svůj protějšek zanedbávali a díky tomu se vám možná může zdát, že už to neklape tak jako dřív. Relaxační společná masáž bude to pravé.

Panna
Vůči novým známostem jste příliš důvěřiví, díky tomu se může stát že naletíte špatné osobě. Nejen že daný člověk vás využívá a přitom o vás nemá ani zájem, ale dokonce bude zadaný.

Váhy
Určité věci ve vztahu vnímáte jinak, než váš protějšek, což může do vašeho společného soužití vnést nepohodu, neklid a hlavně neporozumění. Buďte tolerantnější vůči jiným názorům.

Štír
Nezadané jedince ani tento týden nepotká láska jejich života. Zábavy a flirtování, ale i nových známostí si však užijí víc než dost. Vyrazte tedy za zábavou a užívejte si tyto dny.

Jistě se vám již podařilo potkat člověka, kterého jste nikdy neviděli, ale který přesto vám byl podvědomě znám. Právě takoví lidé mohou být vaší spřízněnou duší, která vás ovlivní a povede životem. Tarot spřízněných duší nám přitom pomáhá najít odpovědi v těch důležitých oblastech lidského života, kterými jsou vztahy a komunikace.

Střelec
V lásce jsou vám tento týden hvězdy velice příznivě nakloněny. Mějte oči na šťopkách ať toho pravého, či tu pravou nepřehlédnete. Pravděpodobnější však je, že vás málem porazí.

Kozoroh
Máte tajného ctitele, který vás stále něčím milým obdarovává. Pokud jste zadaní, tak si dejte pozor, váš protějšek může začít žárlit. Pro nezadané bude nakonec ctitel zklamáním.

Vodnář
Stydlivý kolega, který po vás pokukuje se konečně vyjádří. Nechcete ho ranit a tak na pozvání kývnete. Nakonec to bude jeden velký trapas a vy nebudete vědět jak se vymluvit dříve.

Ryby
Úsměv kolemjdoucí osoby ve vás vyvolá pocit žádosti. Cítíte se být plni energie a značně se vám zvedne sebevědomí. Koupíte si něco pěkného na sebe a o nabídky na rande nebude nouze.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.