Home - Články - Týdenní horoskop 24. - 30. června

Týdenní horoskop 24. - 30. června

vloženo 22. 6. 2019
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 24. - 30. června

Připravte se na nečekané! Naše astroložka připravila pro jednotlivá znamení zvěrokruhu týdenní horoskop, ve němž objevíte případné nástrahy, které by vám mohly vstoupit do cesty za štěstím. Čtěte HNED!

sdílet článek na facebooku

Beran
Máte nyní před sebou spoustu pozitivních a příznivých příležitostí jak v lásce, tak i v zaměstnání. Nebojte se tedy vnést do svého života trochu vzrušení a klidně i zariskovat. V tomto týdnu je to povoleno a přinese vám to kýžené a zasloužené ovoce.

Býk
V lásce se před vámi otvírají nové možnosti, které jste již dlouho nezažili. Bude se jednat doslova o milostný ohňostroj plný nových známostí, seznámení a vášnivých nocí. Váš bouřlivý milostný život se tak trochu odrazí na vašem pracovním nasazení.

Blíženci
Snažíte se vyvléct z jisté povinnosti, kterou na vás uvalil někdo z rodiny. Udělal tak možná neúmyslně a nevěděl, že máte nyní mnoho práce. Pokuste se danému jedinci vysvětlit, že se do dané věci nemůžete momentálně pustit. Určitě to pochopí a počká.

Rak
Vyčerpanost z práce, ale i z povinností kolem domácnosti vás dostihne v tu nejnevhodnější dobu. Máte nyní před sebou velice důležité jednání. Tělo s však řeklo dost a byl taky nejvyšší čas. Pokud trochu nezmírníte tempo, může to odnést i vaše zdraví.



Lev
Příjemné rodinné setkání má trochu hořkou příchuť kvůli jednomu členu rodiny, který je víc než nepříjemný. Má neustále rýpavé poznámky a snaží se vám příjemný večer všemožně pokazit. Nakonec dojde dokonce k nějaké konfrontaci a vám to zkazí náladu.

Panna
Snažíte se být ze všech sil milí na někoho, kdo si vaši dobrou náladu nezaslouží. Je to jedinec protivný a zlý, který kolem sebe umí jen rozsévat zlobu. Vy si však nechcete kazit náladu a tak se stále jen přizpůsobujete. Jak dlouho to ale vydržíte?

Váhy
Dejte si tento týden pozor ať nenaletíte podvodníkům. Ti totiž čekají, kde by se k vám mohli lstivě vetřít a obrat vás o úspory. Využít chtějí vaši důvěřivosti, ale také vaší víry v dobrého člověka. Naivní člověk však nejste, tak je snadno odhalíte.

Štír
Poněkud zmateně se může vyvíjet váš osobní a milostný život. Nejen, že si nejste jistí, zda vám tento stav takto vyhovuje, ale nechápete i některé hloupé činy vašeho protějšku. Pokuste se tedy naladit na jeho vlnu, nebo si o jeho chování promluvit.


Střelec
Tento týden vám hvězdy nepřejí příliš ve finanční oblasti. Nejen, že jste počítali s nějakou odměnou v práci, která se nakonec nekonala, ale také jste měli dost nečekané výdaje. Navíc vás čeká oslava narozenin někoho z rodiny a to také bude něco stát.

Kozoroh
Neshody vás potkají tento týden zejména ve vaší domácnosti. Na nervy vám leze váš protějšek a jeho neustálé a zlé výkyvy nálad. Nic mu není momentálně dobré a vám pomalu, ale jistě dochází trpělivost. Hádka je na spadnutí, ale aspoň vyčistí vzduch.

Vodnář
Relaxace je něco, co už delší dobu potřebujete, ale stále si na ní neumíte najít čas. Buďte na sebe opatrní a naučte se sami sebe hýčkat. Však si to taky zasloužíte. Ne vždy se najde takový pracovitý človíček, jako jste vy. Vyrazte někam do přírody.

Ryby
Užijete si naprosto skvělý víkend plný zábavy a humoru. Setkáte se s přáteli, s kterými jste se dlouho neviděli a vtipné historky nebudou brát konce. Zavzpomínáte si na staré časy, navštívíte nejeden klub, či si zajdete na dobré pivo a něco k snědku.



1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.