Home - Články - Týdenní horoskop 28. května - 3. června

Týdenní horoskop 28. května - 3. června

vloženo 26. 5. 2018
čas čtení: 4 minuty

Týdenní horoskop 28. května - 3. června

Nový měsíc přichází! Nezapomeňte využít magické síly úplňku, který nastane 29. května v odpoledních hodinách. Naplánujte si své červnové cíle včas, ať se můžete pustit do jejich plnění. V čem vám hvězdy budou přát a kde naopak musíte ještě počkat, to zjistíte v novém týdenním horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Beran
Budete v tomto týdnu pohodoví a rozesmátí, čeká vás příjemná atmoféra ve všech oblastech života. V práci budete úspěšní, doma si užijete souznění s blízkými a sami jim připravíte nejednu báječnou chvíli, plnou harmonie. Co víc byste si mohli přát?

Býk

Čeká vás týden, ve kterém se budete do hloubky zaobírat svými životními cíli a plány. Také se vám podaří vyřešit jeden problém, který dlouho skrytě doutnal a náhle se vynoří v plné síle. S penězi problém mít nebudete a u vás doma bude všechno klapat.

Blíženci
Tento týden vám přinese optimismus a radostnou náladu. V druhé polovině začnete přemýšlet o tom, jak se vymanit z povinností, které vás svazují. Zároveň si uvědomíte, že nemůžete vše nechat za sebou a jednoduše jít svou cestou. Pozor na netrpělivost!

Rak

V tomto týdnu budete aktivní a pustíte se do řešení problémů v pracovní i rodinné oblasti. Do cesty se vám bude často stavět vaše vlastní ego a také tvrdohlavost. Pokud obojí ukočírujete, dosáhnete znatelného pokroku. A s ním přijde i kýžená úleva.



Lev
Hodně pracujete a i když jste si to dosud nepřipouštěli, v tomto týdnu ucítíte, že se na vás pracovní vypětí začíná podepisovat. Měli byste zvolnit a pořádně si odpočinout, možná nebude špatné vzít si na pár dní dovolenou. Děláte to přece pro sebe!

Panna
Tento týden vám dá docela zabrat. Budete popudliví a nervózní, což se podepíše na vztazích s lidmi okolo vás. Vůbec přitom nezáleží na tom, jestli půjde o kolegy z práce anebo o členy vaší rodiny. Protivní budete na všechny. Chce to trochu nadhledu!

Váhy

V tomto týdnu budete mít často sklony ke špatnému úsudku, takže si dávejte pozor, abyste neudělali chybná rozhodnutí. U důležitých věcí pak bude rozhodně lepší, když se poradíte s někým, komu věříte a porovnáte, v čem se liší jeho a váš názor.

Štír

První polovina tohoto týdne vám dá ještě zabrat. Začátek června s sebou však přinese změnu. Budete se cítit klidnější, zmizí spousta starostí a vnitřních tenzí a celkově se dostaví pocit uvolnění. Zasloužíte si to po náročných květnových týdnech.


PLÁNUJETE ZMĚNU ZAMĚSTNÁNÍ? Jak se vám bude dařit? Společně najdeme kýžené odpovědi na tel. č. 906 701 701! Kartářka Karolína


Střelec
Budete akční a kreativní takovým způsobem, který je přínosný pro vás i pro vaše okolí. Dokonce se pustíte do věcí, do kterých se vám nechtělo a které jste odkládali. Hlavní je, abyste nepřecenili své síly a nemuseli se z toho všeho nakonec léčit.

Kozoroh

Konec května nebyl nejpříjemnější a začátek června nebude o mnoho lepší. Naštěstí půjde jen o maličkosti, které však dokážou pořádně otrávit náladu. Je na vás, jak se k tomu postavíte. Jde to i optimisticky s tím, že zase přijdou mnohem lepší dny!

Vodnář

Bude se vám dařit v kariéře a zasypete nadřízené návrhy na projekty. Také překvapíte originálními řešeními stávajících úkolů. Kreativitu ukážete i doma, kde získáte potlesk rodiny a přátel. Přesto se neubráníte myšlenkám na to, že vás něco brzdí.

Ryby
V tomto týdnu se nudit rozhodně nebudete. Čeká vás úspěch v práci, spousta příjemných chvil s vašimi nejbližšími a dokonce i se širší rodinou. Dostanete také příležitost prokázat svou schopnost empatie. Ti, kterým pomůžete, vám budou opravdu vděční.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.