Home - Články - Všemocný Mars se vrací zpět!

Všemocný Mars se vrací zpět!

vloženo 27. 6. 2018
čas čtení: 4 minuty

Všemocný Mars se vrací zpět!

Od 26. června bude Mars letní oblohou cestovat zpět. Vrací se, aby se v klidu podíval na své dílo a přísným okem zhodnotil vaše konání. Znamená to vyhýbat se riskování, bojům a nezačínat nové projekty, ale také čas k odpočinku, zamyšlení a naplánování zásadních kroků do budoucnosti.

sdílet článek na facebooku

Může to znít zvláštně, ale planety se na své pouti hvězdnou oblohou a zvěrokruhem nepohybují vždy přímočaře kupředu. Jednou za čas, v pravidelných intervalech přicházejí období, kdy se najednou na obloze zastaví a začnou couvat. Copak se to v tom vesmíru děje? Nebojte se, žádná apokalypsa to není. Ve skutečnosti se každá planeta na své oběžné dráze kolem Slunce pohybuje pořád stejnou rychlostí, protože však Země také obíhá kolem Sluníčka svým vlastním tempem a její vzdálenost od ostatních planet se různě mění, v některých obdobích to při pohledu ze Země vypadá, jako kdyby se určitá planeta najednou pohybovala v protisměru, jako kdyby couvala.

Tomuto jevu se říká retrográdní pohyb planet a v astrologií má zcela specifický význam. Znamená překážky v oblastech života, které ta která planeta ovlivňuje, ale zároveň přináší příležitost ohlédnout se do minulosti a uspořádat si nedokončené záležitosti. Planeta Mars se dostává do retrográdního pohybu vždy přibližně jednou za dva roky a setrvává v něm přibližně dva měsíce. Právě nyní jedna taková fáze retrográdního Marsu přichází – začne se 26. června 2018 a skončí 27. srpna 2018. Retrográdní Mars nás tedy bude provázet po celé léto, a to je důvod se na jeho působení dobře připravit!


ZASADIL VÁM ŽIVOT TĚŽKÉ RÁNY? Nevíte, jak v lásce dál? Jsem tu, abych vám poradila! Zavolejte mi na tel.: 906 701 701! Kartářka Helga



Mars nese jméno římského boha války, kterému se ve starém Řecku říkalo Ares. To prozrazuje mnohé – jedná se o planetu s ryze mužskou energií, bojovnou, válečnickou a aktivní. Mars v našem životě ovlivňuje všechno, o co se aktivně snažíme, za co bojujeme, do čeho dáváme své nadšení a co si chceme prosadit. U mužů je silně spjatá se sexualitou a mužským principem v lásce. Planeta Mars má ohnivou červenou barvu, a podobná je i jeho vášnivá až agresivní energie v horoskopech.

Co se stane, když si bojechtivý Mars dá na chvíli pohov a zařadí zpátečku? Fáze retrográdního Marsu znamená zklidnění, zpomalení a přináší nám výzvu dopřát si odpočinek od našich životních bojů, ať už jsou jakékoliv. Když Mars na obloze couvá, rozhodně se nepouštějte do nových projektů, nezačínejte se žádnými velkými plány a nerozjíždějte žádné zásadnější a velké aktivity. Opatrnost a klid se vyplatí i na fyzické úrovni – platí pravidlo, za retrográdního Marsu co nejméně riskovat! Nepouštějte se do adrenalinových sportů a za volantem raději odolejte pokušení předvést okolí, na jakou rychlost to váš vůz umí vytáhnout! Nemuselo by se to skončit dobře! Pozor také na konflikty, hádky a spory, včetně těch soudních. Za couvajícího Marsu se jim raději pokud možno vyhýbejte, a rozhodně neiniciujte vznik žádných nových, i kdyby vás to stálo hodně sebezapření! Je možné, že vás pak bude užírat skrytý vztek, ale snažte se příliš si ho nevšímat, protože je to pouze nepříznivé působení Marsu, které za nějakou dobu samo odezní.

TAROT ROZHODNUTÍ. Nechte tarotové karty, aby vám pomohly při zvažování zásadních životních kroků. Vaše problémy za vás sice nikdo nevyřeší a rozhodnutí máte vždy pouze ve svých rukách vy, právě teď ale dostáváte k dispozici nestranného pomocníka, jakým Tarot. Vytáhněte si své 3 karty hned teď.

Platí pravidlo - za couvajícího Marsu nepřeceňujte své síly! Pokud jste kdykoliv připraveni čelit výzvám, bude lepší je zatím pořádně promyslet. Třeba na pohodové dovolené u vody, ve společnosti člověka, se kterým jste si jistí, že vám bude dobře! A konec konců, co lepšího si na léto přát? Dopřejte si odpočinek od neustálého snažení se o něco a od bojování za to či ono, ať už v kariéře nebo v osobním životě. Nechejte teď věci plynout svým pomalým klidným tempem, na odreagování od skrytého vzteku si pusťte třeba muziku nebo se jděte projít do přírody, a dopřejte si čas pro sebereflexi a přemýšlení o minulosti. Možná trochu přehodnotíte své ambice a plány a podíváte se na ně najednou z jiného úhlu pohledu. A mnohé, co zůstalo z minulosti nedokončené, se jako kdyby ukončí a uzavře i bez vašeho aktivního zasahování a přičinění!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.