Home - Články - Týdenní horoskop 2. - 8. července

Týdenní horoskop 2. - 8. července

vloženo 30. 6. 2018
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 2. - 8. července

Červenec je časem dovolených a letních táborů. Pokud ale musíte být v práci, nezoufejte, i tak na vás čekají zajímavé zážitky. Lvi se budou muset obrnit trpělivostí, na Panny se naopak usměje štěstí, a budou si pořádně užívat. Co čeká vás, zjistíte v novém týdenním horoskopu!
sdílet článek na facebooku

Beran
Ovládne vás dobrá nálada a budete si užívat letní pohody. Kalit radost vám budou jen vztahy na pracovišti, nadřízení budou nároční více, než jindy a ani s kolegy nebude snadné se domluvit. Díky své povaze však zvládnete zahnat každý hrozící konflikt.

Býk
V tomto týdnu se vám bude dařit. Bude však třeba, abyste krotili své emoce, protože mezilidské vztahy jsou teď poznamenány napětím. Hlavně v práci v mnoha případech raději počítejte v duchu do deseti, než abyste se nechali strhnout k výměně názorů.

Blíženci
Velkou roli sehraje v tomto týdnu komunikace. Protože jste tyto schopnosti dostali do vínku jako mimořádný dar už při narození, nebude vám dělat potíže je správně používat. Navíc, když vás v tomto ohledu tentokrát podporují i planety! Čekejte úspěch.

Rak
Tento týden předznamená, co můžete očekávat od července. Rychlé tempo a spoustu příležitostí, na které bude třeba rychle reagovat! Důležité je při tom všem si zachovat chladnou hlavu a i na první pohled úžasné šance si opravdu důkladně prověřovat.


ŽIVOT SI S VÁMI KRUTĚ ZAHRÁVÁ? Svěřte se mi, spolu vše vyřešíme! Zavolejte mi na tel. č. 906 701 701! Numerolog Béda


Lev
Nebude to úplně pohodový týden a budete se muset v mnoha záležitostech obrnit trpělivostí. Hlavně v práci to bude náročnější, nebude vás moc bavit a budete se cítit na pokraji vyhoření. Neočekávejte hitparádu ani v mezilidských vztazích a financích.

Panna
Budete zářit a užívat si života. V centru vaší pozornosti se ocitnou otázky kariéry. Rádi byste postoupili co nejdříve někam dále, tak tomu věnujete hodně času, snahy i myšlenek. Věnovat se budete také své rodině a záležitostem, týkajícím se domova.

Váhy
Vaše akceschopnost bude v tomto týdnu vysoká. Jakákoliv záležitost, do které se pustíte, bude okamžitě plně ve vaší režii a nepřipustíte, aby se věci děly jinak, než jak chcete vy. Dobrou náladou budete inspirovat ostatní. Není vyloučena menší výhra!

Štír
V práci to v tomto týdnu nebudete mít jednoduché. S kolegy se těžko domluvíte a ještě horší to bude s vaším šéfem. Budete mít dojem, že se na vás snaží za každou cenu nalézt chybu. Náročné okamžiky vydržíte a prodloužený víkend uleví vašim nervům.

Jistě se vám již podařilo potkat člověka, kterého jste nikdy neviděli, ale který přesto vám byl podvědomě znám. Právě takoví lidé mohou být vaší spřízněnou duší, která vás ovlivní a povede životem. Tarot spřízněných duší nám přitom pomáhá najít odpovědi v těch důležitých oblastech lidského života, kterými jsou vztahy a komunikace.

Střelec
V tomto týdnu dostanete spoustu šancí ukázat všem, že se nenecháte jen tak vyprovokovat a případné vypjaté situace zvládnete se šarmem sobě vlastním. Seberete tím protivníkům vítr z plachet! Hodně hezkých chvil strávíte se svou rodinou a přáteli.

Kozoroh

Budete plní elánu a vitality a ostatní lidé budou mít problémy, aby s vámi udrželi krok. Spíše se jim to vůbec nepodaří! Zatoužíte po dobrodružství a nákupu hezkých věcí, protože ani finance vám teď vrásky na čele nedělají. Dobrá nálada vám neschází!

Vodnář
V tomto týdnu se budete nacházet v hodně mrzutém rozpoložení. Nesmíte se divit, pokud o sobě po straně zaslechnete, že jste pěkní bručouni! Vše vám bude vadit, s ničím nebudete spokojeni. A to ani v práci, ani doma! Rodina si s vámi také užije své.

Ryby
Nervozita ve vás poroste od počátku týdne. Přáli byste si, aby plno věcí bylo jinak a zatím se vám nedaří dosáhnout posunu. Také vás trápí zhoršené vztahy s okolím a napjatá finanční situace. Dejte si dobrý pozor při podepisování různých dokumentů!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.