Home - Články - Měsíční horoskop na červenec 2018

Měsíční horoskop na červenec 2018

vloženo 1. 7. 2018
čas čtení: 10 minut

Měsíční horoskop na červenec 2018

Přesně polovina roku je za námi! Začíná červenec, měsíc dovolených, prázdninových táborů a samozřejmě letních lásek! Připravili jsme pro vás detailní červencový horoskop, díky kterému si svůj měsíc naplánujete tak, abyste se z ničeho nezbláznili, a naopak si užili každý den naplno. Najděte své znamení a pusťte se do toho!

sdílet článek na facebooku

Beran
Milí Berani, tento měsíc vás trošku potrápí práce. Merkur, který je v ohnivém spojení s vaším znamením však zapříčiní, že zvládnete řešit mnoho úskalí a jen tak vás něco nepřeválcuje. Kompenzaci přináší také rodinné prostředí, které si vyloženě užíváte a kde prožíváte harmonické chvilky. Rovněž vy, kteří jste... Více ZDE!

Býk

Milí Býci, v tomto měsíci vás svým krásným trigonem okupuje Venuše, což je speciálně od 10.července obrovským bonusem pro milostné vztahy, pohodu a radost. Vysíláte přímo magnetickou a nádhernou energii, přitahujete na dálku, takže je malá pravděpodobnost, že by se rybka nechytla na udičku a že byste měli strádat v lásce. Vlivem kvadratury Marse vám toto období však přináší i jisté komplikace, a to hlavně... Více ZDE!

Blíženci

Milí Blíženci, vaše činorodost je v červencovém období obzvláště znatelná. Nebeské duo totiž tvoří Mars, který se přátelí s vaším Sluncem a dělá vám tento měsíc skvělou společnost! Vaše flexibilita a obratnost je díky nim zvýšena a očekávejte, že neustojíte chvíli na místě. Hned od 1. července jste nabiti... Více ZDE!

Měsíční tarot - ČERVENEC. Zjistěte, čeho byste se měli v červenci vyvarovat a čemu jít naproti, abyste nepromeškali jedinečnou příležitost! Vydáte-li se totiž správnou cestou díky radám skrytým v tarotu, urychlíte si cestu k úspěchu! Vytáhněte si svoje 3 karty z pohodlí domova a získáte výklad připravený profesionální kartářkou.

Rak
Milí Ráčci, červenec přeje rozšiřování obzorů, kratším cestám, kontaktům a příjemným seznámením, Venuše je od 10.července vaší příznivkyní! S přínosem se můžete setkat například na přednáškách nebo kurzech, které jsou zaměřeny na duchovní nauky. Zájem o ně vás koneckonců provází již delší čas, jelikož Neptun je... Více ZDE!

Lev

Milí Lvíčci, máte před sebou pestrý měsíc plný různorodého dění. Do 10. července se můžete těšit z přízně Venuše, která svým oslnivým tanečním krokem brázdí vaše znamení. Využijte jejího hřejivého vlivu, jste teď doslova králové parketu, rozdávejte radost a pozitivní náladu! Pro zadané a otázky partnerství je však... Více ZDE!

Panna

Milé Panny, od 10. července je působení Venuše vaším velký bonusem! Jste přitažlivé a jednoduše nenecháte nikoho chladnými. Dávku velké přitažlivosti vám propůjčuje Venuše také svým magnetickým trigonem s Uranem, těšte se na nová a nečekaná setkání! Jedno z nich se může uskutečnit 16. července. S mráčky se můžete... Více ZDE!


JE TO TEN PRAVÝ? Vydrží váš vztah? Najděte shodu s vaším protějškem pomocí hvězd! Kontaktujte astroložku a kartářku Monu na t. 906 701 701!



Váhy

Milé Váhy, červencové dny vám přinášejí úžasnou dávku energie, která je zacílena především na lásku, volnočasové aktivity, zvýšenou kreativitu a podnikání. Do 10.července jste navíc pod ochranou své vládkyně Venuše, máte se na co těšit! Mars je v trigonu s vaším Sluncem a to vám propůjčuje dynamiku a schopnost prosazení se, chcete... Více ZDE!

Štír

Milí Štíři, Jupiter se dlouhodobě nachází ve vašem znamení a to je dobré pro prohlubování vašich duchovních zájmů! Co se v tomto směru týče tohoto měsíce, kulminující dny se ukazují kolem 21. července - máte sklony najít konečně tu svou parketu. Od 10. července se Venuše vzdává své kvadratury k vašemu znamení, a naopak tvoří... Více ZDE!

Střelec

Milí Střelci, v červencovém období svírá ohnivý Merkur s vaším Sluncem trigon, který zvýrazňuje váš přátelský apetit a podporuje váš pracovní elán. Vaše myšlení má ten správný břink a navíc je zvýrazněna vaše silná optimistická stránka - dny 14. a 15. července jsou v tomto směru přímo excelentní! Tento měsíc má ale... Více ZDE!


Vyberte si svůj HOROSKOP NA MÍRU a nechte si profesionálním astrologem vypracovat váš jedinečný průvodce životem podle data a času vašeho narození.


Kozoroh
Milí Kozorozi, tento měsíc je pro vás příslibem velmi příznivých událostí a zvýšených tendencí k následnému dlouhodobému úspěchu. Váš vládce Saturn sídlící přímo na domácí kozorožské půdě tvoří navíc trigon k Venuši, což je výherní los jak pro lásku, tak pro vydělávání peněz a neposlední řadě i pro... Více ZDE!

Vodnář

Milí Vodnáři, Mars se nyní nachází ve vašem znamení, což podporuje vaší průbojnost a aktivitu. Máte pocit, že sebeprosazení je právě to, co vám velmi jde. Pokud přemýšlíte nad tím, že chcete v něčem udělat změnu, je na to příznivý čas, přičemž hvězdy favorizují zejména dny kolem 27. července. V lásce však může Mars... Více ZDE!

Ryby
Milé Rybky, tento měsíc rozvíjíte vaši uměleckou stránku života a investujete do toho hodně své energie. Neptun je posílen trigonem od Slunce a to zejména do 22. července, takže jděte na věc, umění hraje prim! V lásce se daří vám nezadaným, přičemž se můžete zejména kolem 13.července těšit na vysněný objev, který má podobné duchovní... Více ZDE!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.