Home - Články - Měsíční horoskop na říjen 2017

Měsíční horoskop na říjen 2017

vloženo 1. 10. 2017
čas čtení: 10 minut

Měsíční horoskop na říjen 2017

Nastal podzim. Krásné a melancholické období plné slunce, barev i plískanic a šedivých mraků. Někomu takové období svědčí, někdo by nejraději zůstal zalezlý doma pod peřinou a až do jara nevystrčil ani nos. Ať jste na tom tak, nebo tak, jedno máme všichni společné – jsou tu pro nás hvězdy, naši věrní rádci. Přečtěte si, jaký bude váš říjen!

sdílet článek na facebooku

Beran
Milí Berani, máte před sebou poměrně dynamický měsíc, ve kterém se události hekticky kupí a nutí vás k vysokému nasazení energie. Slunce je do 22. října v opozici k vašemu znamení, stejně tak jako do 16. října Merkur, tudíž lze počítat s častějším nesouladem... Více ZDE!

Býk

Podstatnou část říjnového období zabarvuje blahodárná Venuše s aktivním Marsem, kteří od minulého měsíce pokračují ve svém příznivém vlivu na vaše znamení. Bohyně lásky a radosti vás až do 13. října hodlá zasypávat potěšením a událostmi, které souvisí... Více ZDE!

Blíženci
Milí Blíženci, říjen je pro vás úžasným měsícem, ve kterém se setkáváte s přízní většiny planetárních dobrodějů. Již na samém začátku drží v rukou otěže váš vládce Merkur a neméně důležité Slunce, jejichž příznivé působení vám zaručuje notnou dávku... Více ZDE!

Rak
Co se týče vás, milí Ráčci, počítejte s říjnem jako s poněkud zátěžovějším obdobím, ve kterém citlivěji reagujete na veškeré dění ve vašem každodenním životě. Ptáte se, čím je způsobeno? Na vině je Slunce, Merkur, od 14. října Venuše a od 22. října Mars... Více ZDE!



Lev
Milí Lvi, říjnem vstupujete do období plného pohody a vnitřní rovnováhy. Váš mocný Guru – Slunce, vás až do 23.října dopuje svými přejícími paprsky, čímž umocňuje vaše vřelé charisma a přináší nevyčerpatelný zdroj vitality. Moudrý Merkur se nenechává... Více ZDE!

Panna

Vaše zemské znamení čeká jeden z dalších super měsíců, máte se na co těšit milé Panny! Laskavá Venuše pokračuje ve svém příznivém vlivu a až do 14. října má snahu dosáhnout vrcholu vašich osobních potěšení - usídlena na vašem území září v celé... Více ZDE!

Váhy
Milé Váhy, říjen je měsíc, kdy se nejednomu planetárnímu vládci líbí promenáda po vašem území, bez nadsázky řečeno – jste miláčky hvězd! Slunce vás hýčká svými paprsky a snaží se prohřát každičký koutek vaší duše, stejně tak jako Merkur, posel dobrých... Více ZDE!

Štír
Milí Štíři, říjnem pro vás nastává čas, ve kterém máte být konfrontováni s určitým duchovním průlomem. 10. října se do vašeho znamení přesouvá obzory rozšiřující Jupiter a mimo to, že je označován jako Velká Fortuna, dohlíží také na váš vnitřní duchovní... Více ZDE!



Střelec
Milí Střelci, počátek měsíce sice ještě zavání protichůdnými vlivy, ale postupně se planetární vlivy vylaďují do uspokojivého obrazu. Slunce s Merkurem s vámi sympatizují již od prvních říjnových dnů a dohlíží, aby všechno běželo podle vašich... Více ZDE!

Kozoroh

Pro vaši stabilní a klídek milující náturu není tento měsíc zrovna největším šlágrem, respektive se dá hovořit spíše o jeho druhé polovině. Původně příznivá Venuše opouští svůj blahodárný trigon a od 14. října útočí na vaše znamení umíněnou kvadraturou... Více ZDE!

Vodnář
Také pro vás, inovátoři zvěrokruhu, chystá říjen pestrou škálu událostí, a poněvadž s vámi většina planetárních aktérů sympatizuje, jedná se o události vesměs příjemné. Slunce, Merkur a do 10.října i Jupiter jsou v harmonickém trigonu na vaše znamení, což... Více ZDE!

Ryby

Milé Rybky, vplouváte do období, kdy si planetární vládci tak trochu protiřečí. Koktejl, který vám míchají, má různorodé chutě, tudíž se připravte na náročnější degustaci! Venuše pokračuje do 14. října ve svém negativním vlivu a v plné akci je svou opozicí i... Více ZDE!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.