Home - Články - Týdenní čínský 2.-8.10.2017

Týdenní čínský 2.-8.10.2017

vloženo 30. 9. 2017
čas čtení: 4 minuty

Týdenní čínský 2.-8.10.2017

Máme pro vás další čínský horoskop na celý týden! Buďte o krok napřed a přečtěte si, jaké budou nadcházející dny. Možná pro vás život připravil pár nástrah, ale vždycky se najde něco, nač se můžete těšit a z čeho se radovat. Nečekejte a pusťte se do čtení!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Vstup do desátého měsíce nabízí příjemné zklidnění. Jedinou výjimku v poklidné plavbě představuje čtvrteční úplněk, kdy znervózníte kvůli malicherným obavám o svůj zevnějšek. Ostatní dny jsou naplněny spíše intelektuálnějšími… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Milí Buvoli, začátek října symbolizuje jednu velkou záhadu, kterou se vám podaří prokouknout. Díky čtvrtečnímu úplňku čtete mezi řádky a rozkryjete nejedno tajemství. Perfektně se vyznáte v druhých lidech, což může být… ČTĚTE VÍCE!


Tygr

Ať se za okny třeba žení všichni čerti, Tygři si radost ze života nenechají ukradnout. Vesmír garantuje úspěch především na milostném poli a tentokrát to platí dokonce i pro nezadané! Dlouholeté vztahy mohou řešit spory kvůli… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Zajíci dělají v tomto čase čest svému znamení. Vesele hopsají od jedné činnosti k druhé, rozdávají dobrou náladu a stíhají ohromné množství povinností. Jediná práce, která vás na začátku října nepotěší, je vysedávání u počítače nebo… ČTĚTE VÍCE!



Drak
Začátek října by měl patřit pouze příjemným věcem. Soustřeďte svou energii na lásku, přátelství a rodinu. Čas, který nejmilejším lidem věnujete, se vám bude v tom nejlepším vracet po dlouhé týdny. Proč si nenaplánovat krátkou… ČTĚTE VÍCE!

Had
Zrozenci Hada se mohou těšit na báječný týden. Vesmírní velikáni vám dopřávají samá potěšení v soukromí i na pracovní půdě. Stojí za tím brilantní komunikační schopnosti. Dokážete se dostat pod kůži téměř každému, s kým přijdete… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Vstup do dalšího měsíce se zprvu nezdá jako to nejlepší, co by si zrozenci Koně mohli přát. V dalších dnech a především týdnech ale oceníte všechno, co se semele. Spoustu času investujete do napravování mezilidských vztahů a… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Nadcházející týden se ponese v čilém pracovním ruchu. Žádný úkol pro vás nepředstavuje nepřekonatelnou překážku, s chutí se vrhnete i do povinností, které vám jindy vůbec nevoní. Pracovní stůl bude brzy prázdný a vy se můžete posunout… ČTĚTE VÍCE!



Opice
Zrozenci Opice patří mezi milovníky zábavy a dobré společnosti. Proto je jim tento týden jako ušitý na míru. Dostanete spoustu příležitostí, jak zúročit své originální nápady. Vitalitou strhnete své pracovní okolí a nakazíte i jindy… ČTĚTE VÍCE!.

Kohout
První říjnové dny neslibují Kohoutům žádné povyražení, zároveň se nemusíte děsit nepříjemných překvapení. Ryze stereotypní týden nakonec oceníte, protože během něj zůstane čas na činnosti, které jsou vám milé. I když se vám do… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Milí Psi, hvězdní guruové posílají na začátku října jednu lepší zprávu za druhou. Radujete se z narůstajícího intelektu, díky němuž si poradíte i s těmi nejtěžšími pracovními úkoly. Máte jich sice až nad hlavu, ale nenecháte se… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
I když je podzim v plném proudu, citový život Vepřů připomíná parné léto. Radostná jízda vyvrcholí čtvrtečním úplňkem. Hvězdy radí, abyste co nejvíce času věnovali svým příbuzným, dvojnásobně tehdy, jsou-li starší nebo nemocní. Návštěvy… ČTĚTE VÍCE!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.