Home - Články - Týdenní přehled 39. týden

Týdenní přehled 39. týden

vloženo 29. 9. 2017
čas čtení: 3 minuty

Týdenní přehled 39. týden

Poslední zářijový týden nám finišuje, tak se pojďme podívat, co nám přinesl! Připravili jsme pro vás velký horoskop na celý rok 2018. S jeho pomocí se můžete už teď nachystat na novou sezónu. Článek o Sexuální magii nabídl recept, jak využít milostných her ke svému duchovnímu rozvoji. A když vás postelové hrátky unaví, můžete si k relaxaci vybrat film, který k vám pasuje podle vašeho znamení zvěrokruhu. Poslední zářijový přehled je tu pro vás!

sdílet článek na facebooku

VELKÝ ROČNÍ HOROSKOP 2018. Vaše budoucnost je napsaná ve hvězdách! Připravili jsme pro vás podrobný horoskop na příští rok. Najdete v něm všechno – jak na tom budete v lásce, jestli vám vydrží zdraví a co se bude dít v profesním životě. Neváhejte a čtěte!
 

 

Filmy, které se dotknou vaší duše. Znáte to – máte chuť se podívat na nějaký film, ale ne a ne si vybrat. Zkuste naše tipy! Připravili jsme pro vás typologii filmů podle znamení zvěrokruhu. Podívejte se, jaké filmy se dotknou vaší duše!



Využijte při sexu tajemnou sílu svého těla! Sex je krásná zábava! V našem článku se ale věnujeme sexu jako rituálu. Zajímá vás, jestli si můžete milováním přičarovat novou práci nebo splnění vašich přání? Čtěte článek o sexuální magii!



Velký tarotový horoskop na školní rok 2017/2018. Školní rok se hezky rozeběhl a jistě vás zajímá, jak si v něm povedou vaše děti, nebo jak se při studiu povede vám. Tarotové karty prozradí, na co se můžete letos těšit a na co si dát pozor!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.