Home - Články - Láskohled 25.9.-1.10.2017

Láskohled 25.9.-1.10.2017

vloženo 24. 9. 2017
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 25.9.-1.10.2017

Zataženou oblohou ještě tu a tam prosvitne slunce. Někdy se brodíme blátem, jindy záplavou nádherně zbarvených listů. Potkáte někoho nového, nebo se snad rozejdete s někým, koho už dlouho znáte? Labyrintem lásky a flirtu vás provede nový láskohled!

sdílet článek na facebooku

Beran
V tomto týdnu vám může vstoupit do života velmi příjemná osoba, se kterou máte vyhlídky na dlouhodobý vztah. Objeví se i příležitosti k flirtu. Přemýšlejte, o co máte větší zájem.

Býk
Jste si vědomi svého půvabu i toho, jak působíte na ostatní. Musíte si dát pozor na přehnané sebevědomí a ego v oblacích. Mohly by se stát zdrojem hodně nepříjemných situací.

Blíženci
Už dávno není léto, ale vy v sobě cítíte stále pořádný žár. Jste středem zájmu okolí a dost si to vychutnáváte. Můžete narazit na osudovou lásku! I zadané čekají příjemné chvíle.

Rak
Hvězdy vás vybízí k tomu, abyste jako nezadaní neseděli s rukama v klíně a vydali se vstříc důležitému setkání. Zadaní budou muset občas uhasit konflikt, ale půjde to hladce.



Lev
Budete si chtít užívat všeho naplno. Obdivu, flirtování i pokusů o seznámení. U zadaných se ve vztahu s partnerem tentokrát pravděpodobně neobjeví žádná, ani přechodná bouřka.

Panna
Tento týden na sebe budete mít s partnerem docela málo času. Ve chvílích, kdy budete spolu, se snažte být milí a vše si vynahradit. Pozor na sobecké jednání! Nezadaní, hledejte!

Váhy
Partnerovo objetí je lékem na všechny problémy a dodává energii. Vyžádejte si je v tomto týdnu v míře více než vrchovaté a také je ve stejném množství nezapomínejte poskytnout.

Štír

Nevzdávejte hledání nového partnera, ani když to teď nepůjde podle vašich představ. Tento týden vyzkouší vaši trpělivost. A prověří ji mnohokrát také v partnerských vztazích.



Střelec

Nezadaní budou mít štěstí při seznamování a možná najdou konečně tu pravou polovičku svého JÁ. Zadaní pak prožijí relativně klidný týden. Za předpokladu, že se budou dost krotit.

Kozoroh

V dlouhodobých vztazích to bude klidný týden, budete si s partnerem vycházet vstříc téměř bez hádek. Nezadaní mohou zkoušet své štěstí, měli by být úspěšní a najít to, co hledají.

Vodnář
Blíží se k vám nový partner, už je nedaleko. Dobře se rozhlížejte kolem sebe, abyste se neminuli. Zadaní budou řešit vztah a snažit se spolu v klidu vycházet. Mělo by se to dařit.

Ryby
Hledáte souznění, něhu a romantiku. V tomto týdnu by se vám však zřejmě mělo mnohé přání splnit. Šance k seznámení budou přicházet postupně a na vás je, abyste dobře vybírali.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.