Home - Články - Týdenní Astrohled 25.9.-1.10.2017

Týdenní Astrohled 25.9.-1.10.2017

vloženo 23. 9. 2017
čas čtení: 4 minuty

Týdenní Astrohled 25.9.-1.10.2017

Začal kalendářní podzim a září se brzy přehoupne v říjen. Někteří z vás prožijí klidný týden. Jiným hrozí, že bude někdo zneužívat jejich píle a pracovitosti. Čekají na vás nějaké nepříjemnosti, nebo naopak chvíle plné radosti a štěstí? Na otázky vám odpoví nový týdenní horoskop.

sdílet článek na facebooku

Beran
Tento týden nebude náročný na řešení problémů. Pokud se nějaké vyskytnou, vyřeší se samy od sebe anebo budete muset vynaložit minimum snahy. Planety se k vám totiž chovají láskyplně a ochraňují vás. Finance neschází, v práci i v rodině vše klape.

Býk
Váš úsudek, logické uvažování a intuice vás neomylně vede k mnoha příležitostem v kariéře i lásce. Hektické tempo tohoto týdne může vyčerpávat váš organismus, měli byste zvolnit. Vaše rodina vás podporuje a je pro vás útočištěm i zdrojem energie.

Blíženci
V tomto týdnu vás čeká mnohá příjemně prožitá chvíle s vašimi nejbližšími. Na rodinné zázemí bude kladen důraz a pomůže vám i tehdy, když budete muset v práci občas řešit nepříjemné situace, zejména s kolegy. Po finanční stránce bude vše v pořádku.

Rak

Prožijete celkem klidný týden. Bude se vám dařit v práci, finančně strádat rozhodně nebudete a přijde i řada šancí v kariéře a lásce. Váš elán i temperament bude strhující a to tak, že vás i okolí bude vybízet k tomu, abyste se raději trochu šetřili.



Lev
Budete v práci expandovat. Setkáte se jak s uznáním nadřízených, tak se závistí kolegů. Přijdou nabídky nového místa i získání financí. A také si užijete plno hezkých chvil s vašimi nejbližšími. A ještě něco důležitého: nezapomínejte plnit své sliby!

Panna
Některé situace v tomto týdnu nebudou právě jednoduché. Naštěstí se umíte s řadou problémů obdivuhodně porvat a nepřipouštět si je k tělu více, než je nutné. Také se dokážete báječně odreagovat. Využijte k tomu proto každou příležitost a bavte se!

Váhy

V tomto týdnu budete v zaměstnání odvádět skvělou práci a vložíte do toho spoustu energie. Ta vám může scházet a proto se ji snažte co nejvíce a nejčastěji doplnit. Načerpáte ji nejlépe v rodinném kruhu, kde strávíte spoustu příjemných okamžiků.

Štír

Měli byste zvolnit své pracovní tempo. Je sice pěkné, že jste dříči, ale tohle zavání workoholismem. V těchto dnech také díky svému nasazení zřejmě pocítíte únavu. Finance však máte pod kontrolou a s rodinou vycházíte. Nebude to nakonec špatný týden!



Střelec
Budete muset dát pozor, aby někdo v práci nezneužíval vaší píle a pracovitosti. Té si ostatně všimnou i vaši nadřízení. Může to být start k vyšším kariérním metám. Více kontrolujte své reakce, zejména v domácím prostředí. Jste někdy nespravedliví.

Kozoroh
V práci jste úspěšní, jen si musíte dávat dobrý pozor, aby nedocházelo k vašemu přetěžování. Může se k vám dostat nabídka nového zaměstnání nebo brigády. Velkou pozornost budete věnovat své rodině, především dětem. Bude vám spolu opravdu fajn.

Vodnář
Poperete se se svými komunikačními obtížemi a budete hodně řešit vztahy se svou rodinou. Buďte k jejím členům shovívavější, zaslouží si to. Užijete si výjimečné chvíle s dětmi a zejména víkend bude velmi příjemný. Máte se tedy rozhodně nač těšit!

Ryby

Budete se snažit o maximální souznění s rodinou. Celkem dařit se vám bude i v práci, dojde i na nějaké to filozofování, jen s financemi jste zatím ještě ve válečném stavu. Nebojte se, říjen vás nejen v tomto ohledu hodně příjemně odškodní. Vydržte!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.