Home - Články - Týdenní přehled 38. týden

Týdenní přehled 38. týden

vloženo 22. 9. 2017
čas čtení: 4 minuty

Týdenní přehled 38. týden

Máme pro vás zásobu článků a událostí, na které byl 38. týden mimořádně bohatý. Dočtete se o podzimní rovnodennosti, o tom, jestli nás na konci září čeká konec světa a také zjistíte, jak slavili příchod podzimu legendární Keltové. Buďte s přehledem připraveni na to, co vás čeká!

sdílet článek na facebooku

Velký podzimní tarotový horoskop. Začal podzim a my vám přinášíme velký podzimní tarot! Ke každému znamení zvěrokruhu náleží jedna karta, ke které najdete podrobný výklad od zkušené kartářky. Nenechte nic náhodě a připravte se na to, co vás čeká!



Novoluní urve Panny z řetězu!
Pondělí bylo pro zrozence Panny jedním z nejdůležitějších dnů v roce. Začalo jim totiž období, které bude pěkně náročné, ale které také přinese spousty skvělých příležitostí! Co přináší Venuše Pannám? Dočtete se ZDE!



Apokalypsa. Mnozí astrologové, věštci nebo vykladači Bible tvrdí, že nás na konci září čeká Apokalypsa. Jaké k tomu mají důvody a kdy přesně má k této ohromné události dojít? To všechno si přečtete v tomto článku!




Podzimní rovnodennost Váhy. Vládu nad nebesy přejímá znamení Vah a navíc je 22. září magickým dnem, kdy je noc stejně dlouhá jako den. V článku vám povíme, na co se zaměřit a jak zůstat v klidu a pohodě. O podzimní rovnodennosti čtěte TADY!



Přechod znamení: Váhy.
Je tu období nadvlády Vah. Jací ale vlastně jsou zrozenci tohoto znamení? V čem se liší ženy a muži narozeni ve Váhách? A jak zvládat jejich specifické charakterové vlastnosti? Koukněte na náš nový článek a dozvíte se to!




Podzimní rovnodennost – oslavte ji jako staří Keltové!
Keltové zanechali na našem území celou řadu stop, které dodnes objevují archeologové. Stejně tak se dodnes setkáváme s kulturním dědictvím této prastaré civilizace. Přečtěte si, jak staří Keltové slavili rovnodennost!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.