Home - Články - Velký podzimní tarotový horoskop 2017

Velký podzimní tarotový horoskop 2017

vloženo 18. 9. 2017
čas čtení: 8 minut

Velký podzimní tarotový horoskop 2017

Podzim se pomalu, ale jistě blíží! Chcete vědět, na co se můžete těšit a co vás nemine? Magické tarotové karty vám to prozradí!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Rytíř holí
vám ukazuje, že věci se budou vyvíjet rychle a budete mít příležitost uplatnit svoji vrozenou bojovnost a ohnivou energii, kterou jako Berani oplýváte. Na obzoru se objeví nové výzvy, které vám umožní naplno zapojit do hry svoji soutěživost, sílu a nadšení. Letošní podzim se pro vás ponese ve znamení kariéry a dravého energického postupu kupředu. Důležité přitom je, abyste v každé chvíli věděli, proč to děláte. Jaké jsou vaše cíle a motivace? To vám nejlépe pomůže setrvat na té cestě, která je pro vás nejsprávnější. Láska a rodina mohou vaším pracovním nadšením malinko trpět, protože přece jen nebudete mít tolik času se svým blízkým věnovat. Ale na druhé straně – budete cítit jejich plnou podporu a vděčnost za ni! Kdykoliv to budete potřebovat, vaši milovaní budou stát po vašem boku a pomohou vám, s čím bude potřeba. Stanou se vašimi spolubojovníky!

Býk

Karta Spravedlnost
vám věští podzim, který konečně uzavře staré záležitosti a spravedlivě je vyřeší tak, aby všechny strany byly spokojené. Ukáže se, že věci, které vypadaly jen stěží řešitelné, mají ve skutečnosti jednoduché rozuzlení. Jen to chtělo čas a určité nové informace a fakta, které vám pomohou ke správné cestě. Za to, o co jste se v posledních několika měsících intenzivně snažili, budete po zásluze odměněni – platí to nejen o práci a výplatě, ale taky doma a na poli vztahů a lásky. Stane se pro vás zadostiučiněním dovědět se, že to, co jste si potají již dlouho mysleli, nakonec i ostatní uznají za pravdivé a správné. Jedno malé nebezpečí na vás však přece jen čeká – a to v případě, že jste něco ze svých úkolů ošidili nebo se vůči někomu zachovali nečestně. Jak se říká, boží mlýny melou pomalu, ale spravedlivě, a tak můžete počítat s tím, že se opožděně dostaví patřičné následky!

Blíženci

Karta Eso mečů
vám přináší ohromné množství nových nápadů, inspirace a tvořivého zápalu. Takže letos na podzim vám nuda rozhodně nehrozí! Jako Blíženci se zajímáte o všechno kolem vás, o názory a myšlenky jiných lidí, a teď se vám naskytne hned několik velmi zajímavých možností, jak si rozšířit obzory a zapojit se do něčeho skvělého. Možná dokonce budete vůdčí osobností nějakého zájmového spolku, nebo jedním z iniciátorů jeho vzniku. Kreativita bude vaší silnou stránkou nejen ve volném čase, ale taky v práci a v neposlední řadě i doma a v rodině. Všude se ukáže vaše schopnost být člověkem, který přináší nové myšlenky, svěží vánek a nebojí se novinek. Díky své akčnosti a iniciativě budete oblíbeni všude, kde se objevíte a stanete se středobodem zajímavého a tvořivého dění. Klíčové pro úspěch je nebát se projevit se, protože i když sami si možná svými nápady nejste úplně jisti, ostatní je rozhodně ocení!



Rak
Karta Poustevník
značí, že nadcházející podzimní dny budete trávit spíš o samotě nebo ve velmi úzkém kruhu lidí, než ve velké společnosti. Může to znít jako nudná vyhlídka, ale pravda je taková, že vám to teď bude mimořádně vyhovovat a přesně takhle to potřebujete. Hlavně introvertní Raci si budou libovat, ale i ty extrovertnější Račí povahy teď trochu klidu rozhodně ocení. Po bouřlivém létě plném zážitků potřebujete trochu času a klidu všechno si utřídit a dopřát si odpočinek a čas sami pro sebe. Ve volných chvílích se raději budete jen tak sami věnovat vylepšování své domácnosti, čtení nebo třeba ručním pracím či jiným poklidným zálibám, než vyrážet do společnosti. Nezadaní Raci by měli počítat s tím, že v této situaci ještě nějaký ten měsíc zůstanou – ale není kam spěchat, nový vztah je to poslední, co teď potřebujete. Naopak si budete užívat výhod single života!

Lev

Karta Sedm mincí
slibuje, že vaše těžká práce vám přinese ovoce. Podzimní měsíce zasvětíte hlavně kariéře a vydělávání peněz. A i když zpočátku to nebude vypadat příliš optimisticky, s trochou vytrvalosti se nakonec hravě dopracujete k zajímavým úspěchům. I na osobním poli máte jisté ambice, ať už se jedná o stavbu nebo rekonstrukci bydlení, nebo uskutečnění nějakého projektu, který je pro vás tak trochu seberealizací ve vašem volném čase. Ani zde nepůjde všechno hned jako po másle, ale chce to jenom čas a vytrvalost. Jako Lvi si však umíte jít za svými cíli, takže to pro vás bude snazší, než to na první pohled může vypadat. Ve vztazích a lásce se připravte, že vás čeká tak trochu běh na dlouhé tratě, ale to není důvod k černým myšlenkám, právě naopak. Věci zkrátka potřebují uzrát, ale zásadní je, abyste neztráceli naději, motivaci a optimistickou vizi do budoucna.

Panna

Karta Čtyři meče
je příjemnou předzvěstí, že vaše hektická situace v životě se zklidní a konflikty se urovnají. Konečně si budete moct dopřát odpočinek a nechat si všechny ty události posledního období v klidu projít hlavou. Nejvíc vás potěší, že se už nebudete muset setkávat s jistou osobou nebo skupinou lidí, se kterými jste nemohli najít společnou řeč. Ne že by se našel kompromis, zas takový zázrak se prozatím nekoná, ale rozhodně bude lepší, že vám okolnosti umožní jít si navzájem z cesty. Ovšem, chvíli potrvá, než se rozvířené myšlenky ve vaší hlavě taky trochu zklidní. Protože budete mít sklon někde uvnitř sebe pořád ještě řešit minulé křivdy a uvažovat nad tím, jak byste mohli to nebo ono udělat lépe. Ale to je cesta, která nikam nevede. Zkuste to nechat plavat – je to výzva, ale bude to nejlepší, hlavně pro vás a váš šťastný život!



Váhy
Karta Síla
je pro vás výzvou! Máte šanci toho udělat opravdu hodně a zvládnout snad i nemožné. Ale pozor – nejprve musíte zvládnout sami sebe a udržet na uzdě své vášně, nálady a emoce! Vaše nitro je zdrojem nevyčerpatelné síly. Díky letnímu odpočinku se ve vás ještě více nahromadila a teď čeká na svoji chvíli. Teď už je pouze na vás, jestli se vám povede využít ji konstruktivně a nepromarníte ji na zbytečnostech. Ptáte se, co by takovou zbytečností mohlo být? V první řadě zbytečný a nikam nevedoucí milostný románek – na to se vám vyplatí dávat si pozor! Pokud jste nezadaní, zeptejte se sami sebe, jestli si po boku tohoto člověka umíte představit svoji budoucnost, a pokud si nejste jistí, raději místo takového úletu věnujte svoji vášeň třeba kariéře nebo budování domova. A pro zadané Váhy to platí ještě dvojnásob – tajná aférka vám radost nepřinese, tu najdete úplně jinde!

Štír
Karta Král mečů
vás ukazuje v situaci, kde potřebujete rozhodnost, dobré nápady a energii si je prosadit. Teď na podzim máte potenciál dostat se do vůdčí pozice, ať už v rámci nějakého pracovního projektu, v nějakých aktivitách, kterým se věnujete ve volném čase, nebo třeba i v domácnosti a rodině. Budete hrát první housle a vztahy posunete až na druhou kolej. Klíčem ke skutečnému a dlouhodobému úspěchu budou znalosti a vědomosti, ať už získané na škole, kurzu, v praxi nebo četbou jako samouk. Nezapomínejte, že k tomu, aby se vám povedly věci, do nichž se pouštíte, musíte nezbytně vlastnit jisté know-how. V opačném případě jenom zbytečně vyplýtváte energii. Nebo dokonce je i riziko, že v dobrém úmyslu něco zkazíte. A to už za trochu času stráveného četbou a shromažďováním znalostí stojí, nemyslíte?

Střelec
Karta Slunce
vám přináší nádhernou a optimistickou věštbu plnou radosti a opravdového „slunce v duši“! Letošní podzim si užijete, jak to jen půjde, a dobrou náladu budete mít na rozdávání. Stres a starosti nebudou mít šanci a všechno zvládnete s úsměvem a radostí. Energii vám bude dodávat blízkost přátel, rodiny, vaší lásky a jiných lidí, v jejichž kruhu se cítíte skvěle. Všude, kde se objevíte, vás každý rád uvidí, protože vaše vnitřní pohoda z vás bude vyzařovat na míle daleko. Povede se vám podívat se na svět tak trochu dětskýma očima – pokud sami děti máte nebo jste pravidelně ve společnosti nějakých dětí, bude pro vás ještě snazší se na tuto příjemně hravou vlnu naladit. Pochopíte tajemství, že svět není nutné vždy brát úplně vážně a dělat si ze všeho těžkou hlavu. Vždyť život je přece hra, tak proč se zbytečně trápit, když se místo toho můžete radovat!



Kozoroh

Karta Deset mincí
vám předpovídá splnění vašich snů o bohatství a materiálním dostatku! Podzim bude pro vás obecně příznivý, pohodový a spokojený, ale nejvíce ze všeho se vám bude dařit v oblasti financí. Dokonce si nebudete ani muset všechno poctivě odpracovat, ale Štěstěna vám pomůže rozmnožit si váš majetek například díky výhodné investici, dědictví, výhře nebo nečekaným odměnám navíc. Ale pozor, každá mince má dvě strany. Ptáte se, jaká už jen záludnost může být skryta za tím, když vám nic nechybí? Naplno si užijete všechno příjemné, co vám materiální hojnost nabízí, a poté si uvědomíte, že to není vždy to nejlepší pro vztahy. Nejspíš zjistíte, že někdo z vašeho okolí nebo dokonce i z rodiny vám závidí. I když to tito lidé možná neřeknou nahlas, uvědomíte si, že najednou je mezi vámi zvláštní odstup. Ale trocha nečekané velkorysosti, dárečků a pozornosti to naštěstí spraví!

Vodnář

Karta Dvě hole
naznačuje, že jste připraveni se ve svém životě posunout dál kupředu – máte k tomu všechny předpoklady a čekáte už jen na ten správný impuls, na vlnu, se kterou se budete moct svézt! A to je dobře! Ta pravá chvíle přijde již co nevidět, ale nezapomínejte, že Štěstěna přeje těm, co jsou připraveni po všech stránkách, nejen po té psychické, ale taky materiální. Zamyslete se nad tím, kam směřujete, a udělejte všechny kroky potřebné k tomu, abyste příležitost mohli využít okamžitě, když přijde. Může se jednat třeba o vyřízení nezbytných byrokratických záležitostí, dořešení finančních nebo pracovních závazků, uspořádání záležitostí v osobním životě tak, abyste byli připraveni na změnu a na nápor nových úkolů. Je velká šance, že vás čeká cestování, možná taky práce spojená s cestováním nebo dlouhodobější pobyt v zahraničí.

Ryby
Karta Svět
patří mezi nejkrásnější karty tarotu, protože znamená úspěšné uzavření jednoho životního období, radost z dosažených výsledků a splněných cílů, a velký potenciál pro nové začátky. Letošní léto pro vás bylo završením jedné zajímavé kapitoly ve vašem životě, která toho hodně přinesla, ale jste rádi, že už to máte z krku. Pro některé Ryby to může být ryze na osobní vnitřní úrovni jako psychologický posun, ale pro jiné může mít takový posun kupředu i zcela konkrétní materiální podobu. Může se jednat například o ukončení studia, změnu zaměstnání, stěhování do nového, nebo také vstup do manželství, narození potomka, nebo dokonce i o spokojený rozvod! Staré cíle se vám povedlo splnit, můžete si je odškrtnout a s novým elánem a motivací se pustit do něčeho zbrusu nového! Právě teď se totiž určuje směřování a vize do vaší další budoucnosti!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.