Home - Články - Láskohled 18.-24.9.2017

Láskohled 18.-24.9.2017

vloženo 18. 9. 2017
čas čtení: 4 minuty

Láskohled 18.-24.9.2017

Podzimní krajina je to pravé pro romantické procházky s našimi milovanými! A dvojnásob to platí pro nezadané, kteří mohou na první rande vyrazit do přírody a kochat se zbarvujícím se listím. Nebude potřeba slov, příroda to řekne za vás! Na nic nečekejte a přečtěte si nový horoskop lásky!

sdílet článek na facebooku

Beran
Okouzlíte někoho nejen svým zevnějškem, ale hlavně svou bezprostřední komunikací a příjemným vystupováním. A také úsměvem! Přesně to namíří Amorovy šípy tím nejsprávnějším směrem.

Býk
Budete se snažit budovat ve stávajícím vztahu harmonii a lásku, máte dojem, že obojí schází. Nový vztah se vám bude zdát v pořádku. Pokud jej teprve hledáte, můžete být úspěšní.

Blíženci
V milostné sféře se nebude dařit tak, jak byste si přáli. S partnerem sem tam nějaké zajiskření a náznak citů, jinak klid. Ani příležitostí k seznámení tentokrát mnoho nebude.

Rak
Hlavně nezadaní mají před sebou vynikající týden! Možnost k seznámení najdete skoro všude, kam vkročíte. Výjimkou není ani nejbližší okolí. Hlavně se nezapomeňte mile usmívat.



Lev
Bude se vám dařit okouzlovat lidi na potkání. Takže šance na seznámení a flirt jsou velké! V dlouhodobých vztazích zaznamenáte nárůst vášně a vzájemné přitažlivosti. Užijte si to!

Panna
Na prvním místě vás bude zajímat flirtování, šanci na nalezení pravé lásky ale dostanou i romanticky založené osoby. Zadaní jedinci pak mohou čekat příjemné okamžiky s partnerem.

Váhy
Dost vás bude zajímat váš vzhled a možnosti jeho vylepšení. I když to nemáte zapotřebí, budete se v tomto ohledu snažit. Opačné pohlaví bude okouzleno, proto čekejte příliv zájmu.

Štír
Dostanete od planet jako dar řadu příležitostí k seznámení, na vlnách harmonie se povezete i v manželství a dlouhodobých vztazích. Láska může vzniknout i z dlouhodobého přátelství.



Střelec
Můžete očekávat splnění i těch nejtajnějších přání. Zažijete kopec romantiky a spoustu vášně. To jsou dary planet, které vám nejen v tomto týdnu, ale po celý měsíc hodně přejí.

Kozoroh

Hodně s vámi bude lomcovat touha po vášnivých prožitcích. A nebude se vám chtít na nic čekat, své sny hodláte převést do reality co nejdříve. Máte k tomu velkou podporu planet.

Vodnář

Ve vztazích a milostné sféře vůbec budete muset prokázat psychickou odolnost a pořádnou dávku tolerance. Na druhou stranu se můžete i seznámit a přijdou šance na hezké chvilky.

Ryby

Partner vám poleze na nervy a on to bude cítit stejně, takže to bude tento týden vzájemné. Hledání lásky u nezadaných bude spíše vlažné, takže větší úspěch vůbec není zaručen.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.