Home - Články - Týdenní Astrohled 18.-24.9.2017

Týdenní Astrohled 18.-24.9.2017

vloženo 16. 9. 2017
čas čtení: 4 minuty

Týdenní Astrohled 18.-24.9.2017

Září už je v plném proudu! Školáci už si vyhřáli místa v lavicích, počasí už není letní a v přírodě pomalu nastupují podzimní barvy. Jak barevný, nebo naopak šedivý bude váš život? To vám odhalí nový týdenní horoskop!

sdílet článek na facebooku

Beran
Čeká vás ideální čas pro nalezení nových zdrojů financí. Pomůže vám vaše skvělá intuice a instinkt pro obchod. Můžete začít i s vlastním podnikáním. Prožijete řadu zajímavých setkání s milými lidmi, která položí základ pro dlouhodobá přátelství.

Býk
Situace na všech frontách bude v tomto týdnu víceméně stabilní. Některé dny budou nabité, jiné zase neuvěřitelně klidné, až ospalé. Nějaký ten vzruch můžete očekávat v domácím sektoru. Se vším si ale hravě poradíte, umíte vracet harmonii do událostí.

Blíženci
Popravdě, nebude to tentokrát moc potěšující týden. Přinese málo vysloveně pozitivních událostí, navíc jste kvůli vlivu planet poněkud přecitlivělí a taky vztahovační. Naštěstí jste znamení, které se dokáže přes nepříjemnosti poměrně snadno přenést.

Rak
Díky dostatku energie a sebevědomí máte i dost odvahy. Neschází vám ani bystrý odhad a spousta kreativity. To je skvělá kombinace pro velký úspěch na všech frontách. Buďte ve střehu, abyste nepřišli o jedinou příležitost! Těch rozhodně nebude málo.



Lev
Ovládnete komunikaci v mluvené i písemné formě a vzbudíte zájem mnoha důležitých a vlivných lidí. Po finanční stránce se vám bude dařit a zvažujete, co si dopřát. Nezapomínejte více se věnovat rodině, v návalu práce a dalších zájmů ji zanedbáváte.

Panna
V práci čekejte hektické tempo, které vám ale celkem vyhovuje. Vaše intuice je na výši, takže spolehlivě přijdete i na netradiční možnosti přivýdělku. Prožíváte ideální čas pro nalezení nových finančních zdrojů. Nic vám nebrání začít s podnikáním.

Váhy
Hodně zážitků na všech frontách, trocha napětí i nečekaná překvapení. V tomto týdnu o ně rozhodně nebude nouze. Planety radí, abyste zachovali klid. Nepřehánějte to s radostí ani vztekem. Přehnané emoce jakéhokoliv druhu vás totiž nyní vysilují.

Štír

Zřejmě vám v tomto týdnu hned tak něco radost ze života nezkalí. Daří se vám skvěle po celé září a nebude to jiném ani v těchto sedmi dnech. Vlastně není nic, na co byste si mohli stěžovat a tak využijte naplno mimořádný potenciál skvělého období.



Střelec
Můžete si užívat krásy života. Finance vám nescházejí, v lásce prožíváte harmonické období a v práci se vám daří. Tento týden vás obdaruje pořádnou dávkou optimismu, který budete šířit všude, kam přijdete. Jste hodně vysoko v žebříčku popularity.

Kozoroh

V tomto týdnu se rozhodně nebudete nudit. Určité zrychlení pocítíte ve všech oblastech. Hvězdy se postarají o pravidelnou dodávku nevšedních událostí a je jenom na vás, zda si nenecháte proklouznout mezi prsty zajímavé příležitosti, milí Kozorozi.

Vodnář

Tento týden se bude podobat zatěžkávací zkoušce. Dobrou zprávou je, že to zvládnete a také to, že od příštího měsíce bude lépe. Jde už jen o pár dnů. Některé následující dny budou zkrátka o zatínání zubů a silné nervové soustavě. Dýchejte zhluboka!

Ryby
Jedinou oblastí, kde se vám bude v tomto týdnu dařit, je práce. Na ostatních frontách to bude poněkud vysilující boj, ale máte dostatek síly, abyste to zvládli. Oporou vám budou vaši blízcí, ke kterým budete mimochodem někdy dost nespravedliví.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.