Home - Články - Týdenní čínský 18. - 24.9.2017

Týdenní čínský 18. - 24.9.2017

vloženo 15. 9. 2017
čas čtení: 3 minuty

Týdenní čínský 18. - 24.9.2017

Mnoha z vás přinese tento týden tolik úžasných zážitků, až se vám z toho zatočí hlava! Zrozenci některých znamení budou mít naopak pocit, že hned v pondělí vstali špatnou nohou napřed. Ale každý den bude trochu jiný, takže není důvod věšet hlavu! Přesvědčte se sami, co vás všechno čeká!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Předposlední zářijový týden se soustřeďte na mezilidské vztahy. Z vesmíru k vám proudí obrovské množství energie a planetární souputníci zesilují sex-appeal i charisma. Byla by škoda promeškat šanci k seznámení i získání lepší pracovní… ČTĚTE VÍCE!

Buvol

Milí Buvoli, nadcházející týden vám dá ochutnat ty nejsladší plody, ale občas mezi nimi objevíte i nějaké nepříliš chutné sousto. Horší chvíle očekávejte v komunikaci. Ta je poněkud těžkopádná, špatně chápete nejasné narážky okolí a ve vztahu se… ČTĚTE VÍCE!

Tygr

Vývoj nadcházejících dní máte, milí Tygři, ve svých rukách. Pokud neodmítnete nabízenou pomoc ze strany přátel či rodiny, můžete se těšit na příjemný čas. Nejnáročnějším dnem bude hned pondělí, které zkouší vaši trpělivost a … ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Tři, dva, jedna, tedˇ! S velkou grácií odstartujete předposlední zářijový týden. Vystřelíte jako opravdoví Zajíci a hned v pondělí zlepšíte svůj život o desítky procent. Daří se vám snad ve všech oblastech. S drahou polovičkou zažíváte dokonalé… ČTĚTE VÍCE!



Drak

Jestli se těšíte na změnu stereotypu, pak pro vás tento týden symbolizuje vysvobození. Od pondělí do neděle vesmír přichystal změť událostí, která naruší běžný chod v zaměstnání i na domácí půdě. Netřeba se obávat, máte hvězdné … ČTĚTE VÍCE!

Had
Zrozenci Hada mají rádi své jisté, proto se jim další zářijové dny strefí do vkusu. Hvězdy směřují vaše myšlení k materiálnímu zajištění do budoucna. Nabízí jedinečnou možnost, díky níž byste si nemuseli lámat hlavu s nedostatkem… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Kroky zrozenců Koně jsou momentálně řízeny výhradně rozumem. Emoce jdou stranou a vy si všímáte pouze praktických záležitostí. V domácnosti se věnujete nejrůznějším opravám a své schopnosti uplatníte i při řešení školních úloh s… ČTĚTE VÍCE!

Koza

Na začátku tohoto týdne počítejte bohužel s tím, že Murphyho zákony budou fungovat na výbornou. S hvězdnou nepřízní nepohnete, ať se snažíte sebevíc. Přijměte ji jako fakt a všechny omluvy i opravy nechte na druhou polovinu týdne. Největší… ČTĚTE VÍCE!



Opice
Milé Opice, nadcházející zářijové dny vás vynesou do oblak. Máte pocit, jako by se kolem vás odehrávalo něco mystického. Setkáváte se s inspirativními lidmi, což pro nezadané věstí možnost nové lásky. Ani Opice ve vztahu nečeká… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Zrozencům Kohouta se zdá, že do nového týdne vkročili špatnou nohou. Na domácí půdě to vře a rodina od vás neustále něco potřebuje. Naštěstí v zaměstnání budete mít nezvykle klidný čas. Utečte za aktivitou, která je vám milá, nebo se obrňte… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Další zářijový týden nabízí zrozencům Psa tolik příležitostí, až se jim z toho může zatočit hlava. Naštěstí vás vesmír dopuje ï pořádnou dávkou energie. Před žádnou nabídkou se proto nezastavíte, a to platí v zaměstnání i lásce! Zvládáte budovaČTĚTE VÍCE!

Vepř
Milí Vepři, pracovní část týdne vám sice nepřidává mnoho důvodů k úsměvu, ale vězte, že se to před víkendem změní. Největší zádrhel hlásí rodinná půda, na níž máte pocit, jako by příbuzní byli slepí a hluší k vašim přáním aČTĚTE VÍCE!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.