Home - Články - Láskohled 18.-24.9.2017

Láskohled 18.-24.9.2017

vloženo 18. 9. 2017
čas čtení: 4 minuty

Láskohled 18.-24.9.2017

Podzimní krajina je to pravé pro romantické procházky s našimi milovanými! A dvojnásob to platí pro nezadané, kteří mohou na první rande vyrazit do přírody a kochat se zbarvujícím se listím. Nebude potřeba slov, příroda to řekne za vás! Na nic nečekejte a přečtěte si nový horoskop lásky!

sdílet článek na facebooku

Beran
Okouzlíte někoho nejen svým zevnějškem, ale hlavně svou bezprostřední komunikací a příjemným vystupováním. A také úsměvem! Přesně to namíří Amorovy šípy tím nejsprávnějším směrem.

Býk
Budete se snažit budovat ve stávajícím vztahu harmonii a lásku, máte dojem, že obojí schází. Nový vztah se vám bude zdát v pořádku. Pokud jej teprve hledáte, můžete být úspěšní.

Blíženci
V milostné sféře se nebude dařit tak, jak byste si přáli. S partnerem sem tam nějaké zajiskření a náznak citů, jinak klid. Ani příležitostí k seznámení tentokrát mnoho nebude.

Rak
Hlavně nezadaní mají před sebou vynikající týden! Možnost k seznámení najdete skoro všude, kam vkročíte. Výjimkou není ani nejbližší okolí. Hlavně se nezapomeňte mile usmívat.



Lev
Bude se vám dařit okouzlovat lidi na potkání. Takže šance na seznámení a flirt jsou velké! V dlouhodobých vztazích zaznamenáte nárůst vášně a vzájemné přitažlivosti. Užijte si to!

Panna
Na prvním místě vás bude zajímat flirtování, šanci na nalezení pravé lásky ale dostanou i romanticky založené osoby. Zadaní jedinci pak mohou čekat příjemné okamžiky s partnerem.

Váhy
Dost vás bude zajímat váš vzhled a možnosti jeho vylepšení. I když to nemáte zapotřebí, budete se v tomto ohledu snažit. Opačné pohlaví bude okouzleno, proto čekejte příliv zájmu.

Štír
Dostanete od planet jako dar řadu příležitostí k seznámení, na vlnách harmonie se povezete i v manželství a dlouhodobých vztazích. Láska může vzniknout i z dlouhodobého přátelství.



Střelec
Můžete očekávat splnění i těch nejtajnějších přání. Zažijete kopec romantiky a spoustu vášně. To jsou dary planet, které vám nejen v tomto týdnu, ale po celý měsíc hodně přejí.

Kozoroh

Hodně s vámi bude lomcovat touha po vášnivých prožitcích. A nebude se vám chtít na nic čekat, své sny hodláte převést do reality co nejdříve. Máte k tomu velkou podporu planet.

Vodnář

Ve vztazích a milostné sféře vůbec budete muset prokázat psychickou odolnost a pořádnou dávku tolerance. Na druhou stranu se můžete i seznámit a přijdou šance na hezké chvilky.

Ryby

Partner vám poleze na nervy a on to bude cítit stejně, takže to bude tento týden vzájemné. Hledání lásky u nezadaných bude spíše vlažné, takže větší úspěch vůbec není zaručen.

Autor článku

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.