Home - Články - Týdenní čínský 25.9-1.10.2017

Týdenní čínský 25.9-1.10.2017

vloženo 23. 9. 2017
čas čtení: 3 minuty

Týdenní čínský 25.9-1.10.2017

Konfucius říkával, že jediná omezení, která v lidských životech existují, si klademe my sami. Nenechte se ničím omezovat a dobře se na nový týden připravte s novým čínským horoskopem! Dozvíte se v něm, jak na tom budete po zdravotní i profesní stránce nebo jak se vám bude dařit v lásce!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Poslední zářijové dny charakterizuje příjemný stereotyp. Od pondělí do pátku budete mít díky vesmírné přízni dostatek sil pro své profesní plány. Žádný termín vás nezastihne nepřipravené. Práce beze stresu je po náročném… ČTĚTE VÍCE!

Buvol

Milí Buvoli, v posledním zářijovém týdnu se necháte kolébat na poklidných vlnách. Vesmírní velikáni si naordinovali siestu, a tak máte i vy možnost zastavit se a nabrat nové síly. Přemýšlejte nad svými kroky do budoucna, vyrazte za… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Nejšťastnější okamžiky zažijete v tomto týdnu díky ratolestem nebo mladším příbuzným. Ti vám budou dodávat optimismus ve chvíli, kdy byste do toho nejraději hodili vidle. V zaměstnání se kazí vše, co se dá. Navíc drhne… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Milí Zajíci, vězte, že nadcházející týden slibuje jednu z nejlepších konstelací v roce! Vesmír vám sešle jedinečné příležitosti, jaké se nebudou hned tak opakovat. V zaměstnání můžete postoupit na lépe placenou pozici, nebo přejít… ČTĚTE VÍCE!



Drak

V nadcházejícím týdnu drží nad zrozenci Draka ochranu samo Slunce. Jeho hřejivé paprsky uhladí všechno, co se vám v uplynulých týdnech nepovedlo. Události se dají samy do pohybu, což může být kamenem úrazu. Máte chuť jen lenošit a… ČTĚTE VÍCE!

Had

Ačkoliv je podzim v plném proudu, zrozenci Hada se cítí jako znovuzrození. Z vesmíru k vám proudí obrovské množství energie, díky níž se točíte za každou příležitostí. V rozšiřování obzorů vám nic nebrání. Ať jde o lásku, práci… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Milí Koně, nemusíte se bát, že by po úspěšném týdnu přišla nepříjemná změna. Štěstěna stále stojí po vašem boku a garantuje úspěšný závěr měsíce. Na domácí půdě se radujete z harmonické atmosféry a ani profesní sféra… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Poslední zářijové týdny v sobě skrývají výbornou náladu i spoustu energie. Zdravotní neduhy se významně zlepší, nebo dokonce zmizí úplně. Rázem se vám pracuje s lehkostí. Rozproudí se také komunikace. S druhými lidmi dokážete… ČTĚTE VÍCE!



Opice
Zrozenci Opice nepatří mezi lenivá znamení, která by si stěžovala na nedostatek vitality. Přesto i jim tento týden do vínku ještě přilije. Radost ze života z vás prýští do širokého okolí. Budete se radovat z každé maličkosti a… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Devízou týdne bude pro zrozence Kohouta komunikace. Ať se ocitnete v jakkoliv prekérní situaci, díky správným slovům z ní dokážete rychle vybruslit. Žádné nepříjemnosti se naštěstí na obloze nezrcadlí. Zároveň to ale… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Zrozenci Psa patří mezi věrná rodinná stvoření. Bohužel tento týden dostanou od svých příbuzných spíš za uši. Vinou nepříznivé konstelace vládne na domácím poli bezdůvodně napjatá atmosféra. Nezvykle tedy budete utíkat… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Náročné období se konečně chýlí ke konci a Vepři se mohou těšit na týden, kdy se blýská na lepší časy. Přes týden se vám výborně daří ve finančních otázkách. Výhodnou nabídku poznáte na sto honů a nenecháte si ji… ČTĚTE VÍCE!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.