Home - Články - Velký tarotový horoskop na školní rok 2017/2018

Velký tarotový horoskop na školní rok 2017/2018

vloženo 26. 9. 2017
čas čtení: 10 minut

Velký tarotový horoskop na školní rok 2017/2018

Školní rok se hezky rozeběhl a jistě vás zajímá, jak si v něm povedou vaše děti, nebo jak se při studiu povede vám. Tarotové karty prozradí, na co se můžete letos těšit a na co si dát pozor!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Dvě mince
je poslem změn a vzrušujících novinek! Nastal čas zkusit něco nového, přihlásit se třeba na nějaký kurz, který vás vždy lákal, ale mysleli jste si, že na to nemáte schopnosti. Opak je pravdou! Studijní stereotyp vás bude v tomto školním roce ubíjet více než doposud, proto využijte každou příležitost, jak si zpestřit náplň studia a snažte se věnovat co možno nejvíce novým a nevyzkoušeným věcem. Jak si je vybrat? Důvěřujte osudu, a pokud třeba náhodou zahlédnete nějaký inzerát a zaujme vás, nejspíš to znamená, že to máte zkusit! Jako rodič školáka narozeného ve znamení Berana ho letos přihlaste na nějaký nový a neobvyklý kroužek, bude ho to bavit a možná se právě v této aktivitě opravdu najde! Naslouchejte jeho přáním a budete mít vyhráno!

Býk
Karta Rytíř pohárů
znamená, že k dosažení studijních výsledků bude klíčová postava dobrého a laskavého učitele. Vaše ratolesti ve znamení Býka si nejvíce oblíbí ty předměty, kde mají nejhodnější a nejvstřícnější učitele. Naopak v těch předmětech, kde jsou učitelé přísní, si budou děti Býci vyžadovat hodně pochval ze strany rodičů. Podobné to bude i u dospělých Býků, kteří studují – pokud vám nebude lektor sympatický, raději zkuste pokud možno přestoupit jinam, protože to může sehrávat zásadní roli v tom, jak se vám bude dařit. Nepodceňujte tedy sympatie k učiteli! Obecně se bude Býkům letos více dařit v humanitních předmětech než v přírodovědných, ale důležitější často bude celkový pocit a lidé kolem, než učivo a jeho obsah jako takové.

Blíženci

Karta Dvě hole
ukazuje odhodlání a připravenost posunout se kupředu. Žáci a studenti ve znamení Blíženců začali nový školní rok odpočatí a plní touhy dovídat se nové věci a rozšiřovat si obzory. Jako Blíženci máte teď motivaci ke studiu silnou jako již dávno ne, a byla by škoda toho nevyužít. Rodiče malých Blíženců by měli podporovat všechny jejich snahy se něco nového učit, nejen ve škole a zájmových kroužcích, ale také pořízením naučných knížek, dokumentárními videy a podobně. To všechno se dřív nebo později zúročí i na jejich studijních výsledcích. Pro dospělé v tomto znamení je teď ideální doba přihlásit se na nějaký nový kurz a rozšířit si své dovednosti a znalosti, třeba i v úplně novém oboru. Perspektivní může být zejména studium cizích jazyků!



Rak
Karta Pět mečů
prozrazuje, že jako studenti a žáci letos velmi rádi využijete každou možnost, jak si svůj postup po vzdělávacím žebříčku trochu usnadnit! Vždyť je tak lákavé umět trochu „obejít“ pravidla a pomoct si nepovolenými prostředky v testech a při zkouškách. Účel světí prostředky! Možná z toho budete mít trochu výčitky svědomí, ale konec konců, pokud to funguje, karty říkají, že můžete i trochu přimhouřit oko! Hlavně pokud si tak vy jako studenti nebo vaše školní dítko narozené v Raku ušetříte spoustu hodin zbytečného biflování učiva, které vám v praktickém životě bude k ničemu. Tím nechceme nikoho navádět na zlé chodníčky, ale když už se taková příležitost naskytne a nejedná se o nic příliš důležitého, třeba to lze čas od času tolerovat…

Lev
Karta Pět holí
znamená, že ve škole se budou letos Lvi potýkat s nějakými spory a konflikty. Může se jednat o neshody se spolužáky, neoblíbenost u někoho z učitelů, nebo něco podobného. To může způsobit dočasné zhoršení studijních výsledků, ale bude to čistě jen otázka osobních vztahů, nikoliv nedostatků schopností a talentu. Právě naopak, v některých případech může dokonce sehrávat roli závist, že mladý Lvíček je až příliš šikovný a schopný, takže mu někdo bude házet klacky pod nohy! Rodiče dětí ve Lvu by se měli snažit podobné případy včas odhalit a řešit například rozhovorem s učitelem. Dospělí studenti Lvi zas budou potřebovat pevnou vůli a sebedůvěru, aby uměli rozlišit, že na příčině není ani náhodou jejich nedostatek schopností, ale spíš jen to, že si osobně s někým zkrátka „nesedli“.

Panna

Karta Poustevník
vypovídá o samotě – v tomto případě se jedná hlavně o samostatnou práci a samostudium! V letošním roce bude právě schopnost věnovat se něčemu cílevědomě i o samotě, bez neustálého vedení a dohledu, klíčová pro všechny Panny při dosahování studijních úspěchů. Budete potřebovat vnitřní motivaci a touhu po vědění, musíte se zkrátka chtít učit a vzdělávat bez ohledu na dosažené známky, diplomy a další podobné odměny. Obsah bude důležitější než forma, proto když se chcete něco nového naučit, nebo vaše dítko prahne po znalostech, na které neexistuje ve vašem okolí žádný dostupný kurz, neváhejte a spolehněte se na učebnice pro samouky, instruktážní knížky a videa a podobně. Je velmi pravděpodobné, že tyto znalosti nakonec ve své kariéře využijete mnohem lépe než ty školní, a to už stojí za to!



Váhy
Karta Šest holí
je příslibem velkých úspěchů a zdaru! Tento školní rok bude Váhám opravdu přát a okolnosti vám umožní projevit jen to nejlepší z vašich schopností a talentů. Budete mít štěstí na učitele, kteří uvidí váš potenciál a umožní vám ho naplno rozvíjet. To samozřejmě povede nejen k vnitřnímu růstu a zdokonalování, ale budete se pak moct pochlubit i skvělými známkami, přijetím na prestižní střední nebo vysokou školu, na zajímavou stáž do zahraničí nebo třeba červeným vysokoškolským diplomem! Žáci i studenti narozeni ve Váhách budou letos průbojní a nebude jim chybět dostatek zdravého sebevědomí, takže snadno zazáří zkrátka všude! Nejvíce energie se vám však vyplatí investovat do těch předmětů a tematických okruhů, které máte potenciál dál zúročit ve své kariéře!

Štír
Karta Čtyři meče
vám věští období klidu a možností si trochu odpočinout. Předchozí školní rok byl pro vás nebo vaše dítko-Štíra pravděpodobně hodně náročný, hektický a namáhavý. Kromě vysokých studijních požadavků jste se zřejmě museli vypořádat i s nějakými potížemi osobního charakteru, jako například se špatným vztahem s nesympatickým učitelem. Září pro vás tím pádem znamenalo obavu, že se tyto komplikace opět zopakují. Dobrá zpráva je – ne, nebudou se opakovat, konečně se dočkáte zaslouženého klidu! Malí Štíři si budou moct letos konečně bez zbytečného školního stresu užívat radosti dětství, ti starší zas vychutnávat lákadla studentského života. Studium jako takové půjde sice trochu stranou, vaše výsledky možná nebudou stoprocentní, ale pořád to bude lepší průměr, takže není důvod se s tím trápit!

Střelec
Karta Eso mincí
předpovídá Střelcům velmi úspěšný školní nebo akademický rok – od prvňáčků až po vysokoškoláky nebo ty, kdo si doplňují vzdělání v nějakém kurzu. Důležité bude zejména to, že vaše školní úspěchy vám přímo a rychle pomohou i v praktickém životě a budete je moct okamžitě zúročit ve své kariéře! Naučili jste se základy cizího jazyka? Velmi rychle se objeví pracovní příležitost, kde je využijete a zdokonalíte. Udělali jste si řidičák? Okamžitě dostanete v práci možnost řídit! Přihlásili jste své dítě ve znamení Střelce na kurz hry na kytaru? Možná již co nevidět začne hrát v kapele, se kterou sklidí úspěchy! Užitečnost vzdělání bude velkou motivací k tomu se dál snažit a postupovat kupředu. A dobré známky pak už budou jen příjemným bonusem navíc k tomu!



Kozoroh
Karta Král mečů
ukazuje, že jako žáci nebo studenti budete potřebovat rozhodnost, cílevědomost a ambicióznost. Právě díky těmto vlastnostem, které má naštěstí většina Kozorohů vrozené, se zvládnete přenést přes všechny překážky a dopracovat se k postupu, který jste si vysnili. Pokud vaši ratolest narozenou v Kozorohu škola nebaví a nemá chuť se učit, nejspíš zabere nějaký větší cíl jako motivace – například že pokud bude mít jedničky z matematiky, bude moct později dělat své vysněné povolání! Podobné pravidlo platí pro všechny studující Kozorohy bez ohledu na věk – když se zaměříte na své cíle, bude se vám mnohem příjemněji biflovat nudné učivo na složité zkoušky! Klíčem k úspěchům je pevná vůle a nedělat si nic z drobných dílčích nezdarů, které možná mají sloužit pouze jako výzvy, abyste nepolevovali ve svém snažení a ukázali co ve vás je!

Vodnář

Karta Tři mince
vám letos přinese významné dílčí úspěchy, které budou povzbuzením do dalšího studia. Může to být například úspěšné ukončení jednoho stupně vzdělávání a postup do dalšího, může to být výhra v nějaké soutěži, která vás bude motivovat k dalšímu zlepšování. Vaše studijní úspěchy vám mohou dokonce přinést i finanční motivaci v podobě prospěchového stipendia. Budete z těchto odměn mít radost, ale zároveň nesmíte zapomínat, že ještě ani zdaleka nejste v cíli – zkrátka neusínejte na vavřínech! Podmínky budou příznivé a budete mít možnost vydat ze sebe to nejlepší co ve vás je, využít svůj talent a ukázat své schopnosti. Pro děti Vodnáře platí to samé, co pro dospělé studenty – až na tu výjimku, že roli motivátorů mohou hrát i rodiče, například když odmění dobré známky třeba zvýšením kapesného!

Ryby

Karta Sedm holí
ukazuje, že vaše studijní dráha v letošním roce bude chvílemi trochu trnitá a neobejde se bez překážek. Studenti i malí školáci ve znamení Ryb budou potřebovat jistou dávku odhodlání a bojovnosti, aby mohli naplno projevit své schopnosti a ukázat to dobré, co v nich je. Nejspíš se setkáte s učiteli, kteří nebudou mít zrovna pochopení pro váš způsob projevu, budou třeba lpět na nějakých zbytečných pravidlech a postupech, které se pro vás nebo pro vaše dítě v Rybách ukáží jako nefunkční. Zde pomůže vytrvalost a hledání alternativ – rozhodně to nevzdávejte, problém není ve vás, ale v nepříznivé shodě okolností, která je zkouškou vaší vytrvalosti. Když to budete mít na paměti, dopracujete se nakonec ještě k výraznějším úspěchům, než jste původně čekali! Hlavně si nenechejte vzít své sebevědomí!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.