Home - Články - Týdenní Astrohled 2.-8.10.2017

Týdenní Astrohled 2.-8.10.2017

vloženo 29. 9. 2017
čas čtení: 4 minuty

Týdenní Astrohled 2.-8.10.2017

Nejspíš tomu ani nebudete chtít věřit, ale už nám začal říjen! Čas nám opravdu utíká, takže jej musíme co nejlépe využít. V novém týdenním horoskopu se dozvíte, co vás čeká! A nebojte se, vždycky je něco, nač se těšit a z čeho mít radost!

sdílet článek na facebooku

Beran
V tomto týdnu se budete často cítit rozmrzelí, protože věci nepůjdou tak, jak byste si přáli a jak jste zvyklí. Budete zápolit i s financemi. V rodině to bude často skřípat a nevyhnete se výměnám názorů kvůli malichernostem. Vy to však ustojíte!

Býk
V zaměstnání se díky událostem tohoto týdne můžete posunout o kus dále, jste totiž vynikající a pilní pracanti. Neschází vám navíc patřičně kreativní přístup. Finanční sféra je v naprostém pořádku a můžete se těšit i na příjemné chvíle s rodinou.

Blíženci

Čeká vás pohodový týden na všech frontách. Budete se posouvat vpřed a podaří se vám vyřešit i věci, které jste dlouho drželi tzv. pod pokličkou. V práci jste neúnavní, v rodině a mezi přáteli nositeli optimistické atmosféry. Co víc si můžete přát?

Rak
Tento týden bude mít pomalejší a zádumčivější tempo. Čeká vás hodně přemýšlení i přehodnocování spousty záležitostí. Od splínu vám určitě pomůže práce nebo pobyt v přírodě. Finanční stránka také nebude nejveselejší, ale určitě nepůjde o žádné drama.



Lev
Zkvalitnění vztahu s vaší rodinou a také prohloubení pouta s partnerem jsou důležitá témata tohoto týdne. V pracovní oblasti předvedete všem, že jste pracovník, se kterým je třeba počítat. Finance vás netrápí a své blízké budete proto doslova hýčkat.

Panna

Všechno, na co si vzpomenete, se vám podaří. Energie i nadšení máte na rozdávání a máte chuť na rozjezd spousty nových věcí. S rodinou vycházíte naprosto dokonale a peníze opravdu počítat nemusíte. Využijte naplno skvělých dní, které vás čekají!

Váhy
V oblasti kariéry pro vás nebudou existovat žádné překážky. Půjdete si za svým se vší rozhodností. Finanční situace je docela růžová a nemusíte si kvůli penězům dělat starosti. V rodině vše klape. Zkuste jen krotit svou netrpělivost, vyplatí se to!

Štír

Energie a naladění tohoto týdne jsou docela proměnlivé. Budete se snažit dosáhnout na své sny, ale zároveň se budete zabývat i hodně hlubokými myšlenkami. Najdete pochopení u vaší rodiny a partnera. Možná přijde zajímavá nabídka na změnu zaměstnání.



Střelec
V tomto týdnu se budete zabývat věcmi z jiných perspektiv, než jste zvyklí. Obohatí vás to o nové myšlenky, které můžete využít zejména k vlastnímu rozvoji. Sice se budete muset často dost ovládat, zejména doma a v práci, ale zvládnete to dobře.

Kozoroh

Objeví se před vámi nové příležitosti v různých oblastech. Než se do něčeho pustíte, bude potřeba zvážit okolnosti a hlavně zjistit podmínky. Komunikace s lidmi vás nesmírně obohatí a přinese kromě spousty nových informací i změnu pohledu na život.

Vodnář
V centru vašeho zájmu bude tento týden především vaše rodina. Ostatně, i planety radí, abyste se zaměřili právě na tuto oblast. Máte totiž co dohánět a vylepšovat. V práci se vám bude dařit a také na poli financí si nyní vedete opravdu dost dobře.

Ryby

Rodina a váš vnitřní svět! To je to, oč půjde v tomto týdnu především. Budete se snažit vycházet s okolím jinak, než dosud a nalézání nových cest vás bude bavit. Asi vás potrápí omezené finance a občas neudržíte nervy na uzdě, ale to se přece stává.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.