Home - Články - Láskohled 2.10.-8.10.2017

Láskohled 2.10.-8.10.2017

vloženo 30. 9. 2017
čas čtení: 4 minuty

Láskohled 2.10.-8.10.2017

Začal nám říjen a žijeme naplno podzimem. Čím se nejlépe zahřát v sychravém počasí? No přece láskou! Určitě chcete vědět, jestli se vám ve vztahu bude dařit, nebo jestli potkáte novou lásku. Nový láskohled vám napoví!
sdílet článek na facebooku

Beran
Tento týden přinese touhu po romantických zážitcích, ale bude to spíše o klidu v partnerském vztahu a hledání lásky u nezadaných. Planety zkrátka teď poněkud sabotují vaše úsilí.

Býk

S partnerem si užíváte příjemné období bez konfliktů. Hledáte si k sobě ještě přímější cesty, než jindy. Nezadaní budou mít k nalezení nové lásky o něco menší šance, než jindy.

Blíženci
V tomto týdnu si užijete souznění s partnerem. V klidu vyřešíte i důležité věci ohledně vašeho vztahu. Nezadaní se mohou těšit na první náznaky úspěchu u hodně zajímavé osoby.

Rak
Tak trochu nevíte, co vlastně chcete. V těchto sedmi dnech budete spíše toužit po klidu. Toho se vám dostane tolik, až vám to nebude milé. Na nezadané se však může usmát štěstí.



Lev
Budete plně zaměstnáni prohlubováním vašeho stávajícího vztahu. Možná se bude mluvit i o založení rodiny. Nezadaní jedinci budou mít velkou šanci na seznámení se s novou láskou.

Panna

I když svého partnera zahrnujete pozorností a láskou, často chcete být tím, kdo o všem rozhoduje a vnucujete mu své názory. Tento týden to bude hodně časté. Zkuste se proto krotit!

Váhy
Je správný čas na užívání slásky, radujte se ze svého vztahu a zahrňte partnera láskou. Budete ale přemýšlet i o tom, co pro vás váš vztah znamená. Nezadaní musí vyvinout úsilí!

Štír
V tomto týdnu budete s partnerem hodně komunikovat a probírat řadu věcí. Nezadaní budou nejspíš hodně randit, ale často s nevalným výsledkem. Nezoufejte a pokoušejte štěstí dál.



Střelec
Láska a milostné vztahy vůbec. To bude v tomto týdnu dost složitá oblast. Odhoďte vztahovačnost a buďte více chápaví a tolerantní, nemusí to být vůbec tak náročné, jak se zdá.

Kozoroh

V lásce budete hodně přemýšlet a snažit se partnera více pochopit. Tento týden však bude bohatý i na příležitosti k hádkám, které se budete snažit ustát. Povedete si docela dobře.

Vodnář
Váš osobní magnetismus nyní podtrhují planety. Nezadaní se kvůli obdivu okolí nebudou chtít vzdát své svobody, takže se budou pouštět spíše do žhavých románků, než vážných vztahů.

Ryby

Ve vašem vztahu to bude nyní jako na houpačce. Budou se střídat něžné chvíle plné pochopení s podezíráním. Nezadaní mohou narazit na novou lásku. Zrovna když to nejméně čekají.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.