Home - Články - Jak využít energii úplňku k obnovení vztahu

Jak využít energii úplňku k obnovení vztahu

vloženo 7. 8. 2017
čas čtení: 4 minuty

Jak využít energii úplňku k obnovení vztahu

Úplněk má čarovnou moc. Ovlivňuje lidské tělo a jeho psychické rozpoložení. Někteří jedinci jsou nervózní a podráždění, ale faktem je, že máme při úplňku chuť uskutečnit něco ojedinělého až romantického. Úplněk je jako stvořený pro seznamování, odpouštění i usmiřování. Podívejme se, jak to mají s obnovováním vztahu, který spěje k rozchodu jednotlivá znamení úplňku. Síla luny hraje v této tragikomedii hlavní roli.

sdílet článek na facebooku

Úplněk v Beranu
Luna v Beranu není pro udobřování nejvhodnější, protože vyzývá k novým aktivitám a pohledům do budoucnosti. Lidé mohou být sobečtí a bezohlední. Dalo by se říci, že je tento úplněk výhodný pro navazování nových známostí. Pociťujeme příliv nové energie, soutěživost a sexuální přitažlivost.

Úplněk v Býku
Nastane-li luna v Býku, usmiřování se bude točit kolem financí, hmotných statků a dětí. Úplněk v Býku je silně citově motivován, proto mohou být mnozí jedinci zatvrzelí, hádaví, deprimovaní a nechtějí se vzdát dosaženého komfortu. Nutno říci, že malinká naděje na smír tu je, ale luna v Býku přeje také láskám na jednu noc.

Úplněk v Blížencích
Luna v Blížencích vyzývá k udobřování, a to nejen v partnerských vztazích. I když jsou Blíženci nevyrovnaní, nadměrně aktivní a rozporuplní, dokážou najít s partnerem společnou cestu. Jsou mistři komunikace, proto je úplněk v Blížencích zasvěcen hrám se slovíčky. V tento den půjde usmiřování jako po másle.



Úplněk v Raku
Když už spěje partnerský či manželský vztah opravdu ke konci a obě strany mají pocit, že už není cesty zpět, měli by vyzkoušet usmiřovací manévr pod taktovkou luny v Raku. Tento úplněk posiluje nejen věštecké schopnosti, ale zároveň upevňuje mezilidské vztahy. Člověk se dokáže vcítit do pocitů druhé strany a pochopí její argumenty.

Úplněk ve Lvu

Usmiřování a luna ve Lvu? Tak napůl. Díky tomu, že je tento den spjat s mužností, obrovskou silou a vůdcovstvím, bude se dařit spíše pánům tvorstva. Ženy jejich šarmu jistě podlehnou a vše bude klapat jako dřív. Úplňku ve Lvu nechybí dravost, chtíč, vášeň, ale také zamyšlení se nad finanční situací rodinného rozpočtu.

Úplněk v Panně

Luna v Panně je spojena s radikálními změnami, proto se můžeme domnívat, že šance na usmíření se ve stereotypním vztahu není vysoká. Pokud požaduje jedna strana změnu životního stylu, zdravotní kondice či zaměstnání a druhá strana s tím nesouhlasí, vztah nebude pokračovat, protože rozhodnutí v tomto úplňku mají okamžitou a trvalou platnosti.



Úplněk ve Vahách
Nejdokonalejší konstalace pro usmiřování a obnovení vztahu mezi partnery přináší luna ve Vahách. Tento úplněk přináší harmonii, souznění, pochopení a spravedlnost. Nezadaní mají velkou šanci na novou lásku, dlouhodobé vztahy najdou novou řeč a koření v každodenních povinnostech. Konečně pocítí rovnováhu.

Úplněk ve Štíru
Když nastane luna ve Štíru, můžete svůj vztah rozebrat do nejmenšího detailu. Jen tak přijdete na to, kde se stala chyba. Možná pochopíte sami sebe i postoj toho druhého, ale nepočítejte se stoprocentním udobřením. Často vše končívá milostným vzplanutím, kterému se říká láska na jednu noc. Vážnější vztahy nemají šanci.

Úplněk ve Střelci
Luna ve Střelci nemá s usmiřováním vlastně nic společného, protože má nasazeny toulavé boty. Pokoušet se o udobřovací manévr právě v tomto úplňku, není dobrý nápad. Úplněk ve Střelci je ideální pro poznání nových jedinců, vzdělání, duchovní rozvoj a cestování, proto by vám zbyly spíše oči pro pláč.



Úplněk v Kozorohu

Jakmile vstoupí luna do Kozoroha, očekávejme příznivé podmínky pro zvýšení sebevědomí v pracovním i soukromém životě. Konečně najdeme kuráž, která nám chyběla pro vyřešení dlouhodobě trvajících konfliktů. Jak to dopadne, to ví jen hvězdy. Jen se konečně hnete z místa a utečete od nejistoty.

Úplněk ve Vodnáři
Díky luně ve Vodnáři se stává člověk zvídavějším. Pokud jde o usmiřování, není to zrovna nejideálnější období. Luna ve Vodnáři láká společenským životem a setkáními se zajímavými jedinci. Tento úplněk je nakloněn vzdělání a vědeckým objevům, na partnerské vztahy nemá skutečně čas ani náladu.

Úplněk v Rybách
Dalším příhodným úplňkem pro usmiřování se je luna v Rybách. Tento čas je jako stvořený pro pochopení, empatii, porozumění a vcítění se do postojů druhých. Člověk si uvědomí své nedostatky. Navíc je více kreativní, hravý a plný fantazie, což celý udobřovací proces ještě více zesílí a zpestří.

Autor článku

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.