Home - Články - VELKÝ ČÍNSKÝ ROČNÍ HOROSKOP 2021/2022

VELKÝ ČÍNSKÝ ROČNÍ HOROSKOP 2021/2022

vloženo 2. 2. 2021
čas čtení: 10 minut

VELKÝ ČÍNSKÝ ROČNÍ HOROSKOP 2021/2022

Začátek ČÍNSKÉHO NOVÉHO ROKU nastane už příští týden 12.2.2021 a potrvá až do 31. ledna 2022! Jste připraveni na nové zážitky, nové výzvy a velké změny ve vašem životě? Teď přichází ta správná doba! Nový rok kovového BŮVOLA bude patřit jenom vám!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Zrozencům Krysy patřil rok 2020, ale i nastupující rok 2021 jim bude přát. Snadno dokončí vše, co tak úspěšně začali, ať už jde o budování domu, kariéry, vztahu nebo třeba o tvorbu uměleckého díla. Krysí povaha touží být všude a u všeho a bojí se, že jí pořád něco uniká. V tomto roce… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Zrozenci Buvola se dočkali svého roku ve znamení harmonie a systematičnosti. Stoupají šance na finanční přínos, stabilní vztahy, nové nápady a inspirace ve všech oblastech života. Po fyzické stránce se bude Buvolům dařit a mohou si troufnout i na náročné sportovní či… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Tygříci, řeka života je někdy klidná, jindy bouří a vy se právě dostáváte do bouřlivých vod. Je to i tím, že s Buvolem, jemuž tento rok patří, si nerozumíte. Jste pravé protiklady. Nemějte však strach, neznamená to, že by tento rok pro vás byl ztracený. Překážek bude hodně ve všech… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Zrozenci Zajíce jsou důvěřiví, což se jim může v roce 2021 nevyplatit. Než uděláte důležité rozhodnutí, nebo někomu sednete na lep, poraďte se s člověkem, který je vám blízký, a je více životem protřelý než vy. V tomto roce budete mít možnost plně projevit svou něhu a… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Rok 2021 nabízí Drakům změnu v důležitých oblastech života. Draci si o mnoha věcech rozhodují sami a snad jim naslouchá i vesmír: pokud o změnu stojíte, přijde. V opačném případě ne. Dokonce dostanete druhou šanci, i kdybyste se ve svých volbách spletli. To zní dobře, takže s… ČTĚTE VÍCE!

Had
Had s Buvolem, jemuž patří rok 2021, jsou v dobré konstelaci. Potkají-li se dva tito zrozenci, mohou skvěle spolupracovat a dosáhnout dobrých výsledků. Také jejich vztah bývá poklidný a láskyplný. Rok 2021 Hadům přeje, bude to čas prosperity, ale nic nedá zadarmo. Had vycítí… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Zrozenci Koně mohou v roce 2021 dosáhnout velkých úspěchů. Kůň je pracovitý, silný a vytrvalý a jeho houževnatost se mu vyplatí. Budete obdivováni. Budete si jenom muset najít nějaký vhodný ventil na vybití své nezkrotné energie, nejlépe sportem nebo turistikou, abyste… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Koza není nikdy spokojena se svým osudem a nebude ani v roce 2021. Nastal ale pravý čas posvítit si na sebe - co je vinou okolností a zač si mohu sám? Pokud si v sobě nosím nespokojenost jako životní program, pak přivolávám okolnosti, které mě rozzlobí. Je třeba se… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Zrozenci Opice dostali do vínku neposednost. Zábava je pro ně smyslem života. Jsou obdarování ohromnou energií a jsou celkově zrychlení. Rok 2021 bude těžkou zkouškou v tom smyslu, že vše půjde pomalu a bude nutno vydržet velké pauzy. Trpělivost je právě tím, co Opice… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Kohout s Buvolem, jenž je pánem roku 2021, se dobře snášejí. Navíc je pro ně konstelace velmi příznivá. Kohout nedostane v životě nic zadarmo, a tak někdy podléhá závisti k těm, kteří všeho dosáhnou snadno, bez námahy. Tohoto citu se vyvarujte, mohl by vám nadělat nepřátele. Navíc se … ČTĚTE VÍCE!

Pes
Pes sice potká mnoho překážek, s nimiž se bude muset poradit, ale přesto se mu bude dařit skvěle a ještě si na úspěšně vyřešených problémech zvedne sebevědomí. Nejlepší Psí měsíce budou únor, březen a červen. Pes, Kůň a Tygr budou nejlepšími kamarády, pozor však na… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Zrozencům Vepře bude vyhovovat pomalost a důkladnost roku Buvola. V roce 2021 budete sít setbu, která se vám v budoucnu velmi vyplatí. Vzhledem k tomu, že Vepři žijí pro dlouhodobé cíle, je to přesně to pravé, co od života chcete. Čeká vás tvrdá práce v profesi i seberozvoji, ale… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.