Home - Články - Čínský horoskop na týden 1. - 7. února

Čínský horoskop na týden 1. - 7. února

vloženo 1. 2. 2021
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 1. - 7. února

Budete plni energie, nebo vás čeká vyčerpávající období? Můžete se těšit na nové příležitost, nebo se budete raději držet zajetých kolejí? Co vás čeká vám prozradí váš hvězdný čínský horoskop!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Měsíční paprsky jsou zkraje února zkouškou pro vaše city. Mnohdy bude těžké vyznat se ve svém vnitřním světě a vyjádřit, co se ve vás odehrává. Snažte se nedávat citovým bouřím takovou pozornost, v lásce se rozhodujte… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Začátek února přeje nezadaným Buvolům! Kněžka lásky přináší nejenom perspektivní známost, ale také přátelství těm, kteří se na vážný vztah zatím necítí. Seznamování půjde jedna báseň. A nový objev nebude mít jepičí život, ale… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Milí Tygři, únorový start dává zabrat psychice. Příliš se zaobíráte věcmi, na které nemáte vliv, nebo které se vás netýkají. Zaměřte se na svůj život, neposlouchejte nářky ostatních a přestaňte úpěnlivě sledovat zprávy. Pomůže… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Po náročném lednovém závěru je vstup do nového měsíce hotovým pohlazením na duši. Pokud máte nedořešené problémy v mezilidských vztazích, zkraje týdne uvidíte světlo na konci tunelu. Usmíření s miláčkem nebo… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Druhý měsíc letošního roku slibuje Drakům změnu k lepšímu. Ačkoliv vás čekají novinky, sami byste neměli zbytečně experimentovat. Především v mezilidských vztazích zůstaňte opatrní. Pokud hledáte lásku, tentokrát se… ČTĚTE VÍCE!

Had
Díky upřímnosti zmizí spousta stávajících potíží. Ušetříte si drahocenný čas a zlepšíte mezilidské vztahy. Nedělá vám problém vyjádřit, co cítíte nebo potřebujete. Pokud jste právě singles, nežeňte se do vztahu jen proto, abyste… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Hlavním tématem únorového startu se stávají finance. Zacházejte s nimi rozvážně, protože budete brzy potřebovat menší rezervu. Máte tendenci pořizovat zbytečnosti a snadno podlehnete reklamním trikům. Některé kousky… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Zrozenci Kozy by v nadcházejícím týdnu měli dbát zvýšené opatrnosti. Nechoďte na odlehlá místa, když cestujete, mějte dobitý telefon i mapu při ruce. Důvěra v neznámé lidi se tentokrát nemusí vyplatit. To se ukazuje… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Na cestě k vám je několik znepokojujících zpráv, se kterými se musíte v tomto týdnu poprat. K informacím přistupujte s nedůvěrou, protože nemůžete věřit všemu, co se řekne. Soustřeďte se hlavně na psychickou… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Milí Kohouti, na začátku února vás dostihne správná zimní nálada. Vyhovuje vám domácí lenošení a volný čas trávíte nejraději v rodinném kruhu. Příbuzným se můžete svěřit se vším, co vám leží na srdci. Budou vnímavější… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Únorový start v sobě skrývá možnost kariérního růstu! Nebojte se ukázat potenciál, který v sobě celou dobu skrýváte. Pusťte se do realizace svých neotřelých nápadů, inovujte zajeté pracovní postupy. Oslovíte tím… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Ačkoliv je únor spjatý s romantickým Valentýnem, zrozenci Vepře jeho start neprožívají zrovna něžně. Venuše mění postavení a přináší komplikace do již existujících vztahů. Zvažujete, jestli vám všechna vydaná energie a… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.