Home - Články - Láskohled 1. - 7. února

Láskohled 1. - 7. února

vloženo 29. 1. 2021
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 1. - 7. února

S novým měsícem pro mnohé nezadané něco nového začíná. Hvězdy tentokrát opravdu přejí novým seznámením. Pokud budete pasivně čekat, až se všechno samo změní, tak se nikdy nedočkáte. Cestu máte umetenou, tak na co čekáte? Čtěte nový Láskohled!

sdílet článek na facebooku

Beran
Kolem sebe máte lidi, kteří vás milují a doslova by se rozkrájeli. To ale neplatí pro vás. Lásku jiným lidem neumíte moc oplácet, a i když to nemyslíte zle, tak to ostatní mrzí.

Býk
Máte velice příjemné vystupování, které na sebe poutá pozornost kamkoliv přijdete. Svou vstřícnou povahou dokážete mnohé a na nabídky k schůzkám si rozhodně nemůžete stěžovat.

Blíženci
První únorový týden máte tak akorát dost chování vašeho protějšku. Jste na vážkách, zda s daným člověkem vůbec zůstávat. Určitě vám prospěje výlet do přírody, která vám pročistí hlavu.

Rak
Líbezný archetyp ženy ve vesmíru ožívá pomocí úžasné planety Venuše, která nám do života přináší lásku, porozumění, ale i inspiraci. Probudí v nás nepoznané touhy a oživí smysly.


Lev
Tento týden bude, co se týče milostného života, naprosto průlomový. Potkáte někoho, kdo je vám již dlouho vepsán ve hvězdách. Bude na vás mít ohromnou moc a zvedne vám sebevědomí.

Panna
Novým kontaktům se tento týden spíše vyhýbáte. I když v minulých týdnech občas sociální kontakt chyběl, tak teď zase o něj nemáte zájem. Štve vás sobecké chování lidí kolem sebe.

Váhy
Potkáte člověka, s kterým vás pojí stejný smysl pro humor. I když se ze začátku dobře bavíte, tak vás tento týden začnou štvát jiné jeho povahové vlastnosti a přestanete si rozumět.

Štír
Jste smyslný jedinec, který nalézá krásu i v maličkostech, a to je na vás tak přitažlivé. Nejste nároční a zároveň umíte ocenit podstatu toho druhého člověka. To je velmi vzácné.


Střelec
Často se zaobíráte tím, co si o vás lidé myslí a nejednáte svobodně. Stále se kontrolujete a snažíte se být dokonalí. Nikdy se však neuvolníte a opačné pohlaví to na vás pozná.

Kozoroh
Na opačné pohlaví jste tento týden popravdě naštvaní. V mnohých ohledech vám připadá nepřizpůsobivé a obzvlášť jeden člověk vám pije krev svou sobeckostí, ale i falešným jednáním.

Vodnář
Venuše přebírá vládu nad vaším znamením a milostný život bude této láskyplné planetě plně poddán. Nezadaní poznají novou lásku, která je naplní pocitem štěstí a zadané čeká harmonie.

Ryby
S protějškem si vzájemné chvíle umíte užít. Stále někam cestujete a víkendy se věnujete jenom sobě. Bohužel ale zapomínáte, že ve vašem okolí existují i jiní lidé, které opomíjíte.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.