Home - Články - Měsíční horoskop lásky na ÚNOR 2021

Měsíční horoskop lásky na ÚNOR 2021

vloženo 27. 1. 2021
čas čtení: 3 minuty

Měsíční horoskop lásky na ÚNOR 2021

S novým měsícem pro mnohé nezadané něco nového začíná. Hvězdy tentokrát opravdu přejí novým seznámením. Pokud budete pasivně čekat, až se všechno samo změní, tak se nikdy nedočkáte. Cestu máte umetenou, tak na co čekáte?

sdílet článek na facebooku

Beran
V únoru se můžete s klidným svědomím spolehnout na své srdce. Má totiž o milostném životě jasno, což se o vašem rozumu říct nedá. Nepouštějte ho tedy k rozhodování, aby v lásce nenadělal zbytečnou paseku. Nezadaní Berani mají zase chuť objevovat svět. Lov nebude tak rychlý, jak si představujete. Vybrali jste si člověka, kterého musíte získávat postupně. Aspoň to bude větší zábava. Intimnosti budou skvělé, ale těší vás, že si máte o čem povídat. Nuda je slovo, které se vašeho programu netýká.

Býk
Druhý měsíc letošního roku slibuje nezadaným Býkům perspektivní známost. Budete si na ni ovšem muset počkat až do poslední dekády. V první části měsíce jste totiž nesmírně nároční. Jen málokdo splňuje vaše náročná kritéria, z čehož jste nešťastní. Čerstvě zaláskovaní by měli ubrat plyn, jinak svůj nový objev vyplaší. Ne každý se do lásky pouští s takovou intenzitou a samozřejmostí. Zkuste se tedy pro jednou vy přizpůsobit tomu druhému. Takový přístup se hodí i do erotiky v letitém partnerství!

Blíženci
Do 24. je Venuše v úžasném trigonu, takže jste ze svého miláčka úplně pryč. Vzájemně si snášíte modré z nebe a v posteli zkoušíte nejrůznější kousky. Valentýnský únor ale v důsledku nebude pro čerstvé známosti takový, jak si ho malovali. Postupem času totiž zjišťujete, že s novým partnerem máte pramálo společného. Komunikace vázne a v mnoha směrech se vaše životy rozdělují. Říkáte si, že by bylo lepší porozhlédnout se po někom lepším. I když to druhá strana nese těžce, rozhodnete správně za oba.


Rak
Milí Ráčci, v únoru se díky Venuši nestydíte převzít iniciativu v milostném životě. Pokud jste zatím nenašli spřízněnou duši, hledáte nové a nové cesty, jak se dostat blíž k opačnému pohlaví. Cizí vám není ani internetová seznamka. Narazíte na sympatického človíčka, se kterým se budete zpočátku vídat spíš v přátelském režimu. Poslední únorové dny ale slibují prohloubení vztahu! Kolem 25. se nebojte probourat bariéry. Váš nový idol to cítí podobně, ale čeká, jestli přijde impulz z vaší strany.

Lev
Navzdory zimnímu počasí vládne ve vašem soukromí třeskutá atmosféra. Bojujete s rozbouřenými emocemi, kdy vidíte věci černější, než jaké jsou ve skutečnosti. Zadaní pronásledují partnera s výčitkami i všetečnými dotazy, ten před nimi rychle kličkuje. Nepoddávejte se žárlivosti! Až do 24. února se nedá o trpělivosti z vaší strany hovořit, což je znát na denním pořádku. Zkuste se odreagovat procházkou nebo nějakým sportem, miláčka přizvěte s sebou. Pomůže také hledat skutečný zdroj špatné nálady.

Panna
Milé Panny, zkraje měsíce soustřeďte pozornost směrem k miláčkovi. Připadá si osamělý a ve své špatné náladě se začíná zbytečně pitvat. Místo proudů slov ho zahrňte polibky, letmými doteky i romantickými maličkostmi. Potřebuje získat jistotu, že o něj stále stojíte. Nezadané má někdo v hledáčku! Kolem 18. února se vám podaří odkrýt identitu vašeho nového ctitele. Čerstvě zaláskovaní by neměli propadat skepsi, která se objevuje v závěru měsíce. Věřte ve svou známost a chraňte ji jako oko v hlavě.


Váhy
Vstupujete do měsíce, který z pohledu lásky vypadá víc než slibně. Umíte si vychutnat vše, co život nabízí, na maximum. Optimistické naladění je na vás znát. Přináší vám úspěch u opačného pohlaví. Jako by si chtěl každý ukrojit z vašeho úsměvu alespoň kousíček. Manželství Vah si především v poslední dekádě zaslouží větší pozornost. Protějšek má pocit, že už vás nepřitahuje, což doma vyvolává zbytečné diskuse a nepříjemné klima. Na všechny vaše snahy reaguje přecitlivěle. Tato fáze má svůj konec.

Štír
Nedá se nic dělat, vybrali jste si svobodomyslného partnera! Zatímco Štíři mají v těchto dnech potřebu hnízdit a užívat si teplo rodinného krbu, drahá polovička je v luftu. Oba jste silné osobnosti, které na sebe přinejmenším ve slovní rovině naráží. Do 18. to mezi vámi hodně jiskří, zkuste ovládat temperament i slova. Kompromis se vás totiž netýká. Od 25. si čerstvé známosti uvědomí, co od ideálního člověka pro život čekají. Mnohdy se uchýlíte k rozchodu rovnou, než prodlužovat nevyhnutelné.

Střelec
V milostném životě se konečně pohnou ledy. Potkáváte zajímavé tváře, se kterými si máte o čem povídat. Jste aktivní a nestydíte se oslovit člověka, který vás něčím zaujal. Vzájemné sympatie se nedají přehlédnout, ale hvězdy zůstávají tajemné v tom, zda z toho bude něco víc. Až do 24. vám Venušin sextil usnadňuje v lásce, co se dá. Oba jste bezstarostní a chcete si užívat, poté se vám může objev odcizit. Dlouholeté vztahy by měli zapracovat na společném programu. Mrzí vás, že upadáte do rutiny.


Kozoroh
Únorová konstelace má na zrozence Kozoroha ohromný dopad. Upustíte od dřívějších životních snů a cílů, promění se vaše názory na partnerský vztah. Pokud to mezi vámi a drahou polovičkou bylo na hraně, okolo 19. února máte skvělé podmínky pro usmíření. Rozchod není na pořadu měsíce. Na vztahy se nedíváte svým obvyklým rozumovým způsobem, ale dokážete ocenit skutečné kvality člověka tak, jak je vidí srdce. Nový objev bude nesmírně romantický a dobrosrdečný. Podle Venuše se tedy máte na co těšit!

Vodnář
V únoru počítejte spíš s přívalem spalující vášně, nežli s klidným a trvalým citem zamilovanosti. Vodnáři se chtějí bavit, poznávat všechny možnosti, jaké láska nabízí. To jim Venuše nabízí ve vrchovaté míře. Do 18. jste centrem pozornosti a vychutnáváte si flirtování i četné pozvánky na skleničku. Vaši společníky ovšem hledají perspektivní známost - na rozdíl od vás. V poslední dekádě si dejte pozor na neadekvátní reakce. Jste příliš emotivní a stačí málo, aby vás nový objev něčím rozčílil.

Ryby
Do dalšího měsíce letošního roku vstoupíte s dobrou náladou. Jako byste chtěli vzít události do svých rukou a víc si užívat. Z neúspěšných vztahů jste se otřepali a cítíte možnost ukončit zimní sezónu po boku nového objevu. V polovině měsíce máte opravdu příležitost sblížit se s vášnivým člověkem. Zpočátku vás dominantní přístup trochu odrazuje, ale postupem času objevujete jeho skutečnou tvář, ze které se vám podlomí kolena. Hvězdy varují před stavěním vzdušných zámků. Snažte se žít tady a teď.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.